Номинации за най-голяма муня (тема 4)

• 93 379
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
Имам подобна възглавница и спя по правилния начин ☺ Наобратно я ползвам, когато имам жестока хрема или кашлица. Слагам я чак до под рамената. Наклонът ми облекчава симптомите и спя по-добре 😃

# 301
  • София
Едно време са викали баба ми в училище, защото майка ми не е искала да си яде зелето в стола... натрили й хубаво сол на главата каква лоша родителка е и как трябва насила да научи! майка ми да яде зеле. Майка ми е имало пъти, в които е яла там и е ревала, защото са й крещяли да го изяде, иначе пак ще привикват баба... познайте дали майка ми яде зеле, 55 години по-късно... абсолютна малоумщина! Извинете за офтопика.
Аз също се съобразявам кой какво искрено не харесва вкъщи, но съфорумката даде по-скоро "естетически" причини да не го ядат. Преди кулинарните риалитита и "плейтването" как ли сме яли неестетични "манджурляци"
Ма нека ядат луканка, тя е суперполезна. Плюс бургери и пица и почти нищо друго...
(аз също не съм голяма фенка на прясното зеле и избягвам да го готвя, но ям при необходимост)

# 302
По-скоро при децата проблема е че заявяват, че нещо няма да го ядат без да го опитат. Поне при моите деца беше така. В по-късни години започнаха да ядат всичко.

# 303
  • Бургас
Спя на такава възглавница Дормео.
И не по начина,който е на снимката. Ми,удобна ми е.
Сега ще я завъртя,както уж е правилно на снимката,да видя как ще е !
Странно ми е ..някак си, наопаки!

# 304
Не мога да спя на ниско. Имам голяма възглавница от мемори пяна и отгоре доста дебела ергономична възглавница, на която спя по неправилният начин, разбира се.

# 305
Втори дубъл с яйцата. Този път в другата крайност - забравих да пусна котлона.

# 306
   Лютиче, я плюй на тази работа с яйцата Simple Smile Не ти е там силата Simple Smile

# 307
Като каза плюй на тая работа с яйцата...да казвам ли какво си помислих🤣🤣

# 308
За поредна година пращам някоя от септемврийските ми поръчки на адреса, на който сме почивали лятото. И хем си знам, че трябва да прегледам внимателно, хем някъде пропускам.
Добре че този път загледах съобщението и направих разпореждане навреме, защото миналата година беше:
- Имате пратка.
- Слизам.
След малко.
- Къде сте?
- Пред входа.
- И аз съм там, няма ви.

# 309
Това с плюенето по оная работа с яйцата наистина ме разсмя, та трябваше и на мъжа ми да чета, да знае що се хиля.
А за възглавницата..., сега сме в хотел, и нямам търпение да се прибера да я тествам по правилния начин, че до сега все съм съгрешавала и аз, току що разбрах.

# 310
  • Street of Dreams
Добре, кой нормален човек спи така?

Сетих се, че имам една такава приятелка, тя и ръцете си скръства отгоре, та картинката е пълна. Само цветята и попа липсват... 🙄😁
За моите сладки сънища са необходими между 2 и 4 възглавници.

Днес успокоявах твърде притеснения сервитьор (щото съм готина), който се извиняваше че първо е забравил, после е забавил поръчката ни. В момента в който той изчезна видях, че това на масата въобще не е нашето ядене...

# 311
Снощи ММ решил, че пилешката кавърма е готова и изключил печката. Отивам да видя, соса е като вода, включвам пак котлона и си навивам аларма за след 10 минути. Звънва алармата, отивам прегладняла да видя какво става.. нищо... той е изключил печката и от контакта, а аз въобще не съм видяла Joy

# 312
За пръв път чувам някой да изключва печката от контакта като му стане яденето. Но мъжете малко са врътнати на тия теми. Едно време все се карахме с баща ми, който ходеше и изключваше всички уреди.

# 313
  • Sofia
Аз също винаги изключвам от контакт печката и МВФ.

# 314
А у дома се изключват всички уреди и най-вече печката. Често ММ забравя котлоните включени, за това за по-сигурно. Като ходим някъде се изключва абсолютно всичко без хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт