СЕПТЕМВРИЙСКИ МАМИ🤰🏻2022 ❤ (ТЕМА 5)

• 41 769
  • 784
  •   1
Отговори
# 120
Панда, каква е тази въртележка?
Поръчала съм си въртележка Мунари аз за новородено, после ще поръчам и другите 😌
Момичета , търся въртележка за кошара, като леглото е тип next to me. Препоръчайте ми някоя с хубави мелодии и музика и нежен дизайн. Вие към какво сте се насочили?

# 121
Момичета , търся въртележка за кошара, като леглото е тип next to me. Препоръчайте ми някоя с хубави мелодии и музика и нежен дизайн. Вие към какво сте се насочили?

Мога да препоръчам въртележките на Fisher price. Страхотно качество на играчките (аз държах да не са плюшени), мелодиите са много нежни и успокояващи, звукът е слаб и без силни, дрънчащи звуци.
Трето дете ще отгледам с една и съща въртележка. И сега ако трябва да избирам бих избрала същата.

Сутиените на H&M са удобни и не притискат гърдите по никакъв начин. Има голям избор в приложението и могат да се върнат, ако не са това, което очаквате.

# 122
Ето я , има я за над леглото, за активна гимнастика и тн , по Монтесори е и е за новородено, после се сменя със следваща.
Чела съм, че в началото в хубаво да не се превъзбужда бебето с много цветни неща и тн, черно и бялото им било много интересно и добре се открояват едно от друго и реших да пробвам този подход, пък ще видим 🥰
Панда, каква е тази въртележка?
Поръчала съм си въртележка Мунари аз за новородено, после ще поръчам и другите 😌

# 123
На нас сгъваемата кошара ни дойде с въртележка с три плюшени играчки, приятно изненадана останах от мелодиите, даже вибрации и лампа има. Като Панда и аз знам, че на новородено е добре да са черно-бели играчките, за да не се претоварват сетивата, та засега няма да я слагаме. Следя какви препоръчвате, защото нямаме за дървената кошара, а сигурно ние ще си я купуваме.

За сутиени, и аз съм взела като вашите от ХМ, тип бюстие с подплънка, която се вади, само че единия ми е от уайкики без закопчалка, и три си взех от едно мини-магазинче за бельо до Женския пазар, жената без да иска ги беше заредила. В момента само този от уайкики ми става, другите ми стягат много под гърдите заради корема, но ще станат като поспадне малко само.
Иначе цялата бременност я изкарах с нормални и бабешки бюстиета, и едно спортно от дедолес (или както там се чете).

Днес съм на преглед, предполагам и тонове. Доки беше отпуска, та стана близо месец без обстоен преглед, само тонове ми пускаха. Малкия като по закон в ден за преглед го мързи и почти не мърда, ще се пие студена вода преди да вляза Grinning

# 124
🆘 Мамчета много съм притеснена. Вчера бях на преглед и се оказа,че бебка е само 1800 гр в 33 +5 ( водят я 34, тъй и не ги оправих тея седмици).  Наддала е само 100 гр от последноя преглед, който беше преди 20 дни. Прати ме веднага за хоспитализация. Приемащият лекар пък каза, че не виждал изоставане…АГ на вечерната консултация каза, че има иозтаване в коремчето с 2 седмици… Тоновете са добри, кръвотоците са добри. А за капак АГ от сутринта ( четвърти подред) изцепи, че кръвотока ако спре ,, влизаме”. Дълго стана ама просто ме побъркаха. 😞

# 125
🆘 Мамчета много съм притеснена. Вчера бях на преглед и се оказа,че бебка е само 1800 гр в 33 +5 ( водят я 34, тъй и не ги оправих тея седмици).  Наддала е само 100 гр от последноя преглед, който беше преди 20 дни. Прати ме веднага за хоспитализация. Приемащият лекар пък каза, че не виждал изоставане…АГ на вечерната консултация каза, че има иозтаване в коремчето с 2 седмици… Тоновете са добри, кръвотоците са добри. А за капак АГ от сутринта ( четвърти подред) изцепи, че кръвотока ако спре ,, влизаме”. Дълго стана ама просто ме побъркаха. 😞

Не се притеснявай и гледай да мислиш позитивно! Понякога апаратите не измерват с точност и е възможно да са сгрешили. Всички доктори ли го мерят около 1800гр? Освен това, ако те приемат за наблюдение, ще те следят непрекъснато и ще се реагира адекватно при нужда.

# 126
Да, всички измерват 1800 гр. Ама те мерят на един ехограф- този в болницата. И аз на това се надявам, да ме следят по- често … но като гледам 🤷♀ Вчера имаше прегледи, днеска само по хубост 😄

# 127
Да, всички измерват 1800 гр. Ама те мерят на един ехограф- този в болницата. И аз на това се надявам, да ме следят по- често … но като гледам 🤷♀ Вчера имаше прегледи, днеска само по хубост 😄

Василка, пожелавам ви късмет и да знаете, че апаратите не са кантари . Бъдете спокойна и позитивна . И потърсете още едно мнение, най-добре при специалист фетална морфология. Има и друго когато бебчето порастне на дължина кг се губят и в такъв случай често изписват висока протеинова диета. Хапвайте месце , извара и яйца ще подобрите теглото със сигурност
Желая ви късмет и всичко ще бъде наред бъдете спокойно .

# 128

В болницата ли си сега? Приеха ли те вече? Какво казват докторите днес?

# 129

Да в болницата съм от снощи. Точно тук ме объркаха с мненията си. Последно казаха наблюдаваме и ако спрат кръвотоците влизаме. Вливат ми койтейл витамини ( б+ ц), новфилин и магнезий. Отделно пия Дузофарм, но шпа, бия фраксипарин и слагам Утрогестан.

# 130

Да в болницата съм от снощи. Точно тук ме объркаха с мненията си. Последно казаха наблюдаваме и ако спрат кръвотоците влизаме. Вливат ми койтейл витамини ( б+ ц), новфилин и магнезий. Отделно пия Дузофарм, но шпа, бия фраксипарин и слагам Утрогестан.

Не се притеснявай щом си в болница си в сигурни ръце и няма какво да се обърка. Прегръдки!

# 131
Ох момичета и аз да ви споделя напоследък започвам да се чувствам все по- изнервена, напрегната и под напрежение. Имам чувството , че всички са ми виновни и ми правят на сечено, а от там съм и на нож с довашните които милите искат все да ми бъдат от полза и да ми осигурят спокойствие. Да ама не. Аз се чувствам още по- изнервена. Чудя се от хормоните ли е или изплясках вече . Основните ми притеснения са около бебчето дали всичко е наред, ще бъде ли наред и т.н . Което слава Богу е така , но аз се филмирам жестоко. Какво да правя за да се почувствам по-добре не знам.
Още разходки не ми разрешават , а тогава се чувствам по-спокойна и не толкова напрегната. Усещам ме и на мъничето му е много приятно когато се разхождам навън .

# 132
Ох момичета и аз да ви споделя напоследък започвам да се чувствам все по- изнервена, напрегната и под напрежение. Имам чувството , че всички са ми виновни и ми правят на сечено, а от там съм и на нож с довашните които милите искат все да ми бъдат от полза и да ми осигурят спокойствие. Да ама не. Аз се чувствам още по- изнервена. Чудя се от хормоните ли е или изплясках вече . Основните ми притеснения са около бебчето дали всичко е наред, ще бъде ли наред и т.н . Което слава Богу е така , но аз се филмирам жестоко. Какво да правя за да се почувствам по-добре не знам.
Още разходки не ми разрешават , а тогава се чувствам по-спокойна и не толкова напрегната. Усещам ме и на мъничето му е много приятно когато се разхождам навън .

И аз съм така + че още не сме свършили с ремонта на банята и само ходя и се карам с който видя. Вчера се разсърдих на сина ми, че не е учил ( а то си учи детето )  и не го целунах за лека нощ, в резултат се събудих с ужас ясни угризения в 4 сутринта, и се сетих, че докато четеше детето го повиках да пусне прахосмукачката и да изведе кучето на разходка.
Та най- вероятно вече яко ми е писнало да съм бременна или произвеждам някакви лоши хормони

# 133

И аз съм така + че още не сме свършили с ремонта на банята и само ходя и се карам с който видя. Вчера се разсърдих на сина ми, че не е учил ( а то си учи детето )  и не го целунах за лека нощ, в резултат се събудих с ужас ясни угризения в 4 сутринта, и се сетих, че докато четеше детето го повиках да пусне прахосмукачката и да изведе кучето на разходка.
Та най- вероятно вече яко ми е писнало да съм бременна или произвеждам някакви лоши хормони
Същото история така ми се иска да се скарам и тръшкам , че не можа да се позная🤣 лошото е, че за една вилица ми кипва и цял ден мърморя за нея.
Самосе моля още малко да устискам и да не превъртя , че не знам. Днес запратих един шоколад на земята защото не ми хареса как са го опаковали 🤣 а бе луда история. Иска ми се да се махна за известно време и да се върна щастлива с бебче и регулирани хормони и настроение 🤣

# 134
И мен ме приеха в болница Confused едното бебе за две седмици не е наддало никакви грамове.... Другото върви добре.  Двама лекари ме гледаха еднакви килограми ги изкараха, кръвотока е добър, пускат ми тонове, на машината за тонове се виждат и контракции и то доста силни, днес съм 36 седмица +1 ден, не ми се иска да ме срежат толкова рано, но в крайна сметка, ако бебка не е добре...... Confounded

Общи условия

Активация на акаунт