Смешки от форума 39

• 86 483
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Това с извънземния глист не го виждам чак толкова смешно, костюм от филм  (Дюн) като всички останали хелоуински неща ¯\_(ツ)_/¯
И пари ли се дават, освен сладко? 😶
Ами аз досега се чудех защо толкова народ напира да живее в тоя квартал, а то какво било Sweat Smile

# 361
  • Down south
Не, не се дават!

# 362
  • Сф
Не, не се дават!
По София дават. Дребни де, да не помислите пачки. Последните 3 години моята носи и пари. Вече е голяма и не обикаля . Simple SmileНад 2 столични квартала са ми наблюденията другарки и другари. 🤪😂

# 363
Какво им е баналното на вещиците по Хелуин.
Все едно да кажеш че Дядо Коледа/ Дядо Мраз е банален.
Thinking

# 364
Коментарът е за съфорумец на някогашните му 20-Тина години.

Цитат на: link=topic=1494503.msg45517931#msg45517931 date=1667316209
Как съдиш от невръстните си години за жени. Казваме жени. Щото на 22 съм била жена, колкото Божинката е футболист.

😂

# 365
Как да проверим, дали прахът за пране е фалшив...

...човека се оплакваше че купил прах Персил 10кг на ниска цена от някакъв пазар. Като го отворил видял че е странен праха, опитал и било солено

# 366
Това последното може и в страшките да се копира...

# 367
Как да проверим, дали прахът за пране е фалшив...

...човека се оплакваше че купил прах Персил 10кг на ниска цена от някакъв пазар. Като го отворил видял че е странен праха, опитал и било солено
На вкус и цвет товарищ нет Joy

# 368
Сетих се за онзи мъж, дето се карал на жена си да не му пере гащите с омекотител, че омекотяващият ефект бил не само за плата Wink

# 369
Чорапени истории от форума Grinning

"Малкия ми син няма никаква съпротива към различни чорапи. ТОй нарочно е така. И като нахлузи черен чорап 45 номер, и го опъне хууууубаво до под коляното, а на другия крак мой чорап на розички. И отиде така на училище...."

"Мъжът ми редовно е с различни чорапи, а веднъж си беше опънал елегантно краката в едно заведение с мои чорапи на тях. Тънки, черни и с ламе. И той имал такива каза."

# 370
JoyJoyJoy
Линк, моля!

# 371
  • Бургас
Сетих се за онзи мъж, дето се карал на жена си да не му пере гащите с омекотител, че омекотяващият ефект бил не само за плата Wink
Ъъъъъъ,коооо...👀😱😂
Не съм го срещала това из форума !

# 372
Елиф, някъде тук започна чорапената дискусия https://www.bg-mamma.com/?topic=1464619.150

# 373
Да му ги колоса тогава.

# 374
  • Down south
Цитат
Момичета, много са модерни сега едни лакове, които са светлоотразителни (все едно имат частички от светлоотразителна жилетка). Та, купих си едни такива гел лакове от любимия ми сайт  - Алиекспрес 😁😁. Но се оказа, че те "светлоотразяват" само през камерата на телефона, със светкавица - само със светкавица, на живо с просто око няма такъв ефект и прилича на обикновен лак с брокат. Та, въпросът ми е: знаете ли за такъв лак, който да светлоотразява само със насочена светлина и да се вижда във живия живот. Искам да имам светлоотразителна табела на ноктите си и да ме виждат в тъмното колите. Искам да ме объркат с табелата за магистрала тракия 😁. Толкова искам отразявам светлината.

Общи условия

Активация на акаунт