Още лято, бански и пясък, но и малко училище в 235-та НЕМСКА тема

• 20 272
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Немция
Коктейлски, изненадата на деня си с твоя опит на коляч. Grinning

Синьо, гладът е страшно нещо, човекът става животно, ще колим и ще трепем в такава ситуация и още как. Дано не се стига дотам! Grin
Заинтригуваха ме твоите френски дестинации, размечтах се. Blue Heart

Софт, честити татуировки, да си ги носиш със здраве! Grinning

# 361
Коктейлски, изненадата на деня си с твоя опит на коляч. Grinning

На мен си ми личи, че съм социопат и малко психопат, няма нужда да се изненадвате. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 362
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

На мен си ми личи, че съм социопат и малко психопат, няма нужда да се изненадвате. Stuck Out Tongue Winking Eye

Как да отречаш такова себепознание?
Само не каза вчера какво пи....

Синьо, аз също не желая животът да ме подлага на този изпит - гладно дете или да разфасовам животно... мисля, достатъчно изпити съм преминала в този ми живот и лека полека желая да мога да loslassen...
Още е Wunschdenken.

Софт, честито.
На видимо място ли са ти татусите?

# 363
Само не каза вчера какво пи....

Вода. Кво да пия? Аз друго не близвам.

# 364
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вода. Кво да пия? Аз друго не близвам.

😆

# 365

Софт, честито.
На видимо място ли са ти татусите?

На видимо, ако съм с къс ръкав. Едната е до глезена отпред.

# 366
Аз моята татуировка я направих на 14 год необмислено (на тази възраст няма как да е обмислено) и сега мисля да я махам.
Пипи супер за почивката. Кога ли ще кажа и аз, че съм се върнала от почивка отпочинала. Толкова чаках ваканцията октомври и тъкмо да планувампочивка и на мъжът ми им сложили урлаубсшпере до края на годината. Много ми стана тъпо.

# 367
Синьо ами вече трябва да се стяхате за път май. 2 седмици и малко остана до края на ваканцията. Или 3 . Аз планината никога не съм приемала като възможност за лятна почивка. Аз засядам на морето, като по път натам и обратно обичам да отсяваме на места и да разглеждаме интересни неща и места.  Между Тулон и Генуа не съм ходила. Ако има нормален хубав плаж би било супер, но ако са каланки като между Марсилия и Тулон ... за мен август е грешен месец. Весела ваканция.

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 23:53 от bella-ciao

# 368
Започнах един сериал, спала съм явно и го пуснах от последна серия на първи сезон, изгледах две от втори сезон и тогава се усетих. Много съм зле. Сега ще трябва да се върна на първи сезон. Така не е интересно.

# 369
Не си зле,сериала е скучен!🤣

# 370
  • Германия
Намерих отговор на питанката ми, та редактирам.
Наздраве!

Последна редакция: нд, 21 авг 2022, 21:34 от pepelyashka

# 371
Започнах един сериал, спала съм явно и го пуснах от последна серия на първи сезон, изгледах две от втори сезон и тогава се усетих. Много съм зле. Сега ще трябва да се върна на първи сезон. Така не е интересно.

Ха ха! И аз съм го правила този номер, много е гадно.

Постоянно има таксита на летище Варна, от една фирма са. Няма начин да има полет и да няма таксита. Няма нужда от поръчки.

# 372
Никога няма да забравя как пристигнахме в 02:00 на летище Варна и мм получи първия си културен шок с такситата отпред🤣.

# 373
Какъв шок? Такситата чакат всеки поглед, цените са съвсем изгодни.

# 374
  • Deutschland/HE
В момента във Варна е малко сложно с такситата, но на летището няма проблем. В четвъртък посрещах гостенче на децата и имаше достатъчно таксита от Триумфтакси 644444. Проблем има ако тръгнеш да поръчваш, защото повечето са били на метан, а той много поскъпна и сега се връщат отново на пропан-бутан, но ставало бавно. Това е според представител на бранша Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт