WIZZAIR - 42

• 40 415
  • 775
  •   1
Отговори
# 555
Защо сте обикаляли цяла София да ходите от летището до автогарата, след като има опция да вземете метрото за 2 спирки до Искърско шосе и и после влака за Пловдив... или да вземете метрото за 4 спирки до Интер експо център и после автобуса за Пловдив?

А от Т1 до автогарата, ако трябва да пътувам, първото, което ще кажа на шофьора е: НЕ ПРЕЗ ЦАРИгРАДСКО, минете през Ботевградско шосе и Подуене. Това е прекият път. Иначе през Цариградско до автогарата си е обиколка отвсякъде. Само го погледнете на картата...

# 556
Защо сте обикаляли цяла София да ходите от летището до автогарата, след като има опция да вземете метрото за 2 спирки до Искърско шосе и и после влака за Пловдив... или да вземете метрото за 4 спирки до Интер експо център и после автобуса за Пловдив?

1. Нямаше влак в близките часове. Иначе хващаме и от Искърско шосе вечер редовно.
2. Това с Интер Експо важи само в посока пристигане от Пловдив в София. Няма друга регламентирана спирка за Пловдив освен Централна автогара.

# 557
  • София
02 91263 - ММ е бившо такси, но винаги поръчва  Радио св такси когато се налага.
На летището, ако искам по-близък маршрут винаги избирам кола от дъното на опашката.

# 558
  • Варна
Имам отдавна купени билети за декември само ръчен багаж и следя вече две седмици цени да добавя чекиран. Ами безобразни ми се струват, никакъв лоукост не е това.

# 559
Имам отдавна купени билети за декември само ръчен багаж и следя вече две седмици цени да добавя чекиран. Ами безобразни ми се струват, никакъв лоукост не е това.
Най-евтино е, когато багажът се купува с билета. Всичко след това е по-скъпо. Преди време имаше кодове за минус 20 процента, които изпращаха по мейл, но последните 2-3 г не съм получавала такъв.

# 560
При конкуренцията R. са още по-високи цените, ако се добавя багаж към купен билет и са твърди. Там са 20€ приорити и 40€ за 20 кг чекиран на посока. Има и идея по-високи за по-дълги дистанции.
При уиз цените за багаж се колебаят според дистанция на полета и ваканционен период. Най-скъпо е по празници и летни ваканции.
Понякога цените за добавен багаж при купен билет се различават, ако влизате през сайта на уиз от компютър, от приложение или от сайт на уиз през мобилен телефон. Превъртете трите варианта и сравнете.

# 561
2. Това с Интер Експо важи само в посока пристигане от Пловдив в София. Няма друга регламентирана спирка за Пловдив освен Централна автогара.
С позвъняване по телефона мисля, че става. Преди седмица се прибирах от Меминген и още там на летището чух човекът до мен как звънна на Арда тур или някаква подобна фирма, да пита дали има билет за Хасково от 23.00, той каза, че кацаме към 22.30 и че от Интер експо център ще вземе автобуса, разбраха се за 23.10 да чака. А иначе автобусът ако е за Истанбул, той спира в Пловдив и Хасково също. Има начини.
На летището, ако искам по-близък маршрут винаги избирам кола от дъното на опашката.
Няма опция за "дъното на опашката". Правило е да се взима първата кола, който е наред.... ако са на една фирма всичките, т.е. ако е регламентирано и таксиметровата компания си има договор (като ОК такси с летището и автогарата). Но ако е някакъв импровизиран сбирщайн, взимате си което такси искате, от опашката. Естествено, нали и цените са различни.

# 562
Здравейте,
прекрасна тема! Успях да прочета доста неща, които ще са ми от полза.Радвам се, че има  хора като вас, които споделят опит и помагат!
 Предстои ми да резервирам билети до Париж за м. април за 4 човека, като идеята е всички да бъдем с ръчен багаж и да вземем допълнително 1 куфар от 20кг.. Имам членство в WIZZ Discount Club. Като се опитам да направя резервацията общо на всички, за да ползвам отстъпките от членството, мога да избера вида багаж, но той се отнася за всички. Т.е. или всички само с ръчен багаж, или всички с ръчен багаж и куфар 20 кг., което доста оскъпява. Та въпросът ми е: Мога ли да избера опция само ръчен багаж за всички в една резервация, за да се възползвам от отстъпките от членството и в последствие да добавя куфар 20 кг. за един от нас, или да направя обща резервация на трима от нас и да се възползвам от отстъпките, а за четвъртия да резервирам отделно с по-скъпия пакет, включващ багаж 20 кг? Кой е по-изгодния вариант?

# 563
избираш само ръчен багаж и малко нататък по стъпките ще можеш да добавиш куфар (колкото искаш)

# 564
избираш само ръчен багаж и малко нататък по стъпките ще можеш да добавиш куфар (колкото искаш)
Благодаря ви!

# 565
Каква е таксата за смяна на пътник?

# 566
От сайта:

ИМЕ НА ТАКСАТА   МЕТОД НА ИЗЧИСЛЕНИЕ   СУМА

Такса за промяна на име*
ЧРЕЗ WIZZAIR.COM   На полет, на пътник   ‎47,00 €

# 567
  • Варна
Мога ли да пренеса в ръчен багаж неотворена кутия колаген на прах 400 гр.?

# 568
Мога ли да пренеса в ръчен багаж неотворена кутия колаген на прах 400 гр.?
Не би имало проблем, щом е на прах.

# 569
София-Рияд-София

Цени за двупосочни:
19 – 23 Apr €148
23 – 30 Apr €164
30 Apr – 7 May €138
7 – 14 May €108
14 – 21 May €110
21 – 28 May €108
28 May – 4 Jun €110

При посочените дати на пътуване е доста горещо, но няма по-ранни дати от 19 април

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:29 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт