Смешки от форума 39

• 86 489
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Аааа, преди повече от 30 години, на съучениците ми, които идваха на училище с 15ката не им пишеха закъснения за първи час Simple Smile

Преди 15 години също не пишеха. И аз ходих на училище с този автобус. Joy

...
"Мъжът ми редовно е с различни чорапи, а веднъж си беше опънал елегантно краката в едно заведение с мои чорапи на тях. Тънки, черни и с ламе. И той имал такива каза."

Моят не стига, че го хванах с два различни, ами единият беше мой! Черен памучен тип терлик, но с мрежичка отгоре... Expressionless

# 391
Не им се карайте на горките мъже. Те нарочно ги обуват така против уроки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 392
  • Бургас
Смешката е от реклама във форума 😂 Ей,тоз Статует ми се опълчи насреща 😂😱😂

# 393
Смешката е от реклама във форума 😂 Ей,тоз Статует ми се опълчи насреща 😂😱😂

Бърза доставка! Мога да предложа и чанта да си го носиш (забравих кой я показа).

# 394
  • София
Много интригуваща анкета!
Мога да се обзаложа, че отговорът "Вие на каква сте се спрели?" ще получи най-много гласове.

# 395
Stuck Out Tongue Winking Eye
🤪🤣🤣🤣🤣🤣
То този отговор ще ме накара да подмина анкетата 🤭 и темата съответно 🤪😄

# 396
Коя е темата?

# 397
Гласувах, и не съм единствена Joy

# 398
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1499176
Прогнозата ми май ще се изпълни, моят фаворит води засега Joy

# 399
Е, тя жената има едно мнение във форума (първото ѝ е). Явно не е съвсем наясно...

# 400
  • FRANCE
Гласувах . Stuck Out Tongue Winking Eye

# 401
Соул, аз поне не влагам никаква подигравка и не гледам отвисоко на такива мнения. Само се забавлявам в тази тема, една от любимите ми е. Да е жива и здрава жената с анкетата, развесели ме тази вечер. Ако можех щях и да помогна по въпроса, но не разбирам от мазилки.

# 402
А, не те упреквам, напротив даже....аз също се забавлявам. Но да речем, че ѝ е простено, че не е наясно.....

# 403
На всички избори гласувам, та една анкета ли ще ми се опъне? Joy

# 404
  • София
За идването в София.
Яжте, въпрос на оцеляване е

Цитат
   Ами споменах теглото ми, защото смятам, че като съм по-слаба и крехка, по-трудно бих се справила с живота в по-големия град и стресът и напрежението в него. Английският език се стремя да го подобрявам с всеки изминал ден, когато имам време. И аз мисля, че този мой познат просто е искал да ме откаже от идването в София, убеждавайки ме, че там само се търсят продавачи и IT специалисти. Той мрази хората от провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт