Смешки от форума 39

• 87 066
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
"Бисквитите на Сюрприз изглеждат така,сякаш баба ми ги е правила на три-четири ракии."

# 226
Цитат

Аз започнах инструктажа. " Момчета тази вечер ще пристигне баба ви. Ще я наричате баба Мария, а не госпожо Мария. Тя ви е роднина, моя майка, все пак не съм паднала от небето".Grinning
Големият ми отговоря : " мамо, зная, че не си паднала от небето, зная как се правят хора". При което се ококорвам: " от къде имаш тази информация?", " тази година ни обясниха в градината ", " защо не си ме осведомил, че сте говорили на тази тема?", " аз от къде да зная, че не знаеш как се правят бебета и че хората не падат от небето ". Ще умра. Joy Явно по- рано ще трябва да водим някои разговори.

# 227
Цитат
Цитат
Миналия уикенд малко мръднахме от къщи и аз от зор да не забравя гащите на бебето, взех та забравих моите. И съпругът ми услужи с негови.
Е тва е семейна хармония. Да се учат младите,
Другата седмица той ако си забрави гащите, даваш от твоите и уйкенда става незабравим.
Заболя ме корема...

# 228
  • Euskal Herria
Дискусията е за оформяне на вежди, макар темата да не е за това. И двата отговора са на съфорумка:

Цитат
Да, ... Много хубави ставаха. Ся мязам на незаконната сестра на Софи Маринова Joy
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ох, дано. Много хубави станаха, но на мен ми е крайно странно. Като се прибрах мъж ми вика- ооо, Брежнев. Дай да те цунем как Тодор Живков на 30 конгрес на БКП.
Grinning

# 229
Представих си нещо такова....

# 230
Не знам, но тези вежди, как да ги забрави човек.

# 231
Ти остай веждите, ми целувката...

# 232
Ма това не е бай Тошо. Ей сега ще я кача другата. Със всички соц лидери има подобни.

# 233
  • Euskal Herria
Че и трикратни бяха целувките. Wink

# 234
Една такава целувка и имаше една година танкери с нефт фор фри.
Сега хем ний бът, хем си плащаме.

# 235
Калпави са ни целувачите.

# 236
  • Далечният изток
Еее, ама от целувките ли зависи. Аз обичам да се целувам, може да ме пратят евентуално ..... Joy

# 237
  • Euskal Herria
А на вежди докарваш ли, м? Щото то целувачи много... Wink

Още една любима съфорумка:
Цитат
... и да се "похваля", че се боря с една патица.
как по ягодите се заврях в тая кухня с тоя звяр!
донесе любимия една "кокошка" да му направя печена цяла, с хрупкава коричка, с меко бяло месце..." мечтател!
извадих "кокошката" от плика, тя патица.
бре магаре, питам го, що реши, че е кокошка?
продавачът така казал! на арабски! чунким я знае тая дума, та се оправдава с нея!
абе ти кокошка от патица не различаваш ли!
нямало по какво! като ѝ свалята перат абили неразличими една от друга. да, бе, да!
проведох една лекция за степента на плоскост на гърдите на водоплаващите, в сравнение с неводоплаващите птици и положението на краката, позволяващо загребващи движения във водата и забелязах, че ме слуша със слаб, към никакъв интерес.
нямало да му трябва тая информация. никога повече нямало да купува цяло добиче, а по краката никой нямало да познае гребе ли или тича.
Grinning

# 238
Ужас. То цяла наУка докат нацелиш вярното. По добре ходи го трепи в някой двор..Чиста работа.

# 239
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и после корми, скуби, пърли...
айде нЕма нужда!
ще пека само патладжани от сега нататък Wink

Общи условия

Активация на акаунт