Румъния - 3-та тема

• 87 169
  • 843
  •   1
Отговори
# 120
Това приложение Тpark и за Букурещ ли важи?Преди съм се настанявала в апартаменти в стария град с паркинг,но ако си по надалеч как се паркира.Трябва да имаш това приложение ли?Ако е на платен паркинг е за цял ден ли?Напоследък все чета разни неща за тази платена зона в центъра на Букурещ и незнам кое е истина.Някой с прясна информация?

# 121
Планирам почивка през февруари на Термите.
Никъде не видях за пакринга? Безплатен ли е там? Ако не- къде близо може да се спре?

Другото, което исках да питам е- цените на храните вътре? Не можах да намеря в сайта им.... ако може линк ?

# 122
Паркингът е безплатен. Цените не ги помня всички, кафето е около 5 лв, разни шейкове, сокове около 8, за двама платихме около 160 леи за храна и напитки.

# 123
# 124
  • Бургас
Според мен цените са нормални, но не си спомням в детайли! Ние платихме 180лв. консумация, като сме 5-членно семейство и не сме се лишавали от нищо Simple Smile Бяхме на целодневно посещение и стояхме до 18:30-19:00. Вечеряхме на друго място!

Ресторанта в Galaxy:
https://cdn.mytherme.app/serve/fcff5f6f-4d71-4ae8-8317-ed2834579f63

Паркинга е безплатен!

# 125
Здравейте, кога най-рано може да плануваме посещение в Румъния и Трансфагараш да бъде отворен?

# 126
  • Русе
Края на юни.

# 127
Можете ли да кажете дали има ограничения на пързалките за деца?
Моето е на 7, но гледам в сайта, че повечето са от 8-10 години. Дали се спазват тези ограничения?

# 128
Ограничението за пързалките е по-скоро според височината. Пред всяка пързалка има табела с описание, както и за каква височина е позволено. На най-ниското ниво има пързалки за много малки деца, нещо като теьи на детските площадки, но водни. Там има ограничение за максимална височина, предполагам да не се заклещиш. На едната пързалка най -горе може и  по двама, с двоен пояс, там на табелата пише, че детето трябва да е отпред.

# 129
Ограниченията за децата са и относно килограми - ако детето е по-високо и едро ще го пуснат. Прекалено леките като сина ми засядат и не могат да излязат  от пързалката или пък струята може да ги изхвърли. Пуснаха го на едната пързалка с уговорката, че ако заседне спира да им досажда на спасителите - беше безопасно, защото на практика трябваше да се пребута 2 метра и да му подадат ръка в открита част от пързалката. Но ефекта беше очаквания - не поиска повече да се пробва. Други подобни ентусиасти ги отказаха по същия начин.

# 130
  • Варна
Здравейте, планирам посещение на Терме, ще сме с дъщеря ми, която е на 13.
Има ли начин да я вкарам поне в Палмс? Ако и платя за Галакси като за възрастен и после
с гривната да надплатя за Палмс дали ще стане? Не искам да я оставям в Галакси, но искам
да отида и в Палмс Sweat

# 131
За Палмс искат лична карта. Като цяло са доста стриктни в спазването на правилата.

# 132
  • Варна
Доколкото разбирам мога да си платя за Галакси и ако размисля с гривната да вляза в Палмс и после при плащане ще ми се таксува доплащане за другата зона. Тогава дали ще ме търсят за лична карта, вече като съм вътре?

# 133
Доколкото разбирам мога да си платя за Галакси и ако размисля с гривната да вляза в Палмс и после при плащане ще ми се таксува доплащане за другата зона. Тогава дали ще ме търсят за лична карта, вече като съм вътре?

Не, между зоните не проверяват лични документи (те са в шкафчето след като сте влезнали). Единствено ако сте съмнителни могат да ви спрат.
Миналия път беше такава лудница, че служителите се чудеха кое по-напред - да отговарят на въпроси ли, да следят басейните ли.
Единствено за телефоните правят проблем, въпреки че самите служителки влизат с телефони в сауните.
Не дават да се снима в басейните, в сауните и при парните бани.
За басейна ни се скараха, но след като казахме че искаме снимка за спомен - разрешиха, човекът който ще бъде сниман да е в басейна, а човекът който снима да е отвън.

# 134
Това за снимките...защо? Аз ли нещо пропускам?

Общи условия

Активация на акаунт