При нас беше хладно само два дни, но аз успях да наредя няколко пъзела и направо грея

А иначе винаги когато започне да застудява ми е действало леко подтискащо и депресиращо. Мисля, че тази година за първи път няма да е точно така

London Postcard
500 части
Ravensburger

Даже някак успях да вмъкна и последния пъзел от квалификациите на световното.
Времето ми беше 54 мин.
От една страна съм доволна, че най-сетне паднах под 1 час. Но пъзелът беше адски лесен и всъщност не се преместих особено в класирането.
Забелязвам за пореден път, че започвам много добре в началото, примерно първите 5-10 минути и след това има някакъв спад, някак забавям темпото. Нямам никаква идея защо се получава така и как да го превъзмогна...
Сега си мисля да продължа да ги редя същите пъзели докато не почна да ги редя по половин час
То е ясно, че с нов пъзел няма да мога, поне да усетя някак дали изобщо ми е възможно и с каква скорост трябва да се слагат частите 
Е, това си го мислех поне миналата седмица, вчера като хвърлих едно око на участниците ми стана ясно, че на мен цял живот няма да ми стигне да стана и наполовина като тях 

Имах аз разни идеи, не точно в насоката, в която ти говориш. Но времето при мен е големият проблем
Милата, с това якенце, то изглежда тънко.

Ще ми е интересно да видя и тазгодишния, той и по други видове пъзели си пада.