WIZZAIR - 42

• 41 350
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Документите ги изисква гранична полиция преди излитане ако детето е бг. гражданин.  Декларация за съгласие от родителите - оригинал и копие + копие от акта за раждане. Копията остават на гишето.

# 196
Без да се заплаща, така ли?

Здравейте, при закупуването на билет за пътуване, имах право да избера място, на което ще стоя. Когато си гледам резервацията ми дава възможност да видя плана на самолета с възможност за промяна на мястото, тази услуга безплатна ли е, да си смениш мястото и докога е възможно да се направи? Докато не съм се чекирала?
Може да се смени и след чекирането, поне на мен ми стои като опция, въпреки, че имам вече място.

# 197
Е нали уж сте си платили за избор на място, как без да се заплаща? Или искате да смените? Не знам може ли да сменяте, ама пробвайте, то ще си покаже дали ще иска пари, ако поиска - отказ и готово

# 198
  • Разград
Здравейте, аз отново имам въпрос за нашето пътуване. Ще пътуваме на 29.09., днес чекирах и платих места за отиване и връщане за мен и децата. В мобилното приложение виждам бордните карти за 29.09., но за връщането на 02.10.не са налични. Или пък аз не ги откривам. Къде греша?

# 199
За обратния полет трябва да се чекирате, както сте направили за първия полет и тогава ще си видите бордните карти и за него

# 200
# 201
Тази отстъпка за избор на място ли или за билет става въпрос? Не разбрах.

# 202
  • Разград
За обратния полет трябва да се чекирате, както сте направили за първия полет и тогава ще си видите бордните карти и за него
Сърдечно благодаря! Не бях видяла къде да чекирам за полета наобратно.
Справих се.

# 203
Тази отстъпка за избор на място ли или за билет става въпрос? Не разбрах.

За избор на място.

# 204
Естествено за билет.

# 205
Някой може ли да ми снима пример на тази отстъпка? Къде се вижда, начислява 20%?

# 206

Във версията на английски е seats, не tickets.

# 207
И в двете версии е "места",но разбира се имат предвид билети.
Дадена е 20% отстъпка от билет,без административната такса.

# 208
Някой може ли да ми снима пример на тази отстъпка? Къде се вижда, начислява 20%?

# 209
Благодаря! Ами, не са 20% - казва калкулаторът ми. Wink

Общи условия

Активация на акаунт