Смешки от форума 39

• 86 480
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Еее, хем лак, хем светлоотразителна жилетка. Сега ако има някакви токчета (примерно) - триъгълник и недай Боже закъсам с колата, директно мажа лака и мушкам токчетата! Сигурността на пътя достига нови измерения.
Съвет от темата за имената:

Нямате никакви изисквания, тъй че предлагам пак с К Константин, но ще стане Константин и Кирил, тъй че може би не е добра идея Grinning
    И отговора:Joy
    и това мислихме Мъжът ми каза,че в такъв случай ще бъдем Константин,Кирил ,философ(аз съм в ролята на философа)😁

# 376
  • София
Ти си си добре! Аз още се "дзверя" в "живия живот" и не вярвам на очите си, както и на тавтологията ѝ!

# 377
Скрит текст:
Цитат
Момичета, много са модерни сега едни лакове, които са светлоотразителни (все едно имат частички от светлоотразителна жилетка). Та, купих си едни такива гел лакове от любимия ми сайт  - Алиекспрес 😁😁. Но се оказа, че те "светлоотразяват" само през камерата на телефона, със светкавица - само със светкавица, на живо с просто око няма такъв ефект и прилича на обикновен лак с брокат. Та, въпросът ми е: знаете ли за такъв лак, който да светлоотразява само със насочена светлина и да се вижда във живия живот. Искам да имам светлоотразителна табела на ноктите си и да ме виждат в тъмното колите. Искам да ме объркат с табелата за магистрала тракия 😁. Толкова искам отразявам светлината.
Кой ще и гледа ноктите в тъмното? И по -важното, какъв размер трябва да са тези нокти, че да се забелязват отдалече?
Децата ми имат светлоотразителни елементи по маратонките, раницата, якетата. Който търси, ще намери.

# 378
  • Далечният изток
Продават светлоотразителни ленти. Може да си олепи ноктите...

# 379
Прясно, прясно ...
"Майкоооу, в какъв автобус от софийският ГТ се возя! Зомбито на автобусите. Разпада се от всякъде, ама някак се движи и то бързо. Вътрешните ми органи се пренаредиха от друсането, защото това амортисьори - йок. Левият бъбрек стана десен, десният отиде и той нанякъде, а ако имах повече пломби вече нямаше да ги имам. Scream В чужбината за такова екстремно удоволствие биха дали 30-40 евра (увеселителен парк), тук за лев и шеесе само. Фук."

# 380
Още едно пресничко:

Цитат
Друг път с мъжа ми сме спрели и слезли от колата към язовир Искър някъде, идеята на слизането беше да си се скараме нормално, понеже аз за пореден път съм сложила незатворена бутилка със сок на седалката, пък тя се поразляла...Та слизаме на воля да си повикаме и да почистим, и те ти го същия, минава с колата край нас...

# 381
Умувам кой ще е този автобус - хем раздрусан, хем бърз. За 260 си мисля....

# 382
Цитат
Друг път с мъжа ми сме спрели и слезли от колата към язовир Искър някъде, идеята на слизането беше да си се скараме нормално...
Тея са откачени.
Ако бяха нормални, единия щеше да върже камък или бордюр на шията на другия, да го пущи някъде на дълбокото и да се свърши.
Природа. Такава прекрасна възможност.

# 383
Да, ама имало свидетел – бившият.
Сега, в чия полза ще свидетелства, не се знае, та по-добре да не рискуват.

# 384
  • Бургас
Бившият дебне от засада 😂

# 385
Тоя автобус от преден пост много прилича на един варненски 148 в който се возих наскоро. Беше изключително екстремно преживяване, точно като описаното в поста. През цялото време се чудех как с тази скорост не се разпада на съставните си части и на всеки завой си казвах: сега ще е, ей сега ще се върне на фабрични настройки. Joy Но оцеля и ние пътниците барабар с него.. е, леко с понаместени чакри, ама... Stuck Out Tongue Winking Eye
Пп По едно време си мислех(по примера на един мой любим виц), дали на транспортната фирма не са им доставили автобуса от Икеа с указание как да го сглобят и те да са объркали нещо и така години наред до преклонната му възраст. Joy

# 386
  • Deutschland/HE
Джаста, защото не си се возила на 118а, който ходи до гробищата в Тополи, на отиване нямаше как да го сменя, но на връщане на първа спирка в познат район слязох.

# 387
Включвам се с 14-та и 15-та😂(таз линия вече я няма де)

# 388
  • Deutschland/HE
Аааа, преди повече от 30 години, на съучениците ми, които идваха на училище с 15ката не им пишеха закъснения за първи час Simple Smile

# 389
Дали не съм закъсняла за това:

"Цитат на: наивница на средна възраст в чт, 10 ное 2022, 18:39
Множат се мъже-теоретици, според които жената трябва да се примирява да спи със смотани мъже, към които и симпатия не е задължително да има... И да гради, гради, гради, да му ражда деца и да го слуша как пърди нощем, току-виж един ден си казала - щастлива съм с моето стабилно семейство. Тъкмо се научило магарето да не яде, па умряло

Ето и нещо практично - той пърди нощем, щото тя така му готви и не мие добре чиниите, остава веро по тях 😃"

Общи условия

Активация на акаунт