С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 137
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Някой гледа ли го още...
Аз и не мога да си се начудя. 🙄

# 466
  • Велико Търново
А, да, гижа - сега го чух и аз в разговора между Вяра и Тополски (гледам със закъснение).
Не знаех, че всъщност това е гъмза. Благодаря, Merri_An!

# 467
Гледах първите 3 серии и ви чета. Днес седнах да гледам. Ми то нищо не се случи, само лирични отклонения.

# 468
И аз го гледам. Пътят на честта избутах докрай, та реката ли няма.

# 469
  • София
На мен пътят ми беше поне 10 пъти по-интересен, правете сметка. 🤣
Пускам го вторник и сряда, но просто не може да ме грабне. И това изключително бавно развитие на действието направо ме побърква. Толкова пълнеж.

# 470
Гледам сериала,но ви чета,за да разбера какво съм гледала.

# 471
И аз продължавам да се мъча. Ама тоя мисля да го изгледам, лъжите не можах.

# 472
Аз отдавна се отказах  но прехвърлям понякога на рекламите и какво да видя Яна надига една бутилка и пуши - така 5 минути - някяква екзистенциална драма изживява, знае ли човек.

# 473
Визуално не мога да различа двете другарки: Вяра и любовницата на брата.. С униформи - гащеризони и шапки, на опашки... Това явно е образ еталон за работник на баржа и друго няма. Много изкуствени, нагласени... като физика не кореспондират с образ на работничка, но нищо облечеш ли ги  с гащеризони и шапка и хоп, веднага стават))

# 474
  • Галифрей
Аз само ви чета отвреме на време, гледала съм три епизода после един превъртях и нищо. Отказах се отдавна. Даже забравих за него. Изтри ми се от пемета. Поредният тъп бг сериал в коя категория да го сложим? Ама заради хубави пейжази няма да го слагам в мега тъп.

# 475
  • Варна
Даниела вероятно е била любовница на Коста.
Ееее, те се задявали като малки с Борис, бе. Как любовница на Коста? Не че е невъзможно, ама... По-скоро го обича като баща. Пък нищо чудно да се окаже, че ѝ е баща.

# 476
Даниела вероятно е била любовница на Коста.
Ееее, те се задявали като малки с Борис, бе. Как любовница на Коста? Не че е невъзможно, ама... По-скоро го обича като баща. Пък нищо чудно да се окаже, че ѝ е баща.

Аз залагам на факта, че е баща й само в случай, че тя не го знае това.
В противен случай е била любовница.
Когато е насаме със себе си постоянно се обръща към него с Коста.

# 477
  • Другата България
И аз мисля, че е баща ѝ.
Но тя не знае.
Дописвам - освен това смятам, че Невена е бременна.

Това с Коко и дядото е излишно в момента според мен.
Пълнеж.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 20:28 от Merri_An

# 478
Значи, чета ви, но не пиша.
Аз съм тотален мазохист.... Това е най-тъпият сериал евър, но аз упорито продължавам да се мъча. Тук освен да пият бира, нищо друго не се случва....А и Сано да се мята по всякакви видове покриви.
И мълчанието е злато, а невербалният контакт е оръжието на сценариста...
Още малко ще ги изтърпя в очакване на някаква динамика в сюжета и ще се откажа.

# 479
Тук май всички сме на принципа 'тъп, но упорит' със сериала. Ама как да не се случва - видинския Казанова забремени приятелката на сестра си. Joy

Общи условия

Активация на акаунт