Смешки от форума 39

• 86 414
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Един дето искал като умре, да го кремират, и жена му му записала час за четвъртък... Та и вашата работа Grinning
Единствения път, когато видиш усмихната жена да носи туба с бензин.

# 496
Цитат
Във всеки човек има мъжко и женско начало. Но мъжете потискат женското у себе си,жените – мъжкото у себе си. И така всичко е наред. При лесбийките и гейовете обаче,е пълна шизофрения.
Оййй

# 497
  • Далечният изток
Базе, при него е трагедия... Тоя е за страшките.

# 498
  • София
Тук всички сме шизо, демек гей Joy

# 499
Оф, този не е в час с теорията за тези начала... И хората, възприемащи се в различен пол, са такива по съвсем различни причини... Така, когато не се чете докрай нещо....

# 500
Аууу, колко сме изостанали значи. Що така да си подтискаме началата. Да ставаме Би и готово. Joy

# 501
Цитат
Във всеки човек има мъжко и женско начало. Но мъжете потискат женското у себе си,жените – мъжкото у себе си. И така всичко е наред. При лесбийките и гейовете обаче,е пълна шизофрения.
Оййй
Това е уникално! Трябва да остане за поколенията.
Обаче! Има нещо вярно ‘се пак. До шеста гс. Ембрионът е безполов и може да развие женски или мъжки гонади в зависимост от генетични (XX или XY), и хормонални влияния.
Виж как без да иска е уцелил нещичко!

# 502
Има вярно, разбира се. Да, има някакъв процент мъже или жени с абсолютни гей наклонности, но при много други е въпрос нас личен избор, случайност, скука...
Факт е, че педерастията е била много разпространена в древна Гърция и е била приемана за нормална от обществото. При тези условия почти всеки изявен грък си е имал момче. Тогава следва ли, че всички са били абсолютни гейове? Ама нали са имали и жени и деца? Та според мен има много голямо значение каква е обществената нагласа за това дали онези с по-неизявените странични влечения ще ги потискат или ще ги пускат на воля.

# 503
Разбира се, че във всеки от нас има и мъжкото, и женско начало. Кое ще бъде доминиращо зависи предимно от средата (семейство, общество) и външни фактори.
Смешното в случая за мен е Laughing
Цитат
При лесбийките и гейовете обаче,е пълна шизофрения.

# 504
Разбира се, че във всеки от нас има и мъжкото, и женско начало. Кое ще бъде доминиращо зависи предимно от средата (семейство, общество) и външни фактори.
Смешното в случая за мен е Laughing
Цитат
Последно. При хетеросексуалните едно от началата е господар над другото. При хомосексуалните няма водещо начало. Те са едновременно и едното и другото. Затова и хетеросексуалните не знаят как да се държат с хомосексуалните. Мъж ли имат пред себе си или жена – не се знае. Отклонихме се от темата,доста...

# 505
Цитат
Затова и хетеросексуалните не знаят как да се държат с хомосексуалните.
Joy Така, така, баш в смешките сме си.

# 506
  • Mars Hotel
Не само, че се отклонявате от темата, а и говорите глупости. Сексуалността не е еквивалентна на самоопределянето по пол.

# 507
Цитат

Само човек нямал допир със шизофреник в епизод, може да напише така за здрави хора.

# 508
Не се сещам за много рецепти които включват масло и семейни отношения, но пък се сетих за "Последното танго в Париж" No Mouth

# 509
  • Сф
Цитат
Цитат
Спрете да препоръчвате да се сервира шкембе чорба на западняци. Наистина не се приема добре 😂
Знам. Ама е голям кеф да ги гледаш как се втрисат. Когато сме водили чужденци (служебно) по заведенията в Пловдив и ако съм ядосана винаги си поръчвам я шкембе, я уши.

Цитат
Ма какви са тия германки, чушки не яли, боза не пили, шкембе не щат. Аааааа.

Общи условия

Активация на акаунт