Смешки от форума 39

• 87 079
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Сф
Как се прави секс при наличието на деца 🤣😂😂

Цитат
Едни познати ходеха в гаража. И там вътре в колата.
Ама ако имате маза - "Скъпи, иди да донесеш един компот от сливи от мазата". И след две минути за пред децата - "Ей забравих да кажа на баща ви да донесе и една глава чесън". И айде и майката у мазата.

# 271
Цитат на: link=topic=1473471.msg45367203#msg45367203 date=1664541041
Муната е синът ми 5клас.
Бъзикаме го с батко му,че има 2 по български на входното.
Той възмутен и притеснен казва ,,Ама как имам две,аз нищо не написах! ,, 😱😂😂😂😂😂

# 272
Това не е смешно, а направо си е страшно.

# 273
  • Бургас
В случая е смешно,понеже го пранкнахме,(как е модерно да се казва в момента)с батко му.
И оценката му е 5.😜

# 274
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Как не ги смениха сирените, нито чуваш ясно какво ти казват, нито го разбираш какво ти дума тоя чичак мрънкащ. Викам на МН, че не знам нападати ли сме по въздух, море и суша или ни псуват по случай новия избирателен вот.

Trollface

# 275
Любима съфорумка
Цитат

Наконтена с прическа излизам от бюти салона и ми звъни Халапеньо – хайде вика, да избираме камъни за облицовка. Ми, хайде. Къде са тия камъни, питам – сега ще видиш. И като ме помъкна това дете из едни пресечени терени… А аз на токове и с електриково фустанче, нелепа като кожух на евин плаж. А проклетите камъни изложени на декари площ. Кривя се аз накарфичена на кокилите, препъвам се и псувам на ум манията му по камъняците. Тези харесват ли ти, а тези, а онези!? И препуска като маратонец из неравния терен, а аз се влача като охлюв с гипсирани крайници.
Ма, кажи нещо, бе Карамела!!!
 Хубави са казвам, кат‘ умра да ми направиш Карамелова пирамида от тях, ма преди това да ми излееш олово в очите, че да не ги гледам дори с третото си око.
Оммм, какво му е на добрият стар латекс се питам, докато си бинтовам ходилата!?

# 276
  • Down south
Любима съфорумка
Цитат

Наконтена с прическа излизам от бюти салона и ми звъни Халапеньо – хайде вика, да избираме камъни за облицовка. Ми, хайде. Къде са тия камъни, питам – сега ще видиш. И като ме помъкна това дете из едни пресечени терени… А аз на токове и с електриково фустанче, нелепа като кожух на евин плаж. А проклетите камъни изложени на декари площ. Кривя се аз накарфичена на кокилите, препъвам се и псувам на ум манията му по камъняците. Тези харесват ли ти, а тези, а онези!? И препуска като маратонец из неравния терен, а аз се влача като охлюв с гипсирани крайници.
Ма, кажи нещо, бе Карамела!!!
 Хубави са казвам, кат‘ умра да ми направиш Карамелова пирамида от тях, ма преди това да ми излееш олово в очите, че да не ги гледам дори с третото си око.
Оммм, какво му е на добрият стар латекс се питам, докато си бинтовам ходилата!?

Цитирам го съвсем целенасочено.
Съфорумката е моя любимка, също.

Благодаря ти, че го постна тук!
Подобни постове са блестящ пример, кое е забавно, разсмиващо и запомнящо се!
В пълен контраст на "смешките" имащи нужда от страници обяснения Close

# 277
От същата съфорумка, мъдра мисъл
Цитат
Моето тату символизира, че правя тъпи и необмислени неща с трайни последствия, защото мога! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
Цитат
Абе не дейте слуша тук във виртуала дето се оплакват.
В реалния живот - идете някой път с мъжете за риба да видите какво става. Всяка вечер жените ги късаме. На сутринта не знам къде ходят, но някъде ги зашиват, обаче на следващата вечер пак ги късаме.
Комшийки, момшийки, колежки молежки... всичко скъсано.

# 279
  • София
Голямо късане Joy

# 280
От темата за хорър филми 😁

Да, като почна и няма спиране. Има някои брутални и много ме е яд, че не са по-дълги, а свършват в нищото и те оставят с отворена уста да се чудиш.😀

# 281
Аз на такива филми с неопределен край, после им сънувам продължението. 🤣

# 282
Fork And Knife
Цитат
ММ се завърта в кухнята, пита ме , какво, що, ще правя, за закуска казвам му аз и той вика да помогна. Казвам давай разбъркай ми сместа за мазане, сложила съм в купа маслото да се размеква и го инструктирам, сипи захар и канела и разбъркай хууубаво. Разбъркал той оставил, аз влизам и се залавям да ги точа/мажа/засуквам...изпичам първата тава бутвам втората да се пече минават 5-10мин. Взимам една да хапна отхапвам полвината сдъвквам и в мига в които преглъщам ..хранопровода ми прогаря, почвам да кашлям сълзи от очите огън от устата.....🤬
успях да потуша пожара ... и като отворих едно гърло ММ на 2 ст. го направих , а той вместо канела ..сложил 5 лъжици КАЙЕН ... Rage
Питам го луд ли си?!А наглеца, вместо да се сниши , че е виновен и да се извини най-нахално ми вика, ми то еднакво изглежда 😤😤 Питам го, абе как еднакво и канелата не знаеш ли как хубаво мирише?!
Та вчера направих шведски  канелени кифлички -по  Съчуански

# 283
Това е за муните (и техните мъже).

# 284
В темата за муните се посмях добре. Ето само първото, нататък има и още Grinning

Темата на разговор - вземане на деца от детска градина.

Цитат на:  link=topic=1473471.msg45412773#msg45412773 date=1665411125
А моя мъж така и не запомни докрая от коя група да вземе детето. Все звънеше.  Ма щото " често го взимаше " Накрая ме ядоса и викам :
" Взимай там,което ти дадат и утре ще го върнем " 😆

Общи условия

Активация на акаунт