Созопол 2022/2023 г.- мнения , впечатления и препоръки.

• 69 200
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Едва ли има контакти в интернет. Най-добре е да отидете на място по обедно време и да говорите със самите жени там. Отзивчиви и мили са.

Благодаря за отговорите! За държавната кухня дали има къде да намеря контакти ? Поразгледах в интернет, но не открих . Свъ зах се и с Ам-Ам, но искам да проверя и тази в Созопол.

Взимала съм на децата преди години от държавната кухня - в училището се записваше и взимаше. Прекрасна е и можеше да се купува ден за ден.

Здравейте, ще пътуваме с бебе на 10 месеца към Созопол за лятната почивка и търся Детска млечна кухня там. Четох коментари от 2006г за такава на ул. Родопи 15, но едва ли още съществува. Знаете ли актуална информация по

# 166
Звъннете в общината и разпитайте там.

# 167
Отново да помоля за актуални впечатления от заведенията в стария град.

# 168
Класиката е Нептун и механа Созопол. Никога не са ме разочаровали.

# 169
Здравейте,

Най-вероятно е писано много, но съм с бебе и физически нямам време да чета назад цели теми, за това искам да попитам за хубав хотел в Стария град и в близост до плажа. Грабна ми вниманието хотел Калитея. Ще ми се да има и някакво изхранване закуска или закуска с вечеря. Не сме посещавали Созопол до момента. Семейство с две деца сме на годинка и на 9 години.
Предварително благодаря на всички отзовали се.

Хубав ден!

# 170
Моля, ако има в момента някой на почивка в стария град, да сподели дали е шумно през нощта, че чета доста смущаваща информация за това.

# 171
Здравейте,

Най-вероятно е писано много, но съм с бебе и физически нямам време да чета назад цели теми, за това искам да попитам за хубав хотел в Стария град и в близост до плажа. Грабна ми вниманието хотел Калитея.
Скрит текст:
Ще ми се да има и някакво изхранване закуска или закуска с вечеря. Не сме посещавали Созопол до момента. Семейство с две деца сме на годинка и на 9 години.

Хубав ден!
Здравей!
Преди две години бяхме в Калитея и ми хареса. Той не е точно в Стария град, но е много близо.
Имахме закуска, за вечеря нямам информация дали предлагат.
Хотелът е на 5 минути от центъра, но имайте предвид, че се намира във висока част - има доста стълби, които трябва да се изкачват на всяко ходене до плажа/центъра. На нас не ни пречеше, но на връщане от плаж си е изморително Simple Smile Тогава ги броих, но съм забравила колко са.

О, да, горната публикация ме подсети - в стаята ни в хотел Калитея се чуваше шума от заведенията в центъра, по-точно от едно с жива музика. Трябва да се спи на затворени прозорци.

# 172
Здравейте,

Най-вероятно е писано много, но съм с бебе и физически нямам време да чета назад цели теми, за това искам да попитам за хубав хотел в Стария град и в близост до плажа. Грабна ми вниманието хотел Калитея.
Скрит текст:
Ще ми се да има и някакво изхранване закуска или закуска с вечеря. Не сме посещавали Созопол до момента. Семейство с две деца сме на годинка и на 9 години.

Хубав ден!
Здравей!
Преди две години бяхме в Калитея и ми хареса. Той не е точно в Стария град, но е много близо.
Имахме закуска, за вечеря нямам информация дали предлагат.
Хотелът е на 5 минути от центъра, но имайте предвид, че се намира във висока част - има доста стълби, които трябва да се изкачват на всяко ходене до плажа/центъра. На нас не ни пречеше, но на връщане от плаж си е изморително Simple Smile Тогава ги броих, но съм забравила колко са.

О, да, горната публикация ме подсети - в стаята ни в хотел Калитея се чуваше шума от заведенията в центъра, по-точно от едно с жива музика. Трябва да се спи на затворени прозорци.

Здравейте,

Коментари Ви ми беше изключително полезен. Ние сме с количка. Този хотел автоматично отпада.

Много Ви благодаря

# 173
  • Велико Търново
Реално старият град е по-скоро мястото за къщи за гости и самостоятелни стаи. В близост до плажа и на удобен за количка терен май се сещам единствено за хотел Созопол, който е до яхтеното пристанище. Той обаче е много близо до античния театър Аполония, който е с открита сцена и обикновено често се провеждат събития, които няма как да не са шумни. Отделно, че има доста заведения.
Хотелите с изхранване са в новия град.

# 174
  • София
Да допълня само, че в хотел Созопол се чува и музиката от заведенията, иначе предлагаха закуска.

# 175

Здравейте,

Коментари Ви ми беше изключително полезен. Ние сме с количка. Този хотел автоматично отпада.

Много Ви благодаря
[/quote]
Основно правило в Созопол е, че ако човек не иска да катери баири и стълби следва да избягва всички улици с имена на планини!!! Равното е в новата част на града.

# 176
Много благодаря на всички за коментарите.
Гледах хотел мисля, че е в новата част казва са Кристиани. Някой посещавал ли го е и как е плажа в близост? Подходящ ли е за деца?

Благодаря отново

# 177
Здравейте,някой да е в момента в Лагуна Бийч да даде отзиви .....?

# 178
Здравейте,някой да е в момента в Лагуна Бийч да даде отзиви .....?
Ето тук в "Мнения", като изберете "Първо най-нови" и може да прочетете няколко отзива от този сезон. https://visit.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%8 … D0%B9%D1%87/1253/
В Букинг също в Първо най-нови има отзиви от това лято.
https://www.booking.com/hotel/bg/laguna-beach-resort-spa.bg.html … tiveTab=htReviews

# 179
Здравейте! Имаме резервация за Блу Ориндж. Някой има ли актуална информация колко струват чадър и шезлонг и дали има достатъчно свободна зона на плажа?

Общи условия

Активация на акаунт