WIZZAIR - 42

• 41 358
  • 775
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,
Отбелязах, че искам да платя по банков път, но на страницата ми отбелязва, че трябва да извърша плащане до 24ч, а  в имейла пише, че са 48ч. Кое от двете е вярното?
Благодаря ви!

# 421
Важи за двупосочен билет с пътуване преди 1 март 2023

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 13:36 от diziler

# 422
Сигурно е дискутирано много пъти, но понеже до сега не сме пътували с децата и не съм се замисляла за такива неща, се чудя дали може да сложа някое пакетче солети/бисквити в раниците, за да има за залъгване? А шишенца с вода, ако са под литър? Мисля, че не би трябвало да е проблем, но за всеки случай да питам по-знаещите Simple Smile

# 423
  • София
Солети, кексчета и подобни може да се носят и да се ядат. Вода не може. Вариант е да изсипете шишето преди проверките и след тях да си напълните от тоалетните или да си купите от заведенията в залата за чакащи на безобразна цена.

# 424
Солети, кексчета и подобни може да се носят и да се ядат. Вода не може. Вариант е да изсипете шишето преди проверките и след тях да си напълните от тоалетните или да си купите от заведенията в залата за чакащи на безобразна цена.
Благодаря! Точно за да избегна златната вода от летището, ми се щеше да взема техните шишета Grinning но ще се оправим Simple Smile

# 425
Златна, златна - купувате една бутилка от литър и половина от магазините след проверката и я разливате по предварително донесените за децата празни шишенца. Не съм виждала по-евтина вода по другите летища.

# 426
Много по-златна е на борда на Уизеър и Раянеър (3 евро за малка вода), така че по-добре да се купи от летището. Най-много 3 лева да е. Някои хора си наливат от чешмите при тоалетните, но...  не препоръчвам. А на повечето западни летища вече масово от тези чешми тече полутопла вода, а чучурите с фотоклетки са доста ниско, така че да не може и малка бутилка да се напълни. И всичко това не е случайно Wink

# 427
Толкова е на летището, половинката 3 лв., има и по 750мл., но не съм заглеждала цената. На борда по 3 евро. От тоалетните не бих пила, камоли да дам на децата, но всеки си преценява лично.

# 428
Не съм виждала по-евтина вода по другите летища.

В Ханя и Корфу е по 50 цента бутилирана  500 мл.
Аз имам бутилка със сменяем филтър, но не става за навсякъде – има места с откровено гадна вода дори и след филтър, пък уж разрешена за пиене.

# 429
И на мен ми е правило впечатление, че на много летища има вода от по 1 евро от машина. На разни испански и гръцки летища, в Ханя наистина има и за 50 цента. В Рига е 1 евро. В Ница ми направи впечатление, че тече само полутопла вода от чешмите, за да не си налива никой, хаха. Май и в Амстердам е същото. Та... по-добре бутилирана наистина да се купува от летището, преди да се качим на борда. В Малага имаше във фрийшопа "оферта" 2 малки води за 1.80 евро

# 430
Здравейте, в петък на 21.10 се очаква стачка в Италия на обществения транспорт. Получихме съобщение от wizz,че е възможно да бъде засегнат полетът ни. Полета ни е  Рим-София.
 В случай на отменен полет(  ясно ми е,че вината не е на Wizz) ако има някой, който е  изпадал в такава ситуация.... ще ни бъде ли осигурен хотел от компанията и ще ни бъде ли предложен алтернативен полет в следващите дни или как се процедира? Благодаря на отговорилите!

# 431
Здравейте, в петък на 21.10 се очаква стачка в Италия на обществения транспорт. Получихме съобщение от wizz,че е възможно да бъде засегнат полетът ни. Полета ни е  Рим-София.
 В случай на отменен полет(  ясно ми е,че вината не е на Wizz) ако има някой, който е  изпадал в такава ситуация.... ще ни бъде ли осигурен хотел от компанията и ще ни бъде ли предложен алтернативен полет в следващите дни или как се процедира? Благодаря на отговорилите!

да, би трябвало да ви дадат хотел и храна и да ви превозят когато стане възможно. На практика понякога не става така, заради липса на места по хотелите или огромни опашки или въобще липса на служители. В такъв случай си намирате хотел и храна, пазите касовите бележки и пишете на компанията да ви върнат парите.

# 432
Здравейте,
Мога ли в голям ръчен багаж да пренесат бурканчета с бебешка храна?
Сандвичи и плодове разрешено ли е да взема в ръчния си багаж?
Пътувам с 2 малки деца, едното на специфична диета.

# 433
твърда храна няма ограниения, носете
за бебешки пюрета може да се носи количство за употреба по време на полета. Може да ви поискат да отворите и опитате бурканчето.
Ако ще носите количества за няколко дни ги сложете в чекирания багаж.

# 434
Ще пътуваме с 2 деца, едното е под 2 годишна възраст и ползва всички известни преференции за бебе(безплатна количка, със сигурност ще е в родителя си), но за второто, което е на 3 и половина, как стоят нещата, позволена ли е безплатна количка на борда?? Трябва ли да се купят места или ще е разпределено до единия родител?

Общи условия

Активация на акаунт