Смешки от форума 39

• 87 076
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Oбяснете ми, че съм с девойки,  каква е интригата , като е момченце? Трябва да пие бира ли Blush

Ако му се дояде нещо и не му дадат, може да му се подуе пишката.
Не знам де, може и да се е случвало на някого и затова да е тръгнала тази бабешка приказка...

# 256
Давала съм и на 2 си деца, момиче и момче, да опитат бира и вино от чашата ми, твърд алкохол - не. Обикновено реакцията беше - бр-р-р.

# 257
  • тук и там
Аз не коментирам кой какво дава или не на детето си. Стори ми се смешен отговора ..Ама може и само на мен да ми е смешно,знам ли..

# 258
  • София
Бира пробутаха на големия, като беше на 2. Не му хареса. Пробваха го на 3.. не му хареса. На бъзик му дадох на 4… пак не му хареса… Много го пазих от газирано (не пия), ама покрай баща му… не можах да го опазя, а по-добре бира, отколкото фанта Grinning

# 259
Моят пък не обича газирано. Даже аз му казвам да си пийне малко, само да опита, не иска.... но пък за сметка на това соковете (уж натурални) ги пие като вода.....а са пълни със захар и боклуци най-различни.

# 260
Кайсия, аз смешката я разбрах.

# 261
  • София
И аз се посмях Grinning
Моето дете пък никога не е опитвало никакъв алкохол, дори не е близвало от чашите ни, а не е да не пием (бира), таткото и други твърдИ алкохолИ Grinning.
3 клас е. Ама не е проблем - то е момиче и няма какво да му стане или да му се подуе.

# 262
  • Бургас
Дават алкохол на децата, за да се отвратят от малки - така знам. На някои им дават да си дръпнат и цигара. Още кънтят в ушите ми думите на майка ми "хайде, дръпни си". Е хубу де! Вече 20+ години си дърпам, не успя да ме отврати 😀
А за момченцата - баба ми казваше, че ако брат ми не си куса, ще му падне пишката. Представях си как се отчупва и пада 😀

# 263
От пиенето да скокнем на скъпите автомобили и шофирането. От любима моя съфорумка.

Цитат
Лошото е, че и да спечеля от тотото, тУ лейт - то вече недовиждам, чувам избирателно и реакциите ми са на охлюв в критическата

# 264
  • FRANCE
Добре де. Това си е направо дискриминация. Момиченцата (и по-големите текива) не трябва ли да си пийнат? Ми пък на тях ако им спадне нещо? (Защото ако се надува съм "за" ама зависи какво, може ли да не е дупе, имам си достатъчно)

# 265
  • Down south
От пиенето да скокнем на скъпите автомобили и шофирането. От любима моя съфорумка.
Цитат
Лошото е, че и да спечеля от тотото, тУ лейт - то вече недовиждам, чувам избирателно и реакциите ми са на охлюв в критическата
И да се върнем към смешките Blush Слава Богу!

ПП Коя, какъв алкохол давала/дава на децата си, едва ли интересува някой, еле пък цял форум Close Избива в друга посока Close

# 266
  • Сф
Добре де. Това си е направо дискриминация. Момиченцата (и по-големите текива) не трябва ли да си пийнат? Ми пък на тях ако им спадне нещо? (Защото ако се надува съм "за" ама зависи какво, може ли да не е дупе, имам си достатъчно)
За момиченцата- боза!

# 267
Цитат на:  link=topic=1484814.msg45369537#msg45369537 date=1664569117
Цитат на:  link=topic=1484814.msg45369535#msg45369535 date=1664569050
Всичко ни е общо в къщи.

Ние не сме чак толкова крайни - моите сутиени и гащи са си само за мен

# 268
Аз бих добавила токчетата, гримовете и роклите. За всичко останало, нямам претенции.

# 269
Ааа, и парфюмите са си мои, на никого не ги давам Blush

Общи условия

Активация на акаунт