WIZZAIR - 42

• 41 326
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Ами просто не давай отметка, че искаш застраховки и такси.

# 496
Пропускаш всички отметки за застраховки и други подобни.
Аз си правя застраховка отделно за всяко пътуване в офиси на SDI, която определено е на далеч по.-ниска цена, включително и с клауза за Ковид.

# 497
  • София
Аз си правя застраховка отделно за всяко пътуване в офиси на SDI, която определено е на далеч по.-ниска цена, включително и с клауза за Ковид.

Здравей . А какви документи представяш в SDI за застраховка към тях? Благодаря.

# 498

Здравей . А какви документи представяш в SDI за застраховка към тях? Благодаря.

Никакви, само лична карта, срока на пътуване и това е.

# 499
А евентуално отмяна на пътуване, поради болест, но различна от Ковид, или друга лична причина ?
Благодаря много на Essentiall за включването🌷

# 500
  • София
Essentiall Благодаря Simple Smile

# 501
А евентуално отмяна на пътуване, поради болест, но различна от Ковид, или друга лична причина ?
Благодаря много на Essentiall за включването🌷
За такъв вид може да проверите Алианц. Последно преди около година и половина  нямаха опция за ковид, но си предлагаха отмяна за друго заболяване. Т.е. застраховката си важи за всичко освен ковид. Изрично проверявах, че в някакъв пик пътувахме цялото семейство с детето. А Sdi не предлагаха ковид. Оказа се, че Алианц също тогава.
На SDI вижте общите условия. Аз също при тях сключвам от години. Имат си асистънс.

# 502
Винаги си правя застраховка при пътуване, все пак всичко се случва..
Alianz предлагат Ковид покритие, тази година си правих 3-4 пъти застраховка при тях - за зона Европа е около 2лв/ден за лице под 60 год. възраст Simple Smile

# 503
  • Пловдив
В момента всички дати за полети до Барселон за ноември са изчезнали...дали е бъг или са отменени? В същото време има добри цени през декември, ама дали да рискувам?

# 504
  • София
Имам чувството, че дестинации до които са в пряка конкуренция с другите, почнаха да капят една по една.

# 505
В момента всички дати за полети до Барселон за ноември са изчезнали...дали е бъг или са отменени? В същото време има добри цени през декември, ама дали да рискувам?
Аз виждам 19 дати от София до Барселона през Ноември Thinking

# 506
  • Пловдив
Сега има, да...

# 507
Какво се случва с Wizz, не е само Барселона, целият ноември е ужас, толкова много отменени полети, явно има някакъв проблем, чува се, че с персонала имат проблеми, но дали е вярно, не знам

# 508
Промениха ми датите,  не ме устройват новите и сега си търся друг полет и друга дестинация. Мисля си точно Барселона да е през Декември. До колко време възстановяват сумата по сметка, според вашия опит? А по профил?

# 509
  • Пловдив
Промениха ми датите,  не ме устройват новите и сега си търся друг полет и друга дестинация. Мисля си точно Барселона да е през Декември. До колко време възстановяват сумата по сметка, според вашия опит? А по профил?
В профила почти веднага ги връщат като уиз кредити, по сметка, преди година им отне две седмици, сега не знам как е.

Да споделя една много добра цена за Португалия за края на ноември - 137лв отиване и връщане с дискаунт.

Общи условия

Активация на акаунт