WIZZAIR - 42

• 41 227
  • 775
  •   1
Отговори
# 150
Може, ако ножчето не е от тези
подобни са и всяка главичка е индивидуално опакована, мислих да взема неотваряна

Тия може

Здравейте, имате ли представа дали човек може да направи нещо с билети, които не са флекс, но няма как да бъдат ползвани поради непредвидени обстоятелства? Или просто гърми с парите?

Застраховка (дори да нямате платена, може да имате такава към кредитната карта, с която са платени билетите).

Ако е болест или нещо подобно може да им пишете, ама без големи надежди.

Може да изчакате и ако откажат полета или променят часа с много ще имате възможност за безплатен отказ.

# 151
  • София
Да, помним 11.09 . Помня и пътуванията много преди тази дата.
70 - 80те години -  мрежичка  с домашна ракия натам, ножове Солинген в дамската чанта насам. Чекиран багаж 12 кг и др.
За ножчетата и машинките - няколко пъти минах на Т2 и на герм. летище с професионални машинки за подстригване. Първо дъщерята поиска да купя от тук за нея за  салона, на връщане ми даде старата - да подстригвам ММ. После и нейни колеги искаха купени от Бг, че излизали по-евтино. Всеки път бяха в ръчния багаж, не посмях да пусна в чекиран, че струват много.

# 152
70 - 80те години -  мрежичка  с домашна ракия натам, ножове Солинген в дамската чанта насам. Чекиран багаж 12 кг и др.
И се пушеше на борда Grinning Grinning Grinning Grinning

# 153
Днес има стачка на Италианските летища. Някой знае ли дали има други планирани през този месец?

# 154
20% отстъпка от/до Босна:

# 155
какви са тия бутикови промоции, припадам 😅

# 156
Здравейте, пиша с молба за информация относно следното: чекирам билет он лайн в сайта на Уиз еър за възрастен човек и трябва да въведа дата на валидност на личната карта. Тъй като този документ е безсрочен и няма такава опция за въвеждане - системата не ми позволява да продължа с чекирането.
Как да постъпя в тази ситуация? Благодаря предварително на отзовалите се!

# 157
  • София
Няма проблем, каквото и да напишете, стига да не е дата в близките 6 месеца. Повечето хора в този случай добавят 10 години към датата на издаване(ако все още не са изминали). Уиз конкретно имаха и специална отметка, ако документът е безсрочен, не съм обръщала внимание скоро дали стои все още. Нека някой друг се включи да каже.

# 158
Здравейте, бих искала да попитам за Wizz Priority - в сайта пише, че при закупуване от летището струва 25 евро. Може ли да бъде закупено предварително или само в деня на полета от летището? Wizz air имат ли гише на Т2?

# 159
Може предварително, даже по-добре. На т2 сигурно нямат, защото летят от т1, то по принцип са служители на суиспорт, не на Уиз по гишетата.

# 160
Mascotte7373,
Благодаря Ви за бързия отговор!

# 161
neuromancer, ами предварително ми го предлага за 70лв, на всяки човек, което доста оскъпява нещата, затова мислех да пробвам на летището, но не знам къде имат гише

# 162
  • София
Освен, че няма гише имай предвид, че местата с приорити са ограничена бройка. Ако са закупени предвалително от пътуващи, то в последния момент на летището може и да не може да се купят.
Иначе на гишето, на което се предава големия багаж се  купува всичко допълнително.
Цената ме съмнява да е х 70 лв на пътуващ. Нещо май не правиш както трябва.

# 163
70 на човек е много. А обикновено като се купува билета е най-евтино, после само расте (освен, че може да свършат бройките)

# 164
и друг път съм купула през сайта им, и аз мисля че е много, билетите са за ноември най-евтините в момента. Но информацията, която намерих на сайта е че може да струва между 5-40 евро. Така че може би е възможно

Общи условия

Активация на акаунт