Смешки от форума 39

• 87 069
  • 755
  •   1
Отговори
# 240
На нас един път ни бяха пратили някакъв добитък, така и не разбрахме какво е, май се водеше юрдечка, но не ставаше за ядене. Котките се облажиха.

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
от личен опит (вече) мога да кажа, че бялото месо е единственото, което може да се изяде от тая гад. и бутчетата.
всичко друго стана на кора.
като видя, че 3/4 от гада си остана по кокалите, моичкият обяви, че никога вече няма да дава пари за такова нещо.
устройва ме идеално. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 242
  • Fairbanks, Alaska
Ако патешкото месо се сготви, тогава нищо няма да се хвърли. Но ако се пече, ще се хвърли доста. Така че, ако мъжът ти се излъже пак да вземе патица-само готвена.

# 243
Веднъж от дома си поръчахме патица по пекински от един китайски ресторант. Донесоха ни я на другия ден! Защото според оригиналната рецепта,патицата трябва да престои в специална марината 24 часа. Оглозгахме я до кокал.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 13:13 от deaf

# 244
Патицата не се пече директно. Първо се сварява под налягане или в Инста пот и едва след това се пече. Само печена патица става като ластик.

# 245
Или да се маринова предварително, без значение дали със суха или течна марината.

# 246
Патицата не се пече директно. Първо се сварява под налягане или в Инста пот и едва след това се пече. Само печена патица става като ластик.
Домашна кокошка/петел също.

На нас преди години ни донесоха домашен петел. Ама той се мариновал предварително със джибри, пък може и от препиване да се беше гътнал. Нямаше отмирисване това чудо.

# 247
Благодаря за споделеното. Аз съм готвила домашни петли и кокошки, но само на супи и яхнии и си станаха чудесни. Явно и без знание и опит съм нацелила верния вариант. Но сега поне ще знам за по-нататък.

# 248
Цитат
Галена няма как да ми падне в очите каквото и да направи, защото в моето съзнание горе долу е 3-4 нива над зелена еуглена, под нея е да кажем плейметка тип дубайска труженичка и маймуна, защото все пак маймуните не говорят.

Много ми хареса😆😆😆

# 249
За маймуната може да се поспори. Вероятно тя ще те разбере, ако много пъти обясняваш нещо, което за другите две не е много сигурно.

# 250
  • тук и там
Първата част
Цитат
С ММ понякога пием по нещо, а малкото непрекъснато досажда да пие и то, я уиски, я вино. Обикаля и си иска, момченце е, даваме да си сръбне по малко.   

Пак от същата авторка, по друга тема  изразява притеснение..
Цитат
Само дето на мене ми се сви сърцето и цял ден го мисля.

И в отговор на това
Цитат
Сипете си по едно малко с детето и не ги мисли!  

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 13:39 от Кайсия

# 251
  • София
Това с искането и, че как да откажеш, като е момченце… Сигурно хормоните ме тресат, ама… Close Мен са ми давали бира от тригодишна… голяма гордост.

# 252
  • FRANCE
Oбяснете ми, че съм с девойки,  каква е интригата , като е момченце? Трябва да пие бира ли Blush

# 253
Може да го увредят еректилно. Тва по бабешки.

# 254
  • FRANCE
Ааа. Това съм го пропуснала, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт