С РЕКА НА СЪРЦЕТО - в очакване на новия сериал на NOVA

• 44 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
На всяка серия песента в началото е с различен текст.
Само СТУДЕНА Е ВОДАТА се повтаря.
Кой ще я събере накрая цялата песен в едно, да видим барем какво се пее Simple Smile

Преди седмица търсех кой изпълнява песните, тъй като единият от гласовете ми се стори познат, и попаднах на тази статия: https://bnr.bg/hristobotev/post/101704647
"За да се разгърне историята в сериала в пълния си потенциал, са създадени 42 авторски песни и шапки. Те, като един своеобразен пъзел, разказват онова, което пропускаме да видим, а можем."
Та, когато се сетя, се заслушвам в текста, за да опитам да разбера нещо повече и от него.

# 511
Еееее, Дейвид Линч вече  може да завижда. Неговите сови, дето не са това, което са, могат да дишат прахта на Евтим Милошев и Светльо Нейнски.

# 512
  • Велико Търново
Според мен е пенливо вино, тип шампанизирано - газирано и сладко.
Точно. В епизода от четвъртък в разговора с оня дистрибутор Борис или пък Даниела (не помня кой от двамата) го каза. Наименованието според мен е комбинация, примерно ВИНО+(пиня ко)ЛАДА. Или пък от лимонада, че е газирана. Защото и виноладата е.

А че Даниела е по-близо по възраст до Борис, не виждам каква пречка би била да е любовница на бащата. Даже не мога да разбера изненадата от предположението ми. А то е, защото така разчитам поведението ѝ и обръщението към него - по име.

# 513
На мен пък ми е любопитно какво толкова в миналото се е случило между Вяра и баща й, че тя има за татко повече свекър си, отколкото Коста. Или поне аз такива изводи си правя от видяното до момента.

# 514
Представите ли си Вяра да не е сестра на Борис, а Даниела?? 😆😆😆😲

# 515
На мен пък ми е любопитно какво толкова в миналото се е случило между Вяра и баща й, че тя има за татко повече свекър си, отколкото Коста. Или поне аз такива изводи си правя от видяното до момента.
Аз имам две предположения, малко банални и въртяни в немалко филми, така че се надявам да има нещо по-завъртяно.
1. Обвинява го за смъртта на майка си.
2. Бил е против връзката й с Димитър.

# 516
  • София
Обвинява го за майка си. За болестта, смъртта и …,  но не е ясно какво точно е станало, как е било и дали Вяра е имала пълна представа. Това ще ни се изясни нататък / надявам се/ 😉.

Нещо спряха да оставят храна пред стаята 🤔

# 517
  • София
И аз понякога гледам сериите за пълнеж, но това което се заплита между Петър и девойката почва да ми харесва...
Пропуснала съм къде забегна Лазар.Както писах преди всяка серия почва загадъчно, и всяка песен и много възела се заплетоха, иска ми се да има разплитане поне на един,например кой прибра тялото на Сия:expressionless:

# 518
Чудя се Ники Илиев кога ще спре да ни мъчи с неговите филми,въпреки силния актьорси състав филма е падение.

# 519
  • Велико Търново
Не е на Ники Илиев. Да, той е режисьор на някои от епизодите, но като цяло сериалът е на Мартин Макариев и Светлин Нейнски.

Последна редакция: сб, 08 окт 2022, 21:17 от DamaPika

# 520
Чудя се Ники Илиев кога ще спре да ни мъчи с неговите филми,въпреки силния актьорси състав филма е падение.
Аз на Ники Илиев серия не съм гледала
Досега бяха на Макариев и зорница София

# 521
И тая Зорница София е една странна птица...

# 522
  • Другата България
Аз на Ники Илиев серия не съм гледала
Досега бяха на Макариев и зорница София
Абе какво значение има? Важното е, че “филмА е падение“.
Филм, сериал, кой държи на такива подробности!

# 523
  • Велико Търново
Смяната на режисьорски екипи е практика при сериалите. Затова при тях е важно чия е идеята и кой е продуцентът. Например, за Джери Брукхаймър не знам да е режисирал епизоди от който и да било сериал, обявен за негов.
За Ники Илиев бях чела, че Мартин Макариев го е поканил да режисира няколко епизода. И да, досега все имената на Зорница София и Мартин съм виждала, но признавам - не съм гледала финалните надписи на всички серии.

# 524
Е то тук по-скоро сценаристите са в немощ според мен Grinning Не съм се заглеждала кои са.

Общи условия

Активация на акаунт