Смешки от форума 39

• 86 317
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наивно си мислех, че преди 9 поколения Младостите още не са били построени...

# 646
Eeeee, може да са си пасли овцете там и да са имали овчарска колиба Sweat Smile

# 647
егрек с дагеропит?
много прогресивно Wink

# 648

Къде ти Младости, то то София е свършвала на Орлов мост Simple Smile И когато Борис е решил да прави парк, селяните са му отсичали нощем фиданките, защото искали да имат пасища за овцете...

# 649
тънката ирония не е лесно нещо, но благодаря. Simple Smile

# 650
Дядо й поп Антон на тая снимка, дето е оставил - сигурно е хванал Господ за шлифера.

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 20:30 от Абуто

# 651
тънката ирония не е лесно нещо, но благодаря. Simple Smile

Хм, то аз подкрепях и допълвах написаното от теб. Май ти нещо си предубедена.

# 652
  • Стара Загора
За съжаление това не е никак смешно, а много тъжно. Голяма част от т. нар. софиянци не харесват нас провинциалистите. Не отдавна, когато учих в София, се натъкнах на такива персони - нагли, с високо самочувствие и за тях ние сме 2-ра ръка, само защото не сме родени там. Аз съм от Стара Загора (град, опожаряван многократно, но въпреки това възстановяван всеки път) и когато някаква си софиянка ме попита "Вие там имате ли светофари?!", ми идваше най-малкото да й плесна един зад врата.
Друг случай, за който се сещам сега: 1-ви курс по време на лекция и всеки се представя. Идва ред на едно момиче, което беше казало: "Аз съм родена в София и мразя тея от провинцията, защото са нахални и ни взимат работните места!".
Е, как да харесвам столицата и надутите й граждани?!

# 653
Аз съм родена в София и мразя тея от провинцията, защото са нахални и ни взимат работните места!

Трябвало да ѝ кажеш, че месторождението не ѝ гарантира работата и като е тъпа и неконкурентно способна, може спокойно да иде да пасе овце. Там няма да ѝ вземат мястото...

Само дето "9-то поколение софиянци" не знам защо не са наясно, че без хората от провинцията, нямаше да има толкова фирми, работни места и възможности...? (тук визирам тези, които са като гореспоменатата госпожа. Със сигурност повечето родени в София са си нормални хора, които си приемат другите като равни и не ги мразят - що за силна  дума, да мразиш някого, понеже не дядо му е дошъл в София от село, а самият той....)

# 654
По-глупаво нещо от противапоставянето по месторождение не мога да си представя. Чудя се защо обръщате внимание.

# 655
Докато всички масово се обиждат на "селянин" няма как да се винят софиянци еднолично, думата се ползва като обидна в цялата държава Triumph Дори във форума има тема "Селски номера..."

# 656
Цитат
Взех си среща за другата седмица за филъри.
.... Октомври бях там и слагах под очи и в устни.
 Мисля си сега за скули,защото съм със слабо лице и обем почти нямам.

Съпруга ми: "Ако чувстваш,че остаряваш,си хвани млад любовник. Ще ми излезе по-евтино".
Не мога да му се сърдя,не може да ми насмогне на сметките. лол

# 657
Това си е направо страшка за мен!

Цитат
Взех си среща за другата седмица за филъри.
.... Октомври бях там и слагах под очи и в устни.
 Мисля си сега за скули,защото съм със слабо лице и обем почти нямам.

Съпруга ми: "Ако чувстваш,че остаряваш,си хвани млад любовник. Ще ми излезе по-евтино".
Не мога да му се сърдя,не може да ми насмогне на сметките. лол

# 658
Как ще е страшка. Истина, поднесена с чувство за хумор.

# 659
  • Далечният изток
Мхм, да питаме мъжа ѝ, как ли се забавлява... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт