Децата вече са добре. Аз днес вече мога да си стъпя на краката и да си сгъвам пръстите на ръцете, т.е. се подобрявам.
Децата боледуват на всяка една възраст, след като започнат да контактуват със себеподобни. Синът ми, докато не ходеше на градина, се беше разболявал само веднъж от хрема и ведвъж от шарка от деца, които ходят на градина.
Сега малката боледува по-често, на по-ранна възраст от брат си, защото чрез неговото посещение на градина се захранва периодично с вируси.
Аз също боледувам редом със сина ми от неговите вирусчета.
По-късното пускане на ясла, градина само отлага неизбежното. Това що се косае до прихващане на вирусите и боледуването.
По отношение на други неща аз съм за посещение на тези заведения след две годишна възраст.
Що се касае до приема на лекарства и сега изключително трудно ги давам на четиригодишния ми син. Но, да, вече може да си каже кое и къде го боли.

Нахлу като у тях си и отпраши без да каже дори "чао". Зарадвахме се с татко му, че мина без сълзи и драми. Съответно аз също не плаках. Явно съм някаква коравосърдечна майка, не знам. Не ми стана мъчно, но естествено се притеснявах как ще си изкара и дали ще се грижат добре за него.
Много ме успокоиха и госпожите като видях как се държат с него, гушкат го и му говорят мило.
тъй като знам какво те очаква. Мисли позитивно за всичко, пожелавам ти всичко да се нареди както ти искаш.
Наистина си е предизвикателство с тодлър, даже май той е причината да се забърза бебето. Според док най-вероятно съм се претоварила и затова съм получила контракции и разкритие. И как не - предните дни правих по 12 000 крачки на ден.
Мотахме се с Борко, пътувахме по автобуси, ходихме по площадки. А предишната бременност по това време само търкалях дивана.
но в същото време искам по-бързо да минава и да се приключва.