Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 187
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря много!
И последно да питам за плажа, далече ли е от комплекса и как е там ?
И как може да се ходи до града, без кола?

# 151
Благодаря много!
Ние също 5 г почивахме там , но миналата година беше върха два часа да чакаме отпред да дойде собственика да влезнем ( бяха ни блокирали картите )  с малко болно дете това е единствения минус според мен на комплекса.
Има автобус до Созопол на всеки 30 мин ,ако не бъркам Simple Smile
Плажа е на 5 мин от бариерата   и е хубав.

# 152
  • Пловдив
Благодаря много!

До града пеш с малко дете не бих рискувала да ходя. Има бусче, което се движи по разписание, но не сме го ползвали. Плажът е чудесен. Нашия апартамент е до първата бариера на комплекса. Минава се шосето, къмпинга , дюните и си на плажа. За нас е удобно. Със собственика не сме имали проблем. Казваме му ориентировъчен час на пристигане и когато стигнем Лидл - Созопол му звъня и той ни чака на бариерата. Много точен човек.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 12:50 от meg_n

# 153
Благодаря за информацията!

# 154
Благодаря много!

До града пеш с малко дете не бих рискувала да ходя. Има бусче, което се движи по разписание, но не сме го ползвали. Плажът е чудесен. Нашия апартамент е до първата бариера на комплекса. Минава се шосето, къмпинга , дюните и си на плажа. За нас е удобно. Със собственика не сме имали проблем. Казваме му ориентировъчен час на пристигане и когато стигнем Лидл - Созопол му звъня и той ни чака на бариерата. Много точен човек.

Бихте ли споделили каква е цената на чадър и шезлонги на плажа пред Гриин Лаиф ?

# 155
  • Пловдив
Ние плажуваме на свободната зона вляво на Cavo beach. Платени чадъри и  шезлонги има пред трите заведения на къмпинг Смокиня- Жълтото, Рафи и бистро Смокиня. Там чадър е 8 лв., шезлонгът и той е 8 лв. Мисля че на Грийн Лайф зоната е в противоположна посока, на юг, до там не съм се разхождала.Пред самото Cavo чадър и  2 шезлонга са 50 лв.

# 156
Грийн лайф са с включени в пакета безплатни чадъри и шезлонги.
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-griyn-layf-biych-r … t-kavacite-19632/
Само, че това верятно не важи при настаняване в частни апартаменти. Проверете си как стои въпросът с плажа на комплекса.

# 157
Моля да споделите на лични контакти на апартаментите в Грин Лайф.

# 158
  • Mostly in my mind
Малко извън темата, дано някой се включи. Може ли да ми препоръчате добър ресторант в Стария Несебър, подобен, ако може, на Урания в Созопол?

# 159
Здравейте, ще пътуваме с бебе на 10 месеца към Созопол за лятната почивка и търся Детска млечна кухня там. Четох коментари от 2006г за такава на ул. Родопи 15, но едва ли още съществува. Знаете ли актуална информация по въпроса ?

# 160
  • Пловдив
Здравейте, ще пътуваме с бебе на 10 месеца към Созопол за лятната почивка и търся Детска млечна кухня там. Четох коментари от 2006г за такава на ул. Родопи 15, но едва ли още съществува. Знаете ли актуална информация по въпроса ?
Трета година ще записвам моята дъщеря на частна детска кухня,доставят е всеки ден без неделя от Бургас на фирма Ам Ам

# 161
  • Бургас
Здравейте! В момента сме в Созопол и ни трябва ветеринар или магазин за животни. Дали има някъде, защото не мога да намеря в Гугъл?
В Черноморец, Др. Чанева.

# 162
  • София
Взимала съм на децата преди години от държавната кухня - в училището се записваше и взимаше. Прекрасна е и можеше да се купува ден за ден.

# 163
  • В най - голямото село
Здравейте, искам да попитам за мнения за Созополис. Има ли някакъв удобен транспорт (шатъли до плажове). Всякакви впечатления ще са ми от полза.
Хубаво лято на всички!

# 164
Благодаря за отговорите! За държавната кухня дали има къде да намеря контакти ? Поразгледах в интернет, но не открих . Свъ зах се и с Ам-Ам, но искам да проверя и тази в Созопол.

Взимала съм на децата преди години от държавната кухня - в училището се записваше и взимаше. Прекрасна е и можеше да се купува ден за ден.

Здравейте, ще пътуваме с бебе на 10 месеца към Созопол за лятната почивка и търся Детска млечна кухня там. Четох коментари от 2006г за такава на ул. Родопи 15, но едва ли още съществува. Знаете ли актуална информация по

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 12:34 от Arsyto

Общи условия

Активация на акаунт