Пъзели 45: "Ку-ку и приятели"

• 26 815
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, липсваше ли ви сутрешната сводка Laughing
При нас беше хладно само два дни, но аз успях да наредя няколко пъзела и направо грея Smiley
А иначе винаги когато започне да застудява ми е действало леко подтискащо и депресиращо. Мисля, че тази година за първи път няма да е точно така Satisfied

London Postcard
500 части
Ravensburger

Даже някак успях да вмъкна и последния пъзел от квалификациите на световното.
Времето ми беше 54 мин.
От една страна съм доволна, че най-сетне паднах под 1 час. Но пъзелът беше адски лесен и всъщност не се преместих особено в класирането.
Забелязвам за пореден път, че започвам много добре в началото, примерно първите 5-10 минути и след това има някакъв спад, някак забавям темпото. Нямам никаква идея защо се получава така и как да го превъзмогна...

Сега си мисля да продължа да ги редя същите пъзели докато не почна да ги редя по половин час Laughing То е ясно, че с нов пъзел няма да мога, поне да усетя някак дали изобщо ми е възможно и с каква скорост трябва да се слагат частите Satisfied
Скрит текст:
Да се посмеете какъв план имах. Значи редя, редя, редя и отивам на световното догодина. Там се представям...някак, то е ясно, че спечелването е в границите на фантастиката, ама да речем не се представям трагично. После се връщам и фитнес, фитнес, фитнес. Накрая се записвам в игри на волята да им редя пъзелите Joy Е, това си го мислех поне миналата седмица, вчера като хвърлих едно око на участниците ми стана ясно, че на мен цял живот няма да ми стигне да стана и наполовина като тях Joy

Бухти, тук се пооправи времето, но голяма грешка беше, че се качихме до Шипка. Мъгла, вятър и 11 градуса, кумът имаше скреж по брадата Joy
Лелеее, обичате силните усещания, голям студ сте брали, даже не мога да си го представя Scream

# 661
Добро утро и от мен! Вчера ни се случи случка-голямата ми дъщеря събори чашата ми със Somersby и заля част от пъзела на Вретено. Досега не ми се е случвало с други пъзели и не знам как се държат, но този засега изглежда железен. Единичните парчета подсуших и са непокътнати, но има една сглобена част, която ако тръгна да разглобявам, ще се разслои.

Сега въпросът ми е към Happy eyes и vartoglava, които доколкото разбирам са последните желаещи да го редят, преди да се върне към създателката на пъзела-имате ли против да го редите така, а аз направо да изпратя на дамата сумата за пъзела? Другият вариант, който измислих, е направо да поръчам нов пъзел, който да дойде на адрес на една от двете Ви. Кажете как да направим, моля.
Ще помоля и Vese да ми даде контакт на собственичката, за да обсъдя и с нея.

И на всички останали - съжалявам Confused

# 662
Бухтичка, състезателният дух направо прелива от теб! Очевидно трябва да продължиш с другарските онлайн срещи, предизвикай и хора от ФБ. Ако има подръжници, идеята ще се развие, ще се появи нужда от регламент, ще си го създадете в движение и ето - ще се появи некомерсиално  състезание на и за любители. Подобно на английските клубове по интереси. Simple Smile

# 663
Г-жа Шантал, аз бих разделила наредената чат и бих залепила всяко разслоено парче. Разбира се, ако прецениш, че би станало

# 664
Аз бих поръчала нов.

# 665
Да, сега като го написах, осъзнах, че не звучи ок, извинете.
Ще се свържа на лс с Happy eyes и vartoglava да ми кажат до кого да бъде изпратен новия.

# 666
  • София
Аз миналата година лепих един наводнен пъзел, но реших че няма да го редя повече и има цели сектори залепени.

За Пъзел мания нямам никакво време да редя и няма да се записвам, а и с болежките ми ни се отложи пътуването и може да не сме в София другия уикенд.
Бухтичка времето ти е супер, аз не знам дали ще докарам под час за 500 части.

# 667
Мисълта ми беше, че разслоения ще си залепя за да си го оставя в добро състояние. Или после да дам на някой. Иначе за да се замести за собственика, да бих поръчала нов.

# 668
  • София, България
Бухти, то ние ако знаехме изобщо нямаше да се качваме, но беше късно за разкаяние. Joy

Скрит текст:
Ето ни в града на 25 градуса:

И на Шипка:

Днес сутринта наредих тази красота:

Беше лесен, но не толкова лесен, колкото изглежда. Цветовете са прекрасни!

# 669
Бухтичка, състезателният дух направо прелива от теб!
Така е Smile Имах аз разни идеи, не точно в насоката, в която ти говориш. Но времето при мен е големият проблем Confused И засега не смея да предприема реализация...

Оо, Джо е прекрасна, същинско слънчице Heart Милата, с това якенце, то изглежда тънко.

# 670
Не става, момичета. Раздуло се е и после няма как да го пресовам чак като оригинала 😀
Отщя ми се и да го нареждам даже.

# 671
Джо е просто прекрасна. И на студ и на пек е все усмихната.Heart Eyes

Vox,много е гадно това с липсите,изчезва цялото удоволствие от реденето.Ако е от Озон,пиши им
От Озон е, в деня в който им писах ми изпратиха нов. Липсващите парченца се оказаха цели 3 броя. Досега не ми се беше случвало такава сериозна липса. А съм сигурна, че не съм ги загубила аз, защото го наредих бързо и съм редила само на едно място, което щателно проверих. Ето го цял.

# 672
  • София
Шантал, аз съм отпуска и ще го пропусна пъзела от Вретеното. Виж чуй се и с жената, може да има други планове или да й поръчаш друг ли, според мен може и да го е прежалила Wink
Бухтичка, това за игри на волята и на мен ми се въртеше миналата година Joy по други съображения се отказах обаче

# 673
Mandala
500 части
Ravensburger

Като ги гледах на картинка този ми беше любимият от серията. И след като го наредих усещането се затвърди, всъщност, мисля че в момента това ми е най-любимият пъзел изобщо Heart

Бухтичка, това за игри на волята и на мен ми се въртеше миналата година Joy по други съображения се отказах обаче
Така де, Неделчо добре се справяше Grinning Ще ми е интересно да видя и тазгодишния, той и по други видове пъзели си пада.

Гледате ли новите Магнолии? В момента показват новата им серия, но нямам идея кога ще са в продажба. Имат доста квадратни. Допадат ми много.
https://www.instagram.com/p/CiAvaPBIUGK/
https://www.instagram.com/p/CiAyLn9o0Mb/
https://www.instagram.com/p/CiDSu5roRdz/
https://www.instagram.com/p/CiDYSDkIgBK/
https://www.instagram.com/p/CiDafJXoPKQ/

# 674
Г-жа Шантал,  може по ФБ да си пишете с дамата, която ги произвежда и го е пуснала да пътува. Ще ти дам ФБ името й.
Съжалявам, но чак сега видях, бях в болница тази седмица и не бях в състояние да чета и пиша.
Няма да участвам в Пъзелмания, хем не съм физически в състояние да редя, хем не мога да се меря с хора, които са редили пъзелите на Black sea  много пъти, (преди седмица се запознах с една дама в София, която ще участва и тя ми разказва колко пъзела е купила и колко пъти ги е редила вече, и как и се променя времето с всяко следващо нареждане. Точно както си го представях, няма шанс за хора, които не са редили пъзела предварително да спечелят. Бухтичка, ти си много добра и имаш огромни шансове , до финал ще стигнеш, пък може да е Дантеленото момиче и тогава ще ги разбиеш).

Neita този Кобъл Хил с картините толкова го заглеждах, чудесен е. Не го взех, но се радвам да го видя нареден, по красив е отколкото си мислех. Поздравления.

Джо ми топли душата. Heart

Общи условия

Активация на акаунт