Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 180
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте!
Не мога да реша къде да резервирам.  Двама възрастни
сме.  Единият хотел, който съм избрала е Лагуна Бийч Ризорт, а другият е Блу Ориндж. Изчетох темата, както и прочетох мненията и май клоня към Блу Ориндж.
Вие какво ще ме посъветвате?

# 121
Аз имам резервация за Блу Ориндж. Миналата година бях там и ми хареса. В Лагуна не съм била.

# 122
Аз имам резервация за Блу Ориндж. Миналата година бях там и ми хареса. В Лагуна не съм била.
Благодаря, синя птичка Yum

# 123
Благодаря, синя птичка Yum
Само да обърна внимание, ако това е важно за Вас, Лагуната има включени в ОИ чадъри и шезлонги на плажа, докато Оринджа не.

# 124
Fatalina, сега малко се разколебах. Всъщност, да - хубаво е, че са включени чадърите и шезлонгите в ОИ. Но, ако Блу Ориндж е по-добър от Лагуната, ще ги прежаля чадъра и шезлонгите.

# 125
Fatalina, сега малко се разколебах. Всъщност, да - хубаво е, че са включени чадърите и шезлонгите в ОИ. Но, ако Блу Ориндж е по-добър от Лагуната, ще ги прежаля чадъра и шезлонгите.
Решението си е Ваше разбира се. Ето тук като влезете в Мнения за съответният хотел и избрете "Първо най-нови", може да прочетете отзиви от миналото лято, публикувани от реални гости.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-laguna-biych-sozopol-19771/

https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-blu-orindj-sozopol-19739/

# 126
  • Sofia
В Лагуна Бийч има включени чадъри, но те са безкрайно малко на фона на почиващите и свършват още в 8 ч. Храната беше ужасна (само нискокачествени продукти), външните  маси също недостигат. Опашки за кафе, опашки за храна, анимацията е един продънен малък касетофон и две какички. Управителят не знае за какво е там, паркингът също недостига. Бяхме 2020 г, кошмарна почивка, която няма да забравя. За другия хотел нямам информация.

# 127
Здравейте. Знаете ли Била в Созопол има ли паркинг? Гледам стрийт вю, но нещо не се ориентирам.

# 128
  • София
Здравейте. Знаете ли Била в Созопол има ли паркинг? Гледам стрийт вю, но нещо не се ориентирам.

Имат, но не е много голям.

# 129

Т.е има вероятност да е пълен и да се чудим къде да спрем... А има ли частни паркинги наблизо? Изобщо паркирането в района как е?

# 130
  • София

Т.е има вероятност да е пълен и да се чудим къде да спрем... А има ли частни паркинги наблизо? Изобщо паркирането в района как е?

Най-близо е паркинга на пристанището, почти до Била. Август по принцип трудно се намират места навсякъде, но с изчакване се получава.

# 131
wave , благодаря! Ще бъдем там след няколко дни, така че се надявам да е по-спокойно. Simple Smile

# 132
  • гр.София
В Созопол има и Лидл. Той е с по-голям паркинг.

# 133
Има ли инфо за Каваците, кафето и водата вече по 10лв. ли са, сложиха ли табелите, че е забранено носенето на напитки и хладилни чанти на плажа? Чадърите колко струват?

# 134
В Созопол има и Лидл. Той е с по-голям паркинг.
Лидъл го знаем, намира се на страхотно място. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт