Отговори
# 465
Рени, върхът сте, радвам се за вас, че всичко е било прекрасно. Младоженците, още веднъж - да са щастливи и дълъг семеен живот. Докато смърта ги раздели, както казват. Честито още веднъж.
Я покажи раницата, да я видим.

Ради, супер момиче, намерила си му цаката на туй нещо. Действай смело. Жените сме силни и упорити.

На мъж класен - само процентно съдържание, бонбони или мезе към него.

Нашата нова класна, направила група на децата във вайбър. Включила е само 8 деца ( с моята ). Останалите явно не са им записали номерата. Засега ще са 5 момичета, ако не ме лъжи памета. Да видим дали ще се сдуши с някое от тях. Като видя и каза - оффф, пак някакви кифли. Казах и, да не бърза със заключенията, нищо не се знае, първо да ги опознае. Ма като я знам каква е, трудно ще е да приеме някоя за дружка. Новата класна, си мисля, че трябваше да направи група и на родителите, но, има време, може и туй да стане.
Не остана момичета, и момчета ( ако са все още тук ). Обратното броене започва. Остават 8 дена до първия учебен, а като си помисля, че няколко дена по - късно, пак ще трябва да съ охарча, лошо ми става. Хубавото е, че поспаланка не е капризна, и с претенции.

# 466
  • София
Новата класна, си мисля, че трябваше да направи група и на родителите, но, има време, може и туй да стане.
Не ми се е случвало да има група на родителите и класната. Обикновено правим група само на родителите, без учители. А някой родител веднага снася всичко на класния Wink

# 467
  • Бургас
Ние имахме две групи. Едната само родители,другата с класната.

# 468
В такава група не съм участвала досега. Опортюнистично настроени слагачи, които на 4 очи говорят едно, пред учителката съвсем друго и са съгласни по принцип с всяка нейна дума, без дори да знаят за какво. Спестила съм си доста нерви с такива. Сега не знам, вече са големи и почти няма как да се запознаем с родители на съученици на живо, за да имам впечатления.
Рени, честито! Булката изглежда щастлива и се забавлява на макс, а това си струва усилията. Да са ти живи и здрави младите, пък и може с поглед напред, да има още един дечко, който да те прави щастлива.

# 469
Честит празник!

Булката е страхотна! Да са здрави и да се разбират поне 100 години младите!

При нас е информационно затъмнение, но не ми пречи. Ние сме още на морето и се опитвам да не мисля, че е вече септември.
Имаме учебници, тетрадки. Трябва да купя някоя униформена тениска само.

# 470
  • Mars Hotel
Много хубава снимка, Рени! Нека усмивката не слиза от лицето на тази прекрасна булка никога.

Ох, направо не мога да повярвам, че утре пак се почва. Anguished Вярно, за кратко ще е до 15.09, но си е училище. Готови сме с учебниците, но днес до последно ще обикаляме магазините за тоалет.

# 471
  • София
Много хубава снимка, Рени! Нека усмивката не слиза от лицето на тази прекрасна булка никога.
Много ми хареса пожеланието на Светлица и се присъединявам към него.

Включиха ме в Школо от новото училище.
От една любезна майка взех част от учебниците, вчера купих друга част от Алеята на книгата, но повечето издателства с учебници вече пропускат подобни изложения и има още липсващи, които трябва да поръчам.
Бях запазила учебниците на брат ѝ с надеждата да ги използва и тя, но различни училища, различни учебници. Единственият, който съвпада е на немски.
Наборката е на море, от където ще се прибере днес, за старта утре. Край, ваканцията за официално приключи.

# 472
  • София
Здравейте приятелки, и честит празник на Съединението!
Отдавна не съм писала, защото сме далече от училищните вълнения. Още се радваме на моренцето в Гърция. Но да се отчета - госпожицата не е прочела и един ред от задължителната литература, както и ми декларира след НВО. Цяло лято направо поглъща някакви “бози” (автор Колийн Хувър) в оригинал, за което няма как да й се сърдя. Все пак упражнява английския език. 😉Опитвам се да я мотивирам за немския, но не ми се получава много. Дано да попадне при читава учителка, която да го направи вместо мен.
При нас все още няма обявена дата за родителска среща, както и паралелка. Май ще гадаем до 15.09.
Zaichenceto bjalo, нашите съученици ли щяха да са? И ние ще сме от освободените по физкултура😔 и ще търсим басейн за плуване. За сега няма как да покрива нормативи със скокове и спринт…
Относно аутфита за първия учебен ден - искаше да купуваме рокля, но може и панталон. То нали си е щуро - успя да си нареже крака в морето на няколко места (на сърф), едно от които е зашито. Ще избира дали да изплаши новите съученици със всевъзможните си белези и рани, но с рокля 😂 или да ги прикрие с панталон.
Иначе тетрадки и учебници ще купуваме в последния момент, след като чуя изискванията на учителите.
Reny, прекрасна булка и чудна снимка! Да е все така щастлива и всички вие покрай нея!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 14:35 от Skiorche

# 473
  • София
Рени, прекрасна булка! Много щастие и безоблачен семеен живот на младото семейство!

Ра, ти си машина! След всичко, с което се бориш в живота, тези ремонти звучат или като начин да откъснеш домашните от реала, или като висша форма на мобилизация на извънземна енергия! И в двата случая е за сметка на твоята почивка и спокойствие! Поклон! А и даваш невероятен пример на децата ти (че и на нас, тук, в темата, дето понякога сме склонни да се ядосаме за глупости).  
Скиорче, роклята е идеална. Направо да прикове погледите с колене/крака и да обсеби аудиторията. Joy Ама и твоите нерви са стоманени въжета. След всичко от миналата зима само си представям как си я видяла наборката излизаща от водата, окръвавена....
След като не се организирахме за почивка тези дни покрай шести, спретнах една петък/неделя. Буукнах 2 нощувки в Габрово, да видим дали ще огреем навсякъде, където можем да минем - Ловеч, Крушунските водопади, Деветашката пещера, Шипка, Трявна, Дряново, Дряновския манастир. Днес отмятам малко работа, да си освободя петъка.

Честит празник, мили хора! Бъдете единни, гледайте в една посока, имайте вълнуващо бъдеще! И най-вече здраве и бодър ум, да оценяваме това, което имаме. Че не ни е гарантирано.

# 474
Мандаринка, позна, човек трябва да си уема съзнанието с нещо. Ако е и градивно, още по-добре. А ако е на всички домашни- съвсем. Госпожицата работи съвестно. Иначе щеше да зяпа в телефона. Времето е минало, поне да е свършено нещо полезно.
Завиждам ти за екскурзията! Деветашката пещера много ми харесва, ако я докараме пак да живеем в пещери, заплювам си я за моето племе. Пещера Бачо Киро е до Дряновския манастир. Там има възстановка на пещерни люде, оттам се присетих.

# 475
  • Бургас
Честит празник!
Булката и снимката са много хубави!

# 476
  • Пловдив
Благодаря момичета. Купонът беше много на ниво. Англичаните се бяха подготвили със облекла на рицари ,шлемове, саби, пистолети тип Нърф. Мъжът ми затвори улицата със знак пътя в ремонт и забранено влизането и ги чакаше с пушка на терасата на втория етаж. Те обаче 2 метра мъже прескочиха ограда висока 2,20 .Булката пък беше купила перука и сложи булото на дядо си. Голям смях падна като младоженецът видя поостарялата булка.
Тони, това е раницата
https://sportano.bg/p/77006/ranica-za-tenis-babolat-pure-wimbled … 32-l-bjala-753098
Видях я на живо в реален магазин, с нереалната цена от 220 лв. Ще събира и учебници, и екипи.

# 477
Рени, раницата е уауу, и цената си я бива. Дано излезе и здрава. Таз цена в реала е малко множко, онлайн е по - поносимо, все пак като сложим доставката, пак няма да стигне до цената във физическия магазин.

Скиорче, бързо възстановяване на на0орката. Ако времето позволява, нека иде с роклАта, тамън мъжагите ще останат с отворени усти.

Поспаланка има вероятност, да иде с дълъг крачол, търпение нямала да сложи такова нещо, не и харесвало с къс. Що ли не е малко по. Да метне някоя пола, рокла, нещо по шик, ми все дълги карчоли и спортни, дълги и широки блузи. Ша я пратя в някоя пустиня да живее, поне като увие един чаршаф, ще забрави за други дрехи. Като беше малка, се навличаше с дебелите зимни дрехи, посред жегите, лятото, и отгоре мяташе някой чаршаф и обикаляше вкъщи, по цял ден. Имам си лудо дяте.

# 478
Булката е прекрасна,нека винаги да върви напред с чаровната си усмивка!
Нашето море приключи и отново съм във вихъра,че и нещо се поразболявам,дано се разминат домашните.
Моят нещо се е притеснил,премина еуфорията от ново у-ще,нови преподаватели и съученици и е малко гипс.Вярвам,че на 15-ти ще се подредят нещата.Вие ще ходите ли с децата си на тържество или ще са сами?

# 479
  • София
Здравейте, момичета!
Да драсна няколко реда и аз, че нещо напоследък не пиша, защото няма за какво, но пък чета редовно.Kissing Face

Рени, страхотна е булката и в бг.варианта! Такава искрена усмивка, такава радост и щастие блика от нея. Желая им попътен вятър на младите и усмивките да не слизат от лицата им!

При нас нищо ново, младежът дреме на дивана с телефон в ръка или на компютъра, е отвреме-навреме и излиза с приятели. Нищо не чете! Почна Декамерон и отсече, че това нещо няма как да бъде прочетено. С мъка добута до Новела 1, пък те май ще учат Новела 3, явно ще я чете като започнат училището Smiley Лошото е, че не подхваща и нищо странично. Толкова се радвам на децата Ви като пишете как четат книги за удоволствие, моят преди четеше, но от година нищо не подхваща. Много се промени това лято. Май при нас сега започват смяната на настроенията и оглушките от типа "говори си, не ми пречиш" .
За училището сме готови от към учебници, останаха ми само Работни листове по БЕЛ на БГ учебник. В тази връзка, някой видя ли щанд на БГ учебник на Алеята на книгата, да знам дали да се разкарвам до там?
Тетрадки не съм купувала, като за начало има. Ще изчакам родителската да кажат, ако имат по-конкретни изисквания.
Нали е момче, още не се е замислил с какви дрехи ще бъде на 15. Цвете мисля да вземем, защото сме с класна или пък цвете в кошничка.

Общи условия

Активация на акаунт