Смешки от форума 39

• 86 337
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Взе да ми се повдига, докато четох тази "творба на съвременното творчество"....  Пошлост, кич и показност.  То бива лигавщини, ама таз госпожа е върха на безвкусицата. Сакън, ако случайно някой не е разбрал, че има цели 5 сребърни лъжици.....!!!!!!  Ми, тe за кво са, ако не ги пусне в инстаграм да събират лайковe!!!?!?!

Ноооо.....за всеки има място под слънцето. Едва ли пътищата ни някога ще се пресекат. Здраве им желая.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 09:14 от Soul Free

# 541
Сребърна лъжичка по обичай не се ли подарява от кръсниците?
     Иначе дамата здраво е изплискала легена. Joy

# 542
  • France
За кого става дума?
По принцип комплектите са по 6, малко е странно да имаш само 5.

# 543
Виж скрития текст малко по-назад. ( Антония Петрова миската - успя да върже един по-заможен мъж, който не я бие на ставане и на лягане и сега се пъне да се покаже колко са щастливи и как добре живеят)

# 544
За кого става дума?
По принцип комплектите са по 6, малко е странно да имаш само 5.
    Защото за бебе не се подарява комплект, а една лъжичка само. Символично се прави и в райони където се спазва обичаят е нормално да има различни лъжички от предните поколения.
     ПП: Аз имам от прабаба ми,  но не знам дали е от повод някакъв. Съвсем обикновена е, а не като по съвременните с гравюри и т. н.

# 545
  • France
Ахам, схванах.

# 546
Загледах се в профила на тази госпожа, заради коментарите тук.
Тези, дето знаете английски, как Ви се струва последното изречение 😁

# 547
Ама детето на детска градина ли ходи?! Защо няма гувернантка? Да й имам сребърните лъжички, да й имам, като пари за бавачка няма. Да се учи от Гущерова как се прави.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 10:54 от Dara888

# 548
  • Далечният изток
Тва е голямото аристократче. Все пак на английска детска градина е. Аристокрацията са така.
Тя откога стана Ния?!

# 549
Тези, дето знаете английски, как Ви се струва последното изречение 😁

E, малко времената ѝ бягат .....ама, карай!

# 550
  • France
Учудвам се, че толкова ви вълнува тази особа.

# 551
Английският не и е силна страна. Явно е сгрешила, защото се съмнявам да е казала това, което се разбира от написаното.

# 552
Вероятно мисълта е нещо такова:  Никога не сме били толкова горди със сина си.

We have never been so proud of our son.   

Времето само е пообъркала, ама нищо, де... все пак е миска, при това силиконова. Не е учителка по английски....

# 553
Може би госпожата трябва да използва поне гугълския преводач, когато се опитва да изглежда аристократка!

Може много хора да имат сребърни лъжички за децата си, което не е нещо невъзможно да се закупи и от обикновените хора (не аристократи!!!), но не ги снимат за инстаграм.....че пък и да се превъзнасят. Вярно е, че госпожата не блести и никога не е блестяла с интелект, ама сега показва, че е и абсолютна селянка. (в Перник сигурно им викат аристокрация.......)

# 554
Една сребърна лъжичка не е нещо скъпо, че да разграничава аристокрацията от плебса. Просто въпрос на виждане. Никога не ми е хрумвало, че трябва да има такова за детето ми.

Общи условия

Активация на акаунт