Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 68 389
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Има ли вече яснота, какви ще са цените на комплект чадър и шезлонги? Интересува ме основно за Централния плаж, но и за Градина, Каваци също.

# 706
Има ли вече яснота, какви ще са цените на комплект чадър и шезлонги? Интересува ме основно за Централния плаж, но и за Градина, Каваци също.
Ето тук  https://www.tourism.government.bg/bg/beaches   е официалната информация за цените на плажните принадлежности. Като си намерите на картата плажните ивици, които ви интересуват и кликнете върху даденото балонче ще може да видите съответните цени. Цените на плажните принадлежности се променят много рядко и то  само, когато предходният договор за концесия или за наем е изтекъл, и на плажа вече има нов концесионер или наемател. Иначе за дълъг срок от време(години) са едни и същи.

# 707
Благодаря!

# 708
  • Бургас
За хотел на плажа може да погледнете и Свети Йоан на Каваци. Не е на пясъка, но се пресича улицата и си там. Като Грийн Лайфа е.

За басейните на ГР.Лайфа и аз го чух това нещо. Знам,че всичко се плаща там. Басейн,плаж, паркинг....всичко.

# 709
  • Пловдив
Здравейте, не съм ходили в Созопол и искам да питам плаж Хармани добър ли е? Има ли плитко в началото? Вълни? Благодаря ви!

# 710
Почти няма плитко. Харманите рязко става дълбоко. Има бабуни. Не е така да вървиш дълго сред плитко.

# 711
Грам плитко няма, още от първата крачка водата ти е над кръста. За мен е отвратителен плаж точно Хармани.
Централен има плитко, но има и много ями, които са много опасни и гадни.
Плитко е на Каваци.

# 712
  • Deutschland
Харманите е един от най-опасните плажове. И да, изведнъж става дълбоко. Там е само за смелчаци.
Освен Каваците, препоръчвам и Аркутино. Много плитко и много красив плаж. Не е в Созопол де, но с кола е близо.

# 713
  • София
В крайна сметка на Санта Марина се спряхме.
Близо е до плажа апартамента, пък минавала и някаква голф количка на всеки час, която те карала до плажа, ако не ти се ходи.Има и запазено паркомясто точно до апартамента, което за нас е мнооого важна подробност.
Златна рибка ми е любимият плаж за плажуване с деца (и другия край в посока Червенка), винаги е спокойно морето по тези места, плажната ивица е леко малка, но ... няма пълна хубост 😁
Ще ви споделя впечатления след почивката.

Благодаря ви за споделените подробности относно Green Life.

# 714
Плаж Хармани

# 715
В крайна сметка на Санта Марина се спряхме.
Близо е до плажа апартамента, пък минавала и някаква голф количка на всеки час, която те карала до плажа, ако не ти се ходи.Има и запазено паркомясто точно до апартамента, което за нас е мнооого важна подробност.
Златна рибка ми е любимият плаж за плажуване с деца (и другия край в посока Червенка), винаги е спокойно морето по тези места, плажната ивица е леко малка, но ... няма пълна хубост 😁
Ще ви споделя впечатления след почивката.

Благодаря ви за споделените подробности относно Green Life.

Ние вече три години ходим на Санта Марина, супер е! А на Златна рибка са най-хубавите залези!

Аз се чудя защо Грийн Лайф имат такива високи цени, по-високи от Санта Марина и от Созополис..!?

А мненията за Созополис какви са?

# 716
  • Sofia
Заради плажа. Каваци е най-хубавият плаж в района, поне според мен. Созополис пък плаж имат ли изобщо до тях?

Но, ако бях с малко дете, вероятно и аз бих избрала Златна рибка, защото е много закътано и много плитко, няма да се притеснявам толкова за децата в морето, дето се казва - можеш да си пиеш биричка и да наблюдаваш от шезлонга Simple Smile На каваци не е точно така, макар че пак е хубаво морето, но се случва и да е с повечко вълни.
На Златна рибка пък плажната ивица е доста по-тясна, както се писа горе, та...пълно щастие няма Simple Smile

# 717
Благодаря за предложенията за хотел на плажа .Спрях се на един от споделените от Samantinia  -  хотел Лотос,но не намерих скорошни мнения .Ако има някой впечатления какво да очаквам ,ще се радвам да сподели.Благодаря.

# 718
  • Бургас
Плажа на Каваци е много плитък!
В целия залив е така.

За Созополис - комплекса е на скали и нямат плаж.

Спящо море! От днес! Имаше и два делфина в залива днес!

# 719
Какво спокойствие и красота !

Общи условия

Активация на акаунт