WIZZAIR - 42

• 41 342
  • 775
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Ясно..били сме...исках Барселона аз, ама май за пролет ще отложим.

# 466
Полетът ми е променен и искам да си върна парите обратно, но като отида в сайта ми пиши There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.
Аз вече получих този имейл. Още колко да чакам

# 467
Изненадах се, че са махнали Будапеща.. дали им е практика, тоест да го върнат  за лятото или да букирам от сега Раяна, някой има ли наблюдения?

# 468
Във Валенсия били ли сте, често пускат бюджетни билети. За Бари също, но там конкуренцията държи по ниски цени.

# 469
  • Пловдив
Във Валенсия били ли сте, често пускат бюджетни билети. За Бари също, но там конкуренцията държи по ниски цени.
не, ще се оглеждам...мерси.

# 470
Барселона от две години държи все високи цени, странно ми е.
Аз като ходих взех билети за около 70лв. Ама това преди пандемията точно.

Бари е добре за отправна точка...има много да се обикаля в района.
Ако отида пак ще планирам 5дни.

# 471
  • Пловдив
Имаше 4-7.12 до Барселона около 200лв за двама, двупосочни. За Мадрид е по-скъпо.

# 472
Ние последно в Бари бяхме за 3 дни и бяха малко, а не ходим за първи път. И си много права, около Бари е пълно с прекрасни места, които могат да се разгледат за ден и транспорта е толкова евтин там.

# 473
Полетът ми е променен и искам да си върна парите обратно, но като отида в сайта ми пиши There is a change on your booking. We will inform you via e-mail soon. Please return back soon to see the changes.
И при мен така, нещо не се ъпдейтва бързо конкретната резелвация. 2 дестинации ми смениха, едната дойдеведнага като промяна, другата е като при Вас

# 474
Eто какво пише на сайта на Уиз за съседните места:
* Наличен само за резервации с 2-ма възрастни
* Може да се закупи само при резервация с тарифа Basic
* Може да се закупи по време на резервацията
* Цената е 20 евро за сегмент (общо за 2-ма възрастни)
* При полет на връщане продуктът „Съседни места“ трябва да бъде закупен и за двата сегмента
* Не е възможно да се избират конкретни места, които искате, при закупуване на „Съседни места“, но ще бъде гарантирано, че ще седите заедно
* Съседните местасе разпределят при чекирането за полета
* Местата, които се разпределят с продукта „Съседни места“, не са специални места, затова местата с допълнително място за краката, местата на предните редове и местата в предната част на салона не се включват
* За резервации със „Съседни места“ онлайн чекирането за полетите е активно 48 часа преди излитането по разписание

П.П. При "нормално" закупуване на места, чекирането е активно 30 дни преди полета.

# 475
И при мен вече 6 часа стои само това съобщение и няма други опции. Полет за Прага е и го местят с един ден напред през декември. Видях, че са добавили за същия ден и Букурещ-Прага и си мисля, че е възможно да има още промени и заради това така стои на сайта им.

# 476
Моят полет е от Германия до България и от 7 полета на седмица са ги направили на 5. Явно нямат достатъчно самолети...

# 477
  • Пловдив
За Бари от ноември полети няма.

# 478
Виж при конкуренцията, мисля че имат полети през ден.

# 479
Вчера полета ни от Рим за София беше засегнат от стачката. Тъпото беше,че до последно го даваха,че ще лети.Бяхме вече на летището един час преди да започне чекин-а. Уиз пратиха съобщение,че ще излетим с 40 мин закъснение и след половин час го отмениха. А полетите на другите компании от сутринта стояха в сайта на летището със статус отменени, а този го даваха,че ще лети.
Тук е мястото да похваля Уиз,че за 3 часа организираха трансфер и нощувки в 4****
спа хотел на 70 км. от Рим. Хотела е минал,покрай 4-те звезди ,но е много приличен.
Билети ни презавериха за втория възможен полет,който беше възможен...първия полет беше вече пълен. Ще имаме три нощувки с изхранване и трансфер обратно до летището. Вярно ,хотела не е в Рим ,но за 5 дни 100км изминати пеш,решихме да се отдадем на спа и почивка.🙂

Общи условия

Активация на акаунт