WIZZAIR - 42

• 41 331
  • 775
  •   1
Отговори
# 480
Във Валенсия били ли сте, често пускат бюджетни билети.
Да, супер е там. Определено си струва

# 481
Във Валенсия били ли сте, често пускат бюджетни билети. За Бари също, но там конкуренцията държи по ниски цени.
Моля, сподели, ако попаднеш за Валенсия. От лятото я следя, цените под 160 лв. в едната посока само билет, без нищо друго включено, няма. Да не казвам, че все са по близо 200 лв. Чак ми е странно това, което ти пишеш....

Сега не мога да открия точно къде беше това за количката и до 2 годишна възраст. Но ще се поровя още и ще го постна.

# 482
Питах лично служителката на чек ин в София. Нейният отговор беше, че няма точна възраст и щом родителя е преценил, значи ще вземе количка. Аз попитах, защото моето дете е на 2.5г, но има следобеден сън и няма как на почика да пазим квартирата всеки следобед. Предстоят ни още полети и се бях питеснила дали в даден момент ще ни кажат, че не може. На летището в Неапол позволиха детето да си вземе водата през проверката. Помолих ги, защото от там нататък са само вендинг машини и не ми трябва ледено студена. Много мили бяха, като цяло.
  Все още не мога да си потвърдя промяната на полета. Почвам да се притеснявам вече, а трябва да си търся и нова квартира.

# 483
Във Валенсия били ли сте, често пускат бюджетни билети. За Бари също, но там конкуренцията държи по ниски цени.
Моля, сподели, ако попаднеш за Валенсия. От лятото я следя, цените под 160 лв. в едната посока само билет, без нищо друго включено, няма. Да не казвам, че все са по близо 200 лв.

Днес се върнахме от Валенсия. Аз закупих билети през Август за 18-22 Октомври на цена 312 лв за 4ма. Basic, с ръчен багаж, без места. Децата на 8 и 11 и в двете посоки настаниха до всеки от нас по едно дете.

# 484
  • Пловдив
Моля, сподели, ако попаднеш за Валенсия. От лятото я следя, цените под 160 лв. в едната посока само
За 22-26 януари отиване и връщане е 68лв с дискаунт, два пъти сме били в Барселона януари и времето е било разкошно, предполагам че и във Валенсия ще е приятно за разходки. През декември също има отиване и връщане за 100лв,  7-14 март е 125лв.

# 485
Летим за Валенсия на 08/11, билетите в двете посоки за двама излезнаха 115 лева. Купувала съм ги преди два месеца. Зимата за там билетите са направо евтини, а времето е прекрасно. Само март и април не препоръчвам винаги много вали и духа вятър. Иначе януари е приказка.

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 12:15 от Ze-ze

# 486
Имам закупени отдавна двупосочни билети за ноември. Малага София Малага. Отмениха ми полета за връщане, като следващият възможен е след месец. Звъннах в кол центъра като предложих смяна на маршрута за връщането,  от Букурещ, но независимо, че от Бг не летят до малага , ми казаха, че не може. Дали е така? Писах мейл, но незнам кога ще отговорят. Утре пак ще звъня в нормално работно време. Някой с моя случай и евентуално да ме посъветва? Благодаря

# 487
Wizz имат ли безплатен тел.номер?

# 488
Аз поне не знам, ако някой има информация

# 489
  • София
Този български номер съм запазила.
Скрит текст:

# 490
Има, има. Аз го написах преди 2 дни (коментар #445), но не е за всякакви въпроси, а за спешни, при които пътникът е изрично засегнат и има проблем с резервацията. Например отменен или отложен полет, сбъркано име или нещо в документа, искане за връщане на сума, компенсация и т.н.Не разрешават да се ползва този телефон за бюро Справки.

А днес сутринта отложиха полета от София до Париж Бове, от 8.10 ч на 15.00 ч. И това го сервираха на пътниците на гейта в 6.45. Недоспали хора, дошли за ранен полет и изведнъж …айде още 7 часа чакане. Причината била закъсняващ самолет от предишен полет

Последна редакция: нд, 23 окт 2022, 22:46 от diziler

# 491
Този български номер съм запазила.
Скрит текст:
Благодаря.

Има, има. Аз го написах преди 2 дни (коментар #445), но не е за всякакви въпроси, а за спешни, при които пътникът е изрично засегнат. Например отменен или отложен полет, сбъркано име или нещо в документа, искане за връщане на сума, компенсация и т.н.Не разрешават да се ползва този телефон за бюро Справки.
Все още не ми предлагат опции какво да правя с отменения си полет,а в чата казват че са заети, така че ще им звъня.

# 492
Не, чата го остави. Щом имаш отменен полет, звъниш на българския номер. Разбрани хора са. Аз така преди 2 месеца звъннах с молба да ми анулират резервация до Малага (преместена за втори път с 2 часа по-късно, с кацане там по нощите) и да ми върнат парите в Уиз профила. Направиха го без проблем. И си взех на Раянеър евтин билет до Малага за 11.20 ч. Така че … трябва да се пробва

# 493
Благодарение на вас, свързах се по телефона и ми промениха обратния отменен полет с алтернативен. Доволна съм. Безаварийно пътешествие на всички.

# 494
Здравейте,
Бях писала и преси, че искам да пътуваме със самолет семейно, с децата, като на всички ще ни е за 1 път. Нямах яснота на къде да се насоча, но тези дни погледнахме полети за Рим, които на определени дати са на добри цени, поне за начало според мен/нас Simple Smile
Но бихте ли ми помогнали относно запазването на билетите? На всяка стъпка ми се предлагат застраховки, такси....на кои да обърна внимание и трябва да включа и кои бих могла да пропусна, тъй като сме 4ма и на всеки като се таксува, крайната пакетна цена вече не е толкова изкушаваща и за мен се губи първоначалната идея (за изгодно летене), но пък като ще ни е за 1 път, може би не е зле да имаме някаква сигурност Simple Smile
Благодаря на търпеливите, които ще се включат с отговори Simple Smile
Пп:Също така бихме пътували и на дестинациите, които сте писали през последните страници -Бари, Барселона.

Общи условия

Активация на акаунт