Румъния - 3-та тема

• 87 055
  • 843
  •   1
Отговори
# 675
На коледния базар предимно кеш. На малко сергии имаше пос терминали.
С карта плащам навсякъде в Букурещ - Револют.
По-удобно ми е, защото си сменям лев в лея в приложението и каквото ми остане като си тръгваме го обръщам в лев обратно. От понеделник до петък няма такса за превалутиране.

# 676
Изтеглете си леи на банкомат. Но да не ви преизчислява курс.

# 677
  • Някъде по Дунава
Ориентировъчно колко леи да имам за два дни? Ще съм с две деца. Няма да си стягаме душата, но няма и да се изхвърляме в харченето. А и ще разчитам и на плащане с карта. 300-400 дали ще са ок?

# 678
  • Разпиляна във въображението
Бих искала да видя коледната украса на Крайова. Знаели се докога е, защото нямаме възможност да отидем през декември, а в началото на януари.

# 679
Община Крайова има страница във Фейсбук, качени са доста снимки с украсата. Може да погледнете, на мен много ми хареса.

# 680
  • Букурещ
Бих искала да видя коледната украса на Крайова. Знаели се докога е, защото нямаме възможност да отидем през декември, а в началото на януари.

До 2 януари е в Крайова. Пълен кич е това в Крайова. Но Вие си знаете. Simple Smile

# 681
  • In transit
Ориентировъчно колко леи да имам за два дни? Ще съм с две деца. Няма да си стягаме душата, но няма и да се изхвърляме в харченето. А и ще разчитам и на плащане с карта. 300-400 дали ще са ок?
Цените са, като в България, за ориентир. Не е по-скъпо, даже някои неща са по-евтини.

# 682
Кичозната част е истинска радост за най-малките. Пускам 2 снимки, които на мен ми харесаха.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 683
400-500 леи бих казала аз. Коледния базар как подхлъзва не е истина Simple Smile.  И да ви останат 14-15 за таксата на моста на връщане.

# 684
Здравейте,предстои ни посещение на Термите в Букурещ. Някой ще сподели ли впечатления си от там ,как е по-удобния начин за разплащане - с карта или кеш и дали е претъпкано от хора през Декември месец?

# 685
Претъпкано е.
Едва намерихме 2 шезлонга, а сме 4. На обед чакахме над час.
Изобщо не ми хареса, но имам богата база за сравнение.
Колежката е възхитена и много ѝ е харесало.

# 686
Почти навсякъде в Румъния плащах с карта, в Термите също. Ако сте през уикенда, ще е доста пълно.
Претъпкано е.

Аз също не бях "Уау". Мисля, че се харесва на хора, които не са обикаляли по добрите спа в България.

# 687
Скрит текст:
Почти навсякъде в Румъния плащах с карта, в Термите също. Ако сте през уикенда, ще е доста пълно.
Претъпкано е.

Аз също не бях "Уау". Мисля, че се харесва на хора, които не са обикаляли по добрите спа в България.
Не мисля, че в България има подобно и за сравнение изобщо не можем да говорим. На спа там не сме били, защото бяхме с децата.
Интересно е веднъж да отидеш, да се отбележиш и да не се връщаш повече Simple Smile

# 688
  • Варна
Ние пък харесахме Термите и ще се върнем другия месец.
В България сме обиколили 70% от петзвездните СПА хотели, несравнимо е. Такова разнообразие тук няма.

# 689
И аз съм на вълна Терме. Едни приятели искат да отидем заедно и аз ще съм организатора. Мисля да е януари, през седмицата, евентуално петък, с една нощувка след посещението.
От Варна ако тръгнем рано сутринта, ще успеем, нали?

Общи условия

Активация на акаунт