В очакване на 3-ти сезон на *РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*,- тема 8

• 18 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Д. получи награда, Б. не го пуска на стори. Толкова за неговото отношение.

Точно вчера в туитър четох за вманиачена фенка на Ч., която в момента прави фалшиви профили и го плюе от тях. Спомням си и фенката, която беше плакала на Д. за среща с Ч. и пак го беше плюла след срещата. Откачалки има всякакви.

Вчера гледах и че дрехите на Мурат са като на Ч., и снимката за клипа е като снимката от 2 сезон на Ч. Освен това феновете фантазират, че Ямур е дете на Йомер. Ще видим.

Признавам, че рекламата на Мурат и семейството му ми дойде повече в това промо. А продукцията отне вечерта на Д. като го пусна след наградата й. Толкова пък за отношението към нея. Очаквам, че в този сезон няма да има партьори, а Мурат като главен. И ще се види разликата в отношението на продукцията. Засега за мен си личи лошо отношение към Ч.

# 616
  • au bout du monde
Хм, очакват ни интересни неща явно. И Гьозде беше написала, че ще бъде вълнуващо. Да видим.

За мен никакво отношение няма. И всичко се експонира прекалено много. Да снимката и дрехите са подобни.

Чаалар напусна и е нормално те да продължат.
Промото и рекламата пак се бавят и никакви ги няма както предишните сезони. Дениз и Мурат споделиха рекламата. Това е.

Б. е харесал снимката и нищо друго.
Дениз явно си е щастлива. Ако не беше има си какво да направи. Подкрепа от семейството си ще получи, майка й също е разведена.

Жената на Мурат обаче го е поздравила. Баръж обаче не намира за нужно да го направи.

# 617
Допълвам в началото с нови снимки
Зехра в базиликата и със снимката на Сердар ❤

Имаше коментар, че мачът в неделя може да е по националния канал и затова началото се отлага. Но дори и да не е, е същата аудитория - не е подходящ момент за старт на сезона. Така че нищо не се бави. Може би са заснели отново първия епизод, вече с Мурат. И края на епизода, където се засичат, защото дотогава Зехра трябва да е отишла от Токат в Истанбул. Вероятно снимат и още, за да натрупат епизоди.

Разбира се, че екипът се вълнува. Това е неговата работа. Д. се вълнуваше, дори когато имаше 15 минути в епизод. Тя се вълнуваше и за ролята си на статист. Ще се радвам да натрупа самочувствие и да престане да се държи като начинаеща. Вече има повече награди от Мурат 🤣🤣🤣

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:16 от 6brn

# 618
  • au bout du monde
Хубаво правят, че го отлагат, макар че 25 ми е по-удобно като дата.

Ох, Зехра. Тъжно тъжно... Познах, че е в базиликата.

Щом Узай е инициатор на прегръдката, значи голяма промяна е претърпял. Спомням си, когато Зехра си тръгваше, той се притесняваше да я прегърне, но сега той я прегръща.

Още от снощи:

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:28 от La Libellule

# 619
Тъжно ми стана Cry

# 620
  • au bout du monde
Отново Зехра. Ще тръгне за отмъщение

Има писщано за сезона, но на английски го няма все още. Не знам дали казват нещо ново, което не знаем.

Тъжно е, да. Но няма как, ще страдаме, ще плачем със Зехра и се надяваме да излекуваме сърцето си заедно с нея. Pensive Животът е жесток, а с тяхната работа може да умреш всеки един момент. Надявах се да има поне тук щастлив край- доброто да победи злото, но....

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 17:45 от La Libellule

# 621
Много добра снимка - като Сердар от предишния сезон.

Ч. продължава с ваканционните кадри. Монте Карло

# 622
  • au bout du monde
В Монако е - Café de Paris😀

# 623
Това означава ли, че имаме агент и селфи? 😍

# 624
  • au bout du monde
Това означава ли, че имаме агент и селфи? 😍

Селфи за жалост няма, но агент има. 🤣

Фенове на Мурат са започнаши да гледат сериала от 1ви сезон. Много харесват Дениз 😁

Чаалар е харесал 2те снимки на Зехра, но промото в средата не 😆

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:07 от La Libellule

# 625
Хаха само промото не е харесал. 😂 дали го е гледал тайничко
Тази година много исках да спечелим награда за двойка на годината, ама нищо може пък с Мурат да ни провърви. Искам Д. да спечели златната пеперуда 🤩 А снощи на наградите казаха, че гласувете за Д. са били 6 милиона 🔥🔥

# 626
  • au bout du monde

Уау 6мил. И аз гласувах всеки ден, когато се сетя 😁

Ето цялата снимка. Има труп. Мисля си, че някой ще се опитва да убие Зехра🤔

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 21:43 от La Libellule

# 627
  • au bout du monde
Промото с английски субтитри. Иска ми се и на епизодите да слагат.

Промото би трябвало да е такова Broken Heart Как мечтаехме в началото на лятото...
https://twitter.com/antitepkiss/status/1571824001726529537?s=20& … TpIOJBTilXzPC8Swg

Разбрах, че жената на Мурат е имала 5 аборта Sad за това бременността е такава тайна и никъде няма информация, снимки. Дано всичко да е наред този път. Всъщност дори не се знае кога ще ражда. Дано финала да е щастлив, не искам да си представям травмата психическа, физическа и емоционална. Disappointed

Имало е откачени фенове покрай Рамо и е молил феновете да не прекаляват и да не обиждат жена му.

Снощи са снимали в Истанбул.Tuzla Beach. Вътрешна сцена било в някаква къща или апартамент. Казват, че Мурат е бил.

И нашата Дениз с фен.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 21:06 от La Libellule

# 628
Ч. стигна и до Париж. Ще се въздържа от коментари на облеклото и правописа 🤣🤣🤣
Мога да предположа, че в Париж е студено и не е очаквал този студ. Всъщност, доста студено е - в петък аз бях по леко сако, а приятелката ми в Париж беше с дебел суичър, като си говорехме по вайбър

# 629
  • au bout du monde
Нямам представа какво иска да напише. Laughing

Може и до Испания да стигне. Явно си е взел дълга ваканция за пътешествие.
Яд ще ме е ако отиде в Лондон обаче, а аз не съм там в момента Laughing Щях да тръгна да го търся иначе Laughing

Какво му е на дрехите, съвсем нормални. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт