Смешки от форума 39

• 86 356
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря.
Хич не ми хрумна, че е в Актуалните теми. Признавам си търсех я в Семейните отношения 😂😂😂

# 526
Темата е, може ли след раздяла да си останем приятели.

Цитат на:  link=topic=1398914.msg45685982#msg45685982 date=1670316980
Точно тези дни някъде прочетох за "нека си останем приятели". Лафът беше: "това - нека си останем приятели, ми звучи като - кучето умря, но нека да си го задържим".

# 527
Цитат
От два месеца имам бебе куче и от 11 години дете на 11 години. "Не" го използвам за всеки звук. Изфъска ароматизаторът и ме стресна и като му се развиках...
То си е на мястото, в темата на муните, ама и тук да го сложа 😂

# 528
  • София
Мнението е за тук, но аз бих го препратил и на учените в областта на биологията. Ако пък детето наистина е на 11 години още от раждането си и не е мръднало цели 11 години, това трябва да се провери!

# 529
А ся, де, ш'са наказваме с (об)връзване.
Цитат
Той е безработен, мързелив и показва пълна липса на уважение. Такива мъже не заслужават секс без обвързване.

# 530
Някой да ѝ каже, че трябва да е луда за да се (об) върже с такъв. Joy

# 531
Някой да ѝ каже, че трябва да е луда за да се (об) върже с такъв. Joy
А, че защо? Сега разбирам защо толкова жени се обвързват със загубеняци - защото си мислят, че обвързването ги променя към по-добро..... 🙄

# 532
Сетих се за една снимка във фейса - нещо от рода на Не намирайте кусури на мъжа си, той, ако беше идеален, баш вас ли щеше да избере....Grin

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 10:19 от Soul Free

# 533
И другото е - не критикувайте изборите на мъжа си. Не забравяйте, че вие сте един от тях.

# 534
И другото е - не критикувайте изборите на мъжа си. Не забравяйте, че вие сте един от тях.

Нека му е!!! Grin

# 535
  • Down south
Скрит текст:

Цитат
Представих си "аристократите" как нагъват капама със сребърните си лъжици.
Тя сигурна ли е, че тати Бати е захранен с тази миниатюрна лъжичка. По скоро черпак е било...

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 22:38 от Daylily

# 536
Накрая разбра ли се с коя  лъжичка е започнало голямото захранване?Всяко дете захранено със сребърна лъжичка,автоматично става ли аристократ?За един приятел питам.

# 537
Ако ставаше само с лъжичка... Joy

# 538
  • София
Не е важна големината на лъжичката, а това колко голяма е порцията. И с най-малката лъжичка можеш да изгребеш огромно количество храна. Та от малка чинийка ли са го хранили, от кастрон, тенджера или казан?

# 539
  • Down south
Накрая разбра ли се с коя  лъжичка е започнало голямото захранване?Всяко дете захранено със сребърна лъжичка,автоматично става ли аристократ?За един приятел питам.
Не знам, не проследих развитието, но вероятно точно лъжичката е ключов елемент в "превртъщането" на едно дете в аристократ.
Домата била от Перник, ако не е лъжичката, вероятно аристократичната нишка се крие там.

Общи условия

Активация на акаунт