Смешки от форума 39

• 86 404
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Цитат
Не са спали веднъж заедно, но искал да се събужда до нея...
Вече така ли се казва, ако искаш да излупаш някоя колежка.
Жените като че ли имат някакъв период между 20 и 25 години, в който кълват на всичко - червеи, царевица, грах, боб, гола кука, крив гвоздей...
Кьор кефал ейдж.

Прав е колегата, бърка само във възрастовия диапазон. Някои жени цял живот са така – кълват на всичко. Simple Smile

# 511
Кратко описание на Германия (по повод загубата на Световната купа)
Цитат
Бе от една нация щом на наргилето казва шиш,какво да чакаш

# 512
Всъщност, не наргилето се казва шиш, а тютюнът за наргиле е с наименование ШИША. Мисля, ще това е арабското название.
Без да съм чужденец, до ден днешен не съм опитвала пача. Само като я гледам ми е противна, никога не съм могла да се насиля да я опитам. Камо ли уши и шкембета.

# 513
  • София
Успокоих се, че е пернато. Laughing

Иначе подкрепям предния пост - моля някой спешно да сподели някоя смешка!

# 514
Цитат
Защо не го съчетаеш като начало с дететктивска агенция и дейност . И без това звъниш насам-натам , можеш да се отвориш за някои клюки. И междувременно да напаснеш имотите. Може да ти трябва и още едно курсче за дететктив. Аз като гледам някои сериали и в някакви малки селца в Англия какъв мор цари!! 
Също можеш да го съчетаеш с Personal Coach и психологически съветник. Или с Фън Шуи съветник. Ако не искат да си дадат къщата поне да им я подредиш или живота им да подредиш. Както ти падне!
Съветът е към потребителка, която иска да се занимава с недвижими имоти, но не и върви.

# 515
В една тема тече продължителна дискусия, дали е правилно да се пише роло-щори или руло-щори. Вадят се аргументи, лингвистични, семантични, руло идвало от френски, пък роло от английски..... и т.н. И се включва тази форумка. Оправи ми деня Heart

Цитат на:  link=topic=1142766.msg45668291#msg45668291 date=1669974518
Ще го пиша руло значи, от “Стефани” 😛

# 516
Отдавна се отписах от тази тема, няма изчитане и непрекъснати спорове от този род, които се точат на по десет страници.

# 517
Аз си го представих цветно и не можах да реша повече смешка ли е или повече страшка.
Цитат
Представям си как човекът казва "искам да се будя до теб" и в отговор получава "искам съдебно решение, че си разведен, и документ за издръжка".

# 518
  • София
За рев е, Елиф, за рев!

# 519
  • София
От форума:
Цитат
Благодаря предварително и се извинявам за грознописа.

# 520
Обсъжда се, дали гърдите на някаква известна дама са естествени.

Цитат на:  link=topic=1503576.msg45683609#msg45683609 date=1670261780
Мъжът ми следи бюста на ХХХ през годините 😅😅😅😅 Твърди, че е естествен!

Допълвам се с това заглавие на тема:
Държане на телефона при разговор като филия с лютеница

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 20:26 от Phloxx

# 521
Допълвам се с това заглавие на тема:
Държане на телефона при разговор като филия с лютеница
Да ви кажа ли кое е лошото... Лошото е че веднага си го представих с картинка, само дето не ми е хрумвало да го опиша баш така Grinning

# 522
  • Далечният изток
Аз пък много често го срещам това описание, и то не от скоро, поне от 2-3 месеца, затова не ми е странно или смешно.

# 523
Може ли линк към темата? 😁

# 524

Общи условия

Активация на акаунт