WIZZAIR - 42

• 41 217
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна и...духом на Босфора
Колко точно продължава полета от Варна до Меминген като време?

И пак за алкохола 😃
Половин шишичка рачийка без бандерол аджеба ще мине ли?
Да разбере и Дойчото от домашна ракия,аман от Зект😃

# 136
В ръчен багаж  - не

# 137
Колко точно продължава полета от Варна до Меминген като време?
2 часа и малко

# 138
А в ръчния багаж може ли да се носи самобръсначка? Имам такава за многократна употреба и ножчето може да бъде във фабричната си опаковка.

# 139
Може, ако ножчето не е от тези

# 140
Не може! Нищо режещо не можеш да носиш в кабината.

# 141
  • София
Не може! Нищо режещо не можеш да носиш в кабината.
По тази логика всички мъже ще ходят брадясали по екскурзиите. Wink Само ножчетата, които е показал neuromancer са забранени. С масовите самобръсначки няма проблем. Освен това могат да се носят режещи неща, стига остриетата да са под 6 см.-  малка ножичка за нокти, малко джобно ножче, нокторезачка с ножче и т.н. Най-много да извадят линийка и да ги премерят пред теб.

# 142
Зависи, такава машинка може да се мине. Но тя е за гладко бръснене. А такива като мене (с гръцко-турско-арабски тип брада) това не ги устройва. Не съм пробвал да си нося машинката за скъсяване на брадата в ръчния багаж. С чекиран съм я носил, но това е за дълги пътувания. Като е за 3-4 дни няма смисъл. Оформяш я преди да пътуваш и това е, хаха.

Е, ограниченията са доста, спор няма. И това ми напомня, че днес е 11 септември. Всички ограничения дойдоха след тази дата. (2001)

# 143
Здравейте. Предстои ми пътуване другия месец до Германия с малко дете на 1,8 години. За първи път ще летя с тази компания и за първи път с дете, и то сама. Моля да споделите често ли има закъснения на полети на съответната компания и често ли се случва да отменят полет. Все пак с малко дете не ми се иска да има големи изненади и чакане по летища.

# 144
Здравейте. Предстои ми пътуване другия месец до Германия с малко дете на 1,8 години. За първи път ще летя с тази компания и за първи път с дете, и то сама. Моля да споделите често ли има закъснения на полети на съответната компания и често ли се случва да отменят полет. Все пак с малко дете не ми се иска да има големи изненади и чакане по летища.

Ами пригответе се психически, че може да има, това лято са повсеместни проблемите, не само с тази авиокомпания. До другия месец път пътниците ще намалеят, така че по-малко вероятно да има проблеми.

# 145
Вероятно го знаете, но подгответе си и декларация за детето (че може да напуска България с единия родител)+ копие.

# 146
Да, знам го. Вепреки това, благодаря за споделената информация.
Вероятно го знаете, но подгответе си и декларация за детето (че може да напуска България с единия родител)+ копие.

# 147
Може, ако ножчето не е от тези
подобни са и всяка главичка е индивидуално опакована, мислих да взема неотваряна

# 148
Уейв, първата и втората картинка нямат нищо общо. Защо не си купите една еднократна самобръсначка там, където отивате...продават се във всеки супермаркет...

# 149
Здравейте, имате ли представа дали човек може да направи нещо с билети, които не са флекс, но няма как да бъдат ползвани поради непредвидени обстоятелства? Или просто гърми с парите?

Общи условия

Активация на акаунт