Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 68 385
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Здравйте!
Има ли някакъв превоз от Бургас или Созопол до къмпинг Градина?
Благодаря!

# 721
  • Бургас
До колкото знам, няма!

# 722
По-скоро ако има някое такси, което може да се наеме от Черноморец или Созопол, но вероятно ще излиза солено ако трябва да се ползва ежедневно в двете посоки.

# 723
Щом има до Каваци, няма причина да няма до Градина таксита.

# 724
Автобусът Бургас-Созопол спираше на някаква междинна спирка..но не знам на Градина ли беше....
Може да се звънне на превозвачите и да се пита
https://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=363

Всъщност Градина в обратна посока на Каваци е нали..или се бъркам.

# 725
Четох назад в темата за някакви маршрутки назад в годините или вече ги няма?
Питам за обществен транспорт, такситата са ясни.

# 726
Ами аз ти  предложих къде да попиташ.
Rolling Eyes

Мин.година имаше автобус до грийн лайф. До Градина не! Но автобусът за Бургас спираше накъде....не ме е интересувало .не съм питала коя е спирката.
Звъниш на автогарата в Созопол и в Бургас...няма др.начин.
Какво ще е това лято   никой не знае още.

# 727
Да, да. Ще звънна днес, много благодаря!
Отговарям на останалите, които ме пратиха да търся такси Simple Smile

# 728
Има нещо като тип маршрутка но то е от каваци(гр.лайф) до света марина ( началото на зл.рибка) и не е ходило до градина откакто го знам.

# 729
Не е било маршрутка, беше си нормален автобус без прозорци, голям автобус. Писала съм в темата, ползвали сме го...не са много удобни часовете следобед обаче, има една дупка от обед до към 17ч в които не върви.
Не за него е питането обаче.

# 730
Ами няма нужда да се дръвчите, защото никой не ви е крив, че търсите автобус за място извън населените места!Не стига, че се опитваме да ви дадем предложение, а дори не сте благодарна. Изключително невъзпитано от ваша страна! Като няма автобус най-естественото е да си вземете такси, ако въобще някоя компания ходи до Градина. Освен това, който търси намира. Най-нормалното е да влзете в сайтовете на община Созопол и кметство Черноморец, защото Градина е по-близо до Черноморец и да потърсите актуална информация. Ако няма написано нищо може да звъннете на оставените контакти и да се информирате. И да има автобус, то точно където ви посочиха, именно на автогарите в Созопол и Бургас трябва да търсите инфо или да питате. И ако не сте наясно в Созопол масово до хубавите плажни ивици се стига само в автомобил и такси. Има автобус до Златна рибка, коитое далече от Градина и то ако въобще го пуснат за това лято ще е чак през актавният сезон - юли и август. Успех все пак!

# 731
Не видях да се дръвче, само си пита...Simple Smile

Аз да си кажа и по друг въпрос - ако мислите да нощувате в Созопол, а денем, всеки ден, да се ходи до Градина, мисля че ще е изморително и не е много ок.
Съдя по нас поне - ние бяхме в Созопол на квартира, ходихме до Каваци три или четири пъти, но си се губи време докато се предвижиш до там, ние си и полягаме следобед малко, та съвсем не беше много удобна работата.

Иначе може да се попрегледат и старите теми да се види нещо за транспорт до Градина какво е писано, но дали ще е актуално и това лято..не се знае. Аз проучвах само и основно за Каваци, Смокиня...та само за там имам инфо от първо лице.

# 732
  • Сф
Ами тя пише от Бургас или Созопол, което ме навежда на мисълта ,че ще е еднократно. Това съм го виждала, когато идват с общ. транспорт ( без кола) на Блу Ориндж ( Златна рибка). Този хотел е също в локалното като Градина ,но по към Созопол. Естествено ,такси и то те са с фиксирани цени ,нищо че е 3 км. Затова ,ако идва от Бургас- Созопол , да стигне до автогарата и да я врътне към Бургас обратно  и помоли до  спре на Градина. Но ,трябва да пита. От Черноморец не ми е ясно, Градина е по към него, но не мисля че има начин, освен примерно такси.
За всеки ден Созопол- Градина, само ако може да изкарва кола свободно,че в Созопол е ад с паркирането и местата. На Градина паркинга се плаща. Не разбирам цялата идея. Нека обясни.
 Но ,транспорт до там и според мен няма.

# 733
Ами няма нужда да се дръвчите, защото никой не ви е крив, че търсите автобус за място извън населените места!Не стига, че се опитваме да ви дадем предложение, а дори не сте благодарна. Изключително невъзпитано от ваша страна! Като няма автобус най-естественото е да си вземете такси, ако въобще някоя компания ходи до Градина. Освен това, който търси намира. Най-нормалното е да влзете в сайтовете на община Созопол и кметство Черноморец, защото Градина е по-близо до Черноморец и да потърсите актуална информация. Ако няма написано нищо може да звъннете на оставените контакти и да се информирате. И да има автобус, то точно където ви посочиха, именно на автогарите в Созопол и Бургас трябва да търсите инфо или да питате. И ако не сте наясно в Созопол масово до хубавите плажни ивици се стига само в автомобил и такси. Има автобус до Златна рибка, коитое далече от Градина и то ако въобще го пуснат за това лято ще е чак през актавният сезон - юли и август. Успех все пак!

Мислех да не ви отговарям, но единственият човек, който се държи невъзпитано в момента сте вие.

Приятен ден и благодаря на всички, които ми дадоха смислени отговори!

п.п. Разбира се, че питам за еднократен превоз щом дори не съм уточнила началната точка, а съм задала алтернативно двете възможности, но някои си написаха собствен разказ в главата и прецениха, че е трудно и сами да се досетим, че можем да ползваме такси. Simple Smile

# 734
Тя тая градина не е ли на пътя Бургас-Созопол...ако се съгласи шофьора да спре, не става ли ...или плажът е навътре и далеч от пътното платно. Не съм ходила, не знам...но на отиване към Созопол знам че автобусът спря насред нищото, хора се качиха/слязоха....любопитно ми стана, но не разбрах, нямаше табела, коя е тази спирка....да не е близо до Градина, или не...
Понеже бяхме с автобус от Бургас до Созопол и на отиване и на връщане, та го помня това.

Общи условия

Активация на акаунт