WIZZAIR - 42

• 41 305
  • 775
  •   1
Отговори
# 525
Моля за помощ-искам да закупя само билети без пакетите за багажа,но не зная как да стане.Появяват ми се само дветевъзможности.Какво трябва да направя още?
Благодя предварително.

# 526
Моля за помощ-искам да закупя само билети без пакетите за багажа,но не зная как да стане.Появяват ми се само дветевъзможности.Какво трябва да направя още?
Благодя предварително.

Купуваш само с ръчен багаж раница.  Тоест гледай най ниската цена на билета и това е твоя.

Чета за чести анулации на полети и нещо почва да ме хваща шубето. Особено за Рим в последно време.

# 527
Избирате Basic полет на най-ниската възможна цена и оттам продължавате без да добавяте багаж.

# 528
Благодаря за отговорите.Разреших проблема.

# 529
  • София
Здравейте, как мога да разбера даден полет на Уиз защо закъснява? И дали ще има още закъснения или отмяна. Става въпрос за днешния полет от София за Катания, отложен е с повече от 2 часа. Вместо сега в 14.10ч ще излети в 16.15ч., надявам се!

# 530
Това е втори или трети полет на същия самолет за деня. Вечерният ще натрупа още повече закъснение. В повечето случаи закъснението е, защото самолетът се бави от предишния полет. Някой път е заради лошо време, изчакване... стои на пистата преди да излети, защото чака разрешение за излитане, това става поради натоварен трафик в небето. Последния път чухме съобщение от пилота "заемете по-бързо местата си, защото трябва да излетим до 5 минути. Ако изпуснем този слот, ще трябва да изчакаме доста време на пистата, поради натоварен трафик над страната в следващия час", нещо от сорта беше. И хората уж се разбързаха Grinning

# 531
20% намаление, ако се лети преди 1 март

# 532
Промоцията за днес не е никак лоша. Сега видях до Лисабон: 34 лв за 28 ноември и по 31 лв за 12 декември, 30 януари, 6, 10, 13 февруари. И на връщане има такива цени, 20, 27, 30 януари, 10 февруари и т.н.
Скрит текст:

И за Малага са същите цени. За всички януарски и февруарски дати са по 34 лв на посока, в първата половина на март са по 77 лв на посока.   За 18 декември Сoфия-Малага 34 лв, на 25 декември Малага-София 34 лв, щом на Коледа е такава цената... А и са в мн. удобни часове, следобед.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:00 от diziler

# 533
При мен такива цени не излизат.

# 534
  • Пловдив
При мен такива цени не излизат.
Цените са с WIZZ Discount Club.

# 535
20% за полети преди 1 март 2023

Последна редакция: вт, 01 ное 2022, 10:03 от diziler

# 536
Здравейте! Възможно ли е смесено плащане? Една част от точки и една част с карта. Ако е възможно , да обясните как става. Сърдечно благодаря !

# 537
Когато дадеш, че искаш да използваш точките, колкото не достигат ще платиш по обичайния начин с карта или по банка, като ти е удобно.

# 538
Само да напомня да си проверите в сайта на МОН кога са ваканциите. През февруари може да се използва идеално междусрочната ваканция. Wink

# 539
Здравейте! Възможно ли е смесено плащане? Една част от точки и една част с карта. Ако е възможно , да обясните как става. Сърдечно благодаря !
Да, няма проблем. И като си кликнете на точките, то ви пише, че ви остават еди колко си за доплащане и избирате опция с карта... Изпробвано е, всичко е ОК. Wink

Общи условия

Активация на акаунт