Спретват си предколедни купони малките Априлчета-бонбони

• 9 881
  • 325
  •   1
Отговори
# 150
За анкетата-Христо даже си няма бебешко легло.Неговото легло от 20-тия му ден е спалнята ни hahahaНезнам дали е за добро или лошо,но е факт newsm78

Нищо не казвате за играчката.

Сядаме  от легнало положение вече,но с доста напъни Joy

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 14:12 от ~Цвети~

# 151
  • София
Ние не сядаме от никакво положение сами, нали не пълзим и само с помощ сяда!
Протяга ръце за гушкане, даже се и поклаща напред назад!

# 152
Цвети,къде мога да видя тази къщичка на Татянка ? Иначе за анкетата,Гери си спи винаги в кошарката.

# 153
Ани,ако Татянка е навита пак да я покаже....Иначе я беше показала преди 2-3 седмици поне newsm78

И да съм по-точна ние от пълзящо положение не сядаме,но от легнало успява.
Трябва ли вече да го правят този фокус?

# 154
  • София
Моето сине, нит` зъби, нит` стабилно седене, нит` изправяне  Crossing Arms Ще ходя да пиша при май-ките  Crossing Arms

Mr. Green

# 155
  • София
Моето сине, нит` зъби, нит` стабилно седене, нит` изправяне  Crossing Arms Ще ходя да пиша при май-ките  Crossing Arms

Mr. Green

Веднага си сложи "Лоша майка" в аватара! Naughty Mr. Green

# 156
БютиЧ, номер едно си, моето момиче!

# 157
Добър ден, мами Grinning

Честито на Лекса, Мадлен и Явор Hug

Ани 80  Hug

На Мати много  Hug Hug
Цвети, и аз не си спомням точно играчката, но Татянка обикновено показва едни хубави Фишер Прайс  играчки, които се продават в БГ от Марсел.

Юлче я кажи как става изправянето в кошарката, че да започвам да обяснявам на Симона, какво трябва да направи.

Симона спи при нас след пъарвото й будене.

Миси, трудничко е с куче,но пък после ще е хубаво след някоя и друга година децата да растат с животинче. Чистя всяка сутрин цялата къща с метла, защото от косми счупих две прахосмукачки.  А като си спомня какво беше в началото когато беше малка и невъзпитана и здрави мебели нямахме, и не ти завиждам.

# 158
Aaaaa ,Данка,и ние не сме се изправили още,но то няма и къде де Joy
НА една приятелка бебчето и сричка не е казало,но не се шашка.
Всяко дете възприема света около себе си по-различен начин и в различно време...
Не се шашкай hahahaи никви МАЙ-ки

Черепахова-ама аз тук от село освен некви плюшки ,друго немога да взема.А до Сф за играчка Cry....В Пловдивско дали ще има нейде newsm78Ще отидем до Хипо-то и тва е  bouquet

# 159

МисЗ, все да те кажа, че страшно много ми хареса Лексичка с тая принцеска рокля и коледната шапка! Heart Eyes Ако знеш откога търся такава рокличка тук, но не намирам.Вашата откъде е, дали не мога да си поръчам някъде? newsm78

Аааа, мерси, мерси. Ами да ти кажа тука навсякъде е бъкано с принцески рокли. Моята кокона има в изобилие, ама щото хората дават. Ако щете вярвайте дрехи на това дете още не мога да му купя  Embarassed. Тази дори не бих казала че ми една от любимите, но майка ми така я снимала. Та както и да е де, за поръчки незнам какво да ти кажа. Предполагам от всеки магазин става да поръчаш тук, дали пращат до Европата незнам Rolling Eyes. Ама пробвай в BabiesRUS, там имат хубави неща и са на сносни цени (в сравнение с другите маркови детски). Аз съм на етап търсене нещо бяло за кръщенето до година да видим дали ще изнамеря това, което е в мечтите ми Mr. Green.

Здравейте,
я кажете има ли тук подобни играчки като онази къщичка на Татянка?И къде?

Ами там дали ги има незнам, ама помня че беше на Фишър Прайс, провери им страницата.

Добро утро  Hug и от нас! Честито на Лекса, Мадлен и Явор! Бързо майките им да слагат масата с нещо вкусничко  Mr. Green

Ааа, Данче, скъпа, с на Лекса майка и не си улучила Naughty. Аз от тези вкусотии дето слагате не черпя ( ма само щото незнам как сега, да не си помислите че е за друго, ми не искам да са науча пък и това е)

Хайде честито сега на Мадлен и Явор и техните мами и ето моята скромна почерпка newsm38  cook  party023 newsm64 Wine Glass beer2 beer3 beer beer2 beer3 beer

# 160
на ФиШер Прайс е наистина, Ян4ето има добра памет  Peace

Mr. Green

Веднага си сложи "Лоша майка" в аватара! Naughty Mr. Green

hahaha

Ние не сядаме от никакво положение сами, нали не пълзим и само с помощ сяда!

newsm78 е ти нали преди няколко седмици се похвали, 4е Мати седнал сам?  Thinking  За протокола, Милена сяда сама от положението zа пълzене и най ве4е когато се иzправя на колене (уж иска да стои иzправена ама нали няма коШарка и не е намерила оЩе подходяЩ предмет zа който да се хване), но от легнало положение не може.
Ръце не протяга.

Последна редакция: вт, 12 дек 2006, 16:01 от Tatjana

# 161
Скъпи мами благодаря на всички вас за милите думи и поканата,която ми отправихте преди време да се присъединя към вашето общество.Не знам дали ще пиша,но ще продължа да ви чета редовно,което правя от лятото насам.Нямам възможност всеки ден да влизам във форума и затова винаги съм малко назад с темите,които дискутирате,но съм много прилежна в четенето и почти винаги изчитам всичко докрай.

# 162
  • София
Ми, Танче, явно на съм се изразила правилно - имала съм предвид, че вече седи сам, без да го допирам изотзадце! Но за изправянето - помня, че Лора се научи сама да се изправя 2 месеца и половина след като седна стабилно! Явно трябва време, за да заякнат коремните мускули!
Данче, не се коси, ще седне, няма да остане неседнал!

# 163
майчета, какво правите, когато нослето/едната ноздра на априлчето свисти(свирука), слагат капки ли? newsm78 какви капки?
на Радоска и свирука едната ноздра, прочиствах със Стеримар няколко пъти, изпомпвах с помпичката, чистя и с клечка за уши, но продължава да си свирука уви......
вчера на консултацията казах и на педито - но от нейна страна никакъв отговор.......
що да чиня?
да се отчета за мерките и теглилките: Радоска удари точно 7 кг., и е дълга - 67 см.
не се изправя от легнало положени и не може да седне сама, не пълзи също.
....много ми е тъпичко  горкото Mr. Green, но иначе започна да каканиже едни мнооо смешни, даже и мама казва от няколко дни, не че е нещо кой знае какво, нали не го осъзнава Mr. Green
научих я да прави, ама как да ви го обясня, бър-бббъ-бъ....с пръстче като си натискаш надолу джуките, ама как го обясних само.....

# 164
Ми, Танче, явно на съм се изразила правилно - имала съм предвид, че вече седи сам, без да го допирам изотзадце! Но за изправянето - помня, че Лора се научи сама да се изправя 2 месеца и половина след като седна стабилно! Явно трябва време, за да заякнат коремните мускули!

Аааа, и аz тогава се 4удих от кое положение успя  Mr. Green  Малеее как помниШ раzвитието на Лора толкова подробно, браво. Аz дневник не водя, не искам някой ден да сравнявам друго дете с каката, всяко дете е индивидуално.....

Мам, Ще се радваме ако намериШ време и желание да пиШеШ   bouquet

Хамериканките,  имате ли представа дали таzи игра4ка си струва парите?

Общи условия

Активация на акаунт