WIZZAIR - 42

• 41 358
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Полетът ни е в 6.20 ч.за Валенсия в събота сутринта.
Имаме багаж за чекиране. Колебая се в колко часа да сме на летището?

# 211
  • София
Благодаря! Ами, не са 20% - казва калкулаторът ми. Wink

Отстъпката е само от цената на билета без административната такса.

# 212
.20% отстъпка е от цената,БЕЗ адм такси.Махаш таксата,сваляш 20% и прибавяш таксата.Така ще ти излезе

# 213
Iki70,  ние бяхме в 5ч за полет в 6.20ч и беше малко напрегнато....имаше 5-6 полета по това време, имахме и един чекиран куфар....стояхме на две опашки, като първата за чекирания куфар беше 20тина минути,  а втората за секюритито беше близо 40 мин.., най - бързо минахме митница и на края имахме време точно да си купим по една вода и отвориха бординга....ако имате чекиран багаж си отидете в 4,20ч

# 214
Ако дете е навършило 14 години , билета, който се купува възрастен 14 +  ли трябва да се отбележи?

# 215
Да, 14 е точно 14тия рожден ден, + е ако е минал.
Важна е възрастта по време на полета, не като се купува билета.

# 216
  • Германия
Полетът ни е в 6.20 ч.за Валенсия в събота сутринта.
Имаме багаж за чекиране. Колебая се в колко часа да сме на летището?
Аз летях вчера по обяд, бяха 3 полета един след друг, отворени 6 гишета. Въпреки струпването, минах за няма и 5 минути през чек ин и още толкова на секюрити чек. Въпросът е пътниците да са подготвени и да не започват тепърва отпред на гишето да ровят за личен документ и БК. След мен не знам как е минала опашката, но определено ме впечатли бързината. Малко по-различно беше на бординга; имаше доста "непослушни" наредили се на приорити-опашката  и  биваха връщани обратно. Момичетатата многократно повтаряха какво се изисква и пак имаше неразбрали.

# 217
С коя компания са най-евтини полетите до Лондон? На Уиз цените много надути ги виждам... Rolling Eyes

# 218
С коя компания са най-евтини полетите до Лондон? На Уиз цените много надути ги виждам... Rolling Eyes

Цените варират, понякога една, понякога друга, пусни си търсачка и ще разбереш. И с Бритиш е имало по 20 евро билети, и с Уиз по 300.

С Райън има по 26 евро в двете посоки за октомври и ноември.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 18:59 от neuromancer

# 219
Благодаря ви. Ще гледаме в 4.30 да сме там.

# 220
Да, 14 е точно 14тия рожден ден, + е ако е минал.
Важна е възрастта по време на полета, не като се купува билета.

Упс, преди два дни взех билет за дъщеря ми на 17г. /самостоятелно пътуване без придружител/ и никъде при купуването не видях тази опция. До сега като купувам билет попълвам само имената на пътуващия и при чекирането ми излизаше данни за попълване л.к гражданство и т.н.
Трябва ли да се притеснявам или това се отразява при чекиране? За първи път вземам билет за дете под 18г.

# 221
Най-вероятно при търсенето си задала"1 възрастен".
Иначе,ако детето е над14 год и при купуване на билет не го посочиш като възрастен,при чекинга ще срещнеш трудност да покажеш рожденните данни.

# 222
Най-вероятно при търсенето си задала"1 възрастен".
Иначе,ако детето е над14 год и при купуване на билет не го посочиш като възрастен,при чекинга ще срещнеш трудност да покажеш рожденните данни.

Благодаря!
Сега видях опцията:  "1 възрастен (14+)". Успокоих се, че няма да имам драма.

# 223
Здравейте, при Wizz има ли нарочно разхвърляне на пътниците от една резервация из самолета (както при Райън), ако не са платени места?

# 224
Здравейте, при Wizz има ли нарочно разхвърляне на пътниците от една резервация из самолета (както при Райън), ако не са платени места?
При мен 50% от полетите ми са били разхвърлени местата. Чист късмет си е, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт