Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 888
  • 325
  •   1
Отговори
# 135
Енви, и аз си мислех за котарака - но ако беше така - щеше да се появи по-рано или... newsm78 а за храна...вчера въведох грах с едно пюре, но не ми прилича на алергия, но най-добре специалист да с еизкаже, следобед ще ходим, да не се шашкам само Rolling Eyes

# 136
сминси, не се шашкай излишно.

Пресил лятото също имаше някакво лишейче на крака, заведохме го на кожен, изписа му някакво мазилце, за няколко дена отмина.

Бабълчето ме подсети, че и Преси вчера се изправи за сефте в леглото си Whistling

# 137
Сминсчо, Иво прави подобни лишейчета от претопляне. През лятото бяха на сгъвките на колената и на врата, а сега има отпред на гънката на глезена на единия крак и по бузите. Много трудно се махат, на едната буза вече трета седмица му стои. Оня ден го претоплихме пак при превоза от Пловдив, той спа, а аз го бях увила да не му се кандилка главата и сега и другата буза е разцъфнала. Трябва да вземеш крем без вода (примерно на нивеа кремчето за вятър и студено време) и да мажеш често.

Ние не ползваме спален чувал, защото и Иво скача веднбага при събуждането си. Докато отвори очи и вече е отпрашил нанякъде. Ще ми се да имах енергията му. Аз трябва да реанимирам поне 5 минути след събуждане сутрин.

За възглавничките знам, че се ползват ниски и то след годинка - тогава диаметърът на главата става достатъчно по-малък от този на гърдичките.

Вие взимате ли нощем децата да спят при вас? Ние взимаме Иво да го гушкаме към 6-7 сутринта, защото по това време го преобувам и той се разсънва. А разсъни ли се, няма заспиване. Ако го вземем, заспива и откарва до 9 часа сън.

# 138
  • София
Добро утро  Hug и от нас! Честито на Лекса, Мадлен и Явор! Бързо майките им да слагат масата с нещо вкусничко  Mr. Green

Спално чувалче - още размишлявам какво да взема, но дечко спи кротко та не бързам. Рени, ако чувалчето ви е от най-дебелите, мисля, че не е нужно да я завиваш допълнително.

Въвеждането на глутен - майка го направи с обикновенна бисквитка, а аз на следващия ден дадох коричка хляб и плазмонка.

За възглавничката - със сигурност няма да слагам преди годинка. Не виждам защо трябва да се слага, айде ако е в количката да не му се дрънка главата, но в креватчето?! Преди слагах тензухена пеленка, но той почна да си я маха и да си играе с нея и бързо, бързо му бе отнета.

Сутрешните занимания - Юле аз по-късно го преобувам и така дремваме до към 9 ч. Взимам го много рядко при мен / нас, тази сутрин го взех, защото вчера беше тежка нощ, дечко заспа към 00ч, а аз доста по-късно, та успях да го омагьосам и спахме до 10 ч.

Момичета, вашите деца могат ли сами да сядат? Моя не е фен на седенето, седи, но ако мож` да си полегне и да се гъсеничи му е най-добре.

Днес смятам да съм много активна тук  Mr. Green

# 139
благодаря на всички за подкрепата и съветите Hug
юлче, не би трябвало да е от претопляне, много леко е облечен в нас, че е адски топло, ама знам ли Rolling Eyes
аз го вземам понякога към 5-6 при нас и откарваме до 8 така, иначе се разсънва ( в случая майка ми казва - ми, да, детето само си показва, че трябва даставаш в 6, при което аз  #Cussing out Twisted Evil #2gunfire)
Данче, душичка, и ние не седим още стабилно Peace

# 140
  • София
Ние седим доста стабилно то месец вече, то се видя и на срещата!
Чувалче ползвам, откакто застудя и съм много доволна! Иначе все гол щеше да спи!
Дали спи при нас - по добре питай дали си спи в кревата! Нпараво порочната практика при нас е със всичка сила! Понякога спи в кревата до първото събуждане, но понякога като си лягам и или малко след отва се събужда/ 11-12 например/ взимам го да хапне и заспи и до мен си откарва! Ако някой ми беше казал, че така ще спим преди да родя, щях да му се изсмея! Каката си спеше чинно в кревата, но Матейката с това нощно събуждане за сукане - няма как!
Ето ви идея за анкета - Спят ли децата ви при вас в леглото!

# 141
Пресил никога не е спал с мен, а понякога толкова ми се е искало.Ама не е много по гушкането моят дивак Rolling Eyes

Чувал за спане имам, преди го слагах, сега нещо го бях позабравила, ще трябва пак да го пусна в употреба, че се отвива.

Стои седнал стабилно от около месец.

# 142
Привет и от нас  Hug

Рина, добре си се zавърнала  Hug  4увам, 4е имало големи проблеми със софийското летиЩе напоследък  Sad  То всяка zима си е риск, де, колко пъти съм летяла от Пловдив, колко пъти съм преноЩувала в София поради отнемени полети или големи zакъснения, не е истина  ooooh!  За това Щяхме да пътуваме директно до Варна, ама нали реШихме да не пътуваме  Wink

По въпросите, Милена спи само със спален 4увал оЩе от малка. Одеяло не трябва. НаШия е комплект с вътреШен 4увал, паму4ен, лек, с дълги ръкави, и от горе слагам zимния беz ръкави (и от долу едно боди с къс ръкав). В спалнята е под 20° и й е добре така. А 4увал4ето хи4 не й пре4и нито да се търкаля, нито да пълzи  Crazy

От няколко дена сяда сама и стои седнала доста дълго време, стабилно. Търси мебел пододяЩа zа иzправяне и пробва какво ли не, стол4ето zа кола, Шеzлонга, каШони, мебелите, краката на мама,.......каквото намери  Mr. Green

Обеzпасяването е следваЩата ни мисия. Иzвадихме късмет, 4е бивШите наематели са имали деца и по4ти вси4ки контакти са обеzпасени  Peace  Обеzпасителите са такъв модел, 4е се лепят в контактите и когато искаШ да сложиШ Щепсела, трябва да го въртиШ 90°, а когато го дърпаШ, отново се покриват дупките на контакта. Много добре са го иzмислили хората, много са удобни. Мебелите ни в хола нямат остри ръбове, та там няма да слагаме ниЩо.  Компютъра не zнам как Ще го паzя от нея, в момента е обиколен от каШони, но искам все пак и тях да ги раzопаковам някой ден  Mr. Green  Тия дни Ще купим реШетки zа стълбиЩето, сигурно Ще вzема и една zа пе4ката, и раzни джафки zа да не отваря някои Шкафове и 4екмеджета  Whistling

Спи при мен/нас, да. Първо си спи в нейното легло, но лягам ли, тя от следваЩото събуждане до сутринта е при мен. Не се притеснявам много, zаЩото мога и да я върна в леглото й, няма мрънкане, но просто zаспивам преди тя да е свърШила работата си  Wink Оба4е от една седмица някъде е просто zалепена zа мен. Преди, когато се насу4еШе, 4есто се обръЩаШе на другата страна, но сега не мога да мръдна, тя не прекъсва фиz. контакт цяла ноЩ  Tired  Криzа, Ще мине, дупе да ни е яко само  Wink  А, в таzи връzка да се похваля, 4е в събота купихме нова спалня  Mr. Green

Въzглавница не полzвам и съм 4ела, 4е до 2 год. не се полzва.

# 143
  • София
Вени, те всички деца седяха на срещата  Mr. Green

Не ме разбрахте, питам дали могат сами от друга поза да седнат или ги слагате да седнат?

# 144
Ами и Иво е много леко облечен, но като го пипна вечно ми пари на ръката  Mr. Green Тук  е около 16-17 градуса, а той джапа по чорапогащник, боди и пуловер без ръкав и му е горещо  Rolling Eyes Тая топла кръв, да я имах и аз... Проверявай на вратлето, ако ти се струва горещо, значи е за събличане. Ръцете и краката не са показателни, защото обикновено са размахани и/или олигавени.

За анкетата съм за, че и на мен ми е интересно. Иво винаги вечер си заспива в кревата, понякога откарва там до второто хранене сутрин в 6-7, но понякога се буди, плаче и не може да заспи (не мога да го оставя да заспи сам, защото преди пълзеше, биеше си лицето в дюшека и ревеше, после почна да сяда и да реве, а сега вече се изправя и реве. Еволюцията е в пълна сила  Confused ) и тогава го взимам само мир и спокойствие да има. Че то иначе щом легна и трябва пак да стана да го слагам да легне и да завивам, а все пак с баща му сме уморени и искаме преди всичко да спим. Общо взето всяка вечер е различно.

Иво откак седна за пръв път си седи много стабилно. Пълзука, докато стигне до мястото, което си е харесал, изпъва крак настрани и сяда, при което другия крак остава леко подгънат назад за опора. След това, ако не отпраши за друго място, изпъва и втория крак напред.

# 145
Сяда сама много добре - от поза за пълзене и от права поза. Напоследък иска и от легнало по гръб положение, но й е трудно - с помощ го прави. Peace

# 146
Добре, поправка, сяда сам от положение за пълзене и вчера забелязах че и след като се изправи може да посяда след това.

# 147
  • София
Здравейте мамчета и бебчета!
Честито на Лекса, Мадлед и Явор и на озъбените бебчовци!

И ние май скоро ще се озъбим, не може целия рев да е само от настинката, при положение, че вече нито Т има, нито сополки, нищо.

Ползваме спално чувалче на Стеда - без ръкави, средно дебело. Отгоре слагам и олекотено юрганче, че спалнята ни е с 2 външни стени и е сравнително студена, а предпочитам малкия да е по-добре завит, вместо да надувам много парното и да се изсушава въздуха.

Глутен въведох с каша.

Възглавничка слагам само на количката.

Сминси, и на Вальо преди време му бяха станли такива червенки, веднъж под мишницата и веднъж на свивката зад коляното - установих, че не сме го били подсушили добре след къпане и се е подсекло. Оправи се с кремче за дупе.  Peace

Данче, това за седенето и гъсениченето все едно аз съм го писала. Абсолютно същите сме!  Mr. Green

# 148
Не ме разбрахте, питам дали могат сами от друга поза да седнат или ги слагате да седнат?[/color]

Сама, преди това не беШе стабилна но от както сяда сама, е и стабилна. Така 4е има истина в това, 4е децата упражняват неЩо, когато са готови zа това  Peace  Но от скоро го прави, от една седмица някъде.

# 149
Здравейте и от нас с Герито.Офф тук в Пловдив времето е ужасно Wear Umbrellaнаправо незнам как ще издържа цяла зима да сме почти вътре,едва от 2-3 дена е лошо времето,а аз вече лудвам Wearyи май си търся поводи за заяждане.Вчера тъкмо приспах Гери и на вратата се звъни,гледам двама мъже и хич не си направих труда да им отворя,обаче след малко чувам,като че ли нещо падна на земята.След като чух,че излизат от входа какво да видя,гледам кабела нарязан на няколко парчета(а това е кабел,който мъжът ми си е прекара ,за да има антена в избата,защото понякога поправя телевизори там)те наште хора били от кабеларката и като видят ,че ни няма в списъка на техните абонати и бял кабел и хоп с ножицата smile3553,без да се интересуват аджеба откъде идва и накъде отива кабела.Като излезнах на терасата,като се развиках те дойдоха и се извиниха хората,та така днес ги чакам да си оправят бакията....май не трябваше да реагирам чак така ама такива работи много ме дразнят и въпроса е принципен.Иначе ние с Герито засега сме добре,утре сме на консултация за мерки и теглилки ,нямаме си още зъбче,не пълзим и не правим опити за изправяне,иначе седим стабилно от около 1 седмица.Имам едно въпросче,вашите априлчета подават ли ви ръчички,в смисъл протягат ли ги,за да ги гушнете,защото Герито още не ги протяга.

Общи условия

Активация на акаунт