WIZZAIR - 42

• 41 308
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Дискаунт картата е поименна, нали? Друг не може да ти купи билет?

# 511
Дискаунт картата е поименна, нали? Друг не може да ти купи билет?

Членството на Уиз е поименно в два варианта: Собственикът + 1 спътник, или собственикът + 5 спътници.
За да се използва, трябва задължително собственикът на членството да е един от пътниците. Няма как, ако не си вземе билет и собственикът, друг да пътува с неговото членство.

# 512
  • Пловдив
Благодаря!
Много се изкушавам Blush дори без дискаунт...

# 513
  • Пловдив
Благодаря!
Защо без, той се изплаща веднага, вижте цената без и със, тези 60лв дори един да пътува си струва, важи една година.

# 514
  • Пловдив
Благодаря!
Защо без, той се изплаща веднага, вижте цената без и със, тези 60лв дори един да пътува си струва, важи една година.
ами...щото не съм го правила...през сайта ли става? Сега ще поразровя...
С това отлагане на полети ме е шубе Simple Smile а цената наистина е добра, то тази дестинация си държи подобни цени.

# 515
  • София

ами...щото не съм го правила...през сайта ли става? Сега ще поразровя...
С това отлагане на полети ме е шубе Simple Smile а цената наистина е добра, то тази дестинация си държи подобни цени.

Прочети първия пост на темата - там е обяснено подробно как става.
А може и през Банка ДСК - имат кредитна карта, с която членството е безплатно. А при пазаруване се трупат точки, с които може да плащаш билети. Лесно ги издават - щом на мене, без доходи разрешиха....

# 516
Братовчедка ми е с Уиз карта от ДСК. Иска да купи билети за нея с мъжа й +бебето им (5м.). За тях билетите да по 14 евро, но общата сметка е 60 евро, без да е слагала каквото и да е допълнително. Защо се получава така?

# 517
  • София
Бебешкия билет е с фиксирана цена.

# 518
то си има разбивка кое колко е
иначе може да купи билет за дете (с място, на обикновената цена), после трябва да се обади за да оправят рождената дата

# 519
Благодаря, ще им предам Simple Smile

# 520
Здравейте,
днес разглеждах билети за април месец за Италия и по-конкретно Бари и Болоня. На човек на посока са 118 лева. Тези, които гледат по-често билети до тези дестинации и съответно пътуват биха ли дали мнение как е тази цена и съответно дали би намаляла.

Поздрави и благодаря предварително!

# 521
  • София
Как да пророкуваме цени след 6 месеца?
През април са  2  Великдена/09 и 16.04/ и  уч. ваканции.

# 522
Уизеър и Раянеър още не пускат промоции за летния сезон (Pegasus имат промоция до края на летния сезон 2023, но затова... в темата за турските авиокомпании). Около Хелоуин, Черния петък и Денят на Благодарността се окачва промоциите на Уиз/Раян да бъдат пак за пътувания до 31 март. Вече Коледните може да са и за летния сезон. Казвам го на база на промоциите от миналите години.

25% намаление за Лáрнака

Тази промоцията важи на 27 октомври 2022 г. от 00:00 до 23:59 часа CEST („Промоционален период“). Отстъпката от 25% важи за тарифата без административната такса. Отстъпката от 25% важи за избрани полети до и от международно летище Ларнака, налични на wizzair.com и в мобилното приложение на WIZZ по време на промоционалния период. Периодът за пътуване е ограничен, пътуванията трябва да бъдат осъществени до 31 март 2023 г. Промоцията важи само за резервации, направени на wizzair.com или в мобилното приложение WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 10:26 от diziler

# 523
Здравейте,
днес разглеждах билети за април месец за Италия и по-конкретно Бари и Болоня. На човек на посока са 118 лева. Тези, които гледат по-често билети до тези дестинации и съответно пътуват биха ли дали мнение как е тази цена и съответно дали би намаляла.

Поздрави и благодаря предварително!

Ами много са, но зависи колко пари ви се дават за билети.
Миналата година октомври месец пътувах за около 60лв двупосочно до Бари.
Просто вижте графика на цените и така се ориентирайте.

Купих места аз да ми е мирна главата. Така билетите ми стъпиха на 113лв двупосочно.

# 524
Три пъти сме ходили до Бари цена в посока на човек сме плащали не повече от 8-15 евро. Това само с раница и без места. Билетите ги купувам месец два преди полета.

Общи условия

Активация на акаунт