С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • с трима мъже :)
Хора, само на мен ли още ми виси въпроса: какво стана със Сия и с Димитър? Последно, живи ли са тези хора или вече да не мислим да тях?

И на мене ми е суууупер бавен този сериал. Но го гледам...  щото си е наш Simple Smile

# 451
  • Другата България
Аз не разбрах Даниела с кого говори по телефона, тази жена каква беше и с нея каква уговорка има, и за какво?

# 452
  • Велико Търново
Един пример - момичето гледа и подава ябълката на Сано, той взима ябълката и грубо я одялква, подава с ножа ябълката на момичето Close
Аз пък видях страха от ножа и в очите, и в тялото на момичето. И не само от ножа, а и от Петър. Според мен точно това беше целта на сцената - не само да видим огромния ѝ страх и от острието, и от хората въобще, но и че Петър бавно, но постепенно започва да печели доверието ѝ.

Merri_An, в някоя от първите серии Даниела говореше с една жена и доколкото си спомням, тя беше прокурор. Сега гласът ми се стори същият. А и погледнах финалните надписи - името на прокурорката пак е там.

Хм... на мен пък гласът на Коста все ми се струваше, че е на Владо Пенев, не знам защо така съм се объркала.

# 453
  • Другата България
А какво точно си казаха, че не разбрах?

# 454
О, и синчето във филма. Кой главорез точно е Карамански? Много символично...

# 455
  • Велико Търново
Сигурно този, с когото завърши серията.

Merri_An, прослушах диалога.
Цитат
Д: Здравейте, г-жо Вишева...
В: До късно работите
Д: И Вие... Имате ли нещо за мен?
В: Нужно е много добре да се озъртате и да изиграете картите си. Намесата във винарната е в развитие. Следете всеки и всичко. Лицето има пряк достъп. Ваша работа е да разберете.

# 456
  • София
Компанията ни много оредя 😉 Останахме шепа непоправими оптимисти, чакащи … Годо 😂
От друга страна, имало е сериали и реалита по-лоши от този, но при “мамите” - ври и кипи 😜
А тук такаа ни е унесло, че не можем и да се скараме 😊

Опитвам се да разръчкам тлеещия огън, ма не ми се получава 😂

# 457
  • Другата България
Благодаря ти, и аз чух нещо подобно, но нищо не разбрах.
Дали се визира Вяра?
Прокурорката да следи Мафиота Дроб?

# 458
  • Велико Търново
Аз само гадая - все си мисля, че по някакъв начин е свързано с това, което вече прави Зоран, респ. Вяра. Но дори и да не е точно това, този разговор ни "подготвя" за нещото, което ще се случва занапред. Загадка до загадката, мила моя майно, льо. Ще си отчакаме на развръзки...

А, сега виждам, че и ти натам клониш. Значи може пък и да е така.

# 459
  • Другата България
Аз само гадая - все си мисля, че по някакъв начин е свързано с това, което вече прави Зоран, респ. Вяра. Но дори и да не е точно това, този разговор ни "подготвя" за нещото, което ще се случва занапред. Загадка до загадката, мила моя майно, льо. Ще си отчакаме на развръзки...
Да, аз дописах, същото мисля, и че се визира Вяра.
Даниела трябва да я разкрие.

# 460
  • София
И аз започнах да се изморявам от сериала, дори не мога да повярвам, че го казвам. Толкова бях въодушевена в началото.
Снощи гледах по диагонал и не разбрах Даниела защо ревеше...

# 461
  • Другата България
Тони, само заради мястото и гледките не мога да се изморя.
Като “капак“ на всичко съм и винарка. Не муха винарка, а с тапия за такава.
Как да се изморя? Heart

# 462
Някой гледа ли го още...дадох му шанс 6 епизода и се отказах, много ме изморява. Сега 10 минути се опитамвам пак да го загледам...Ами не става и не става

# 463
  • Велико Търново
Даниела вероятно е била любовница на Коста. А той много е искал да купи земята с този специален сорт грозде (на който не му запомних името), но така и не е успял. Е, тя успя и затова в кабинета му я изби на чувства. И радост за земята, и още повече - мъка по Коста.

Trepetlika11, няма как да го обсъждаме без да гледаме.

# 464
  • Другата България
Гъмза.
Сортът е гъмза, но по Видинско е известен още като Черна гижа.

Общи условия

Активация на акаунт