WIZZAIR - 42

• 40 408
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
А в кое приложение виждате цената за двупосочен билет? И в сайта, и в Уиз приложението винаги ми дава цена поотделно, дори и да маркирам и в двете посоки.

# 571
Сумират се двете преди плащане

Всеки сайт за търсене показва двупосочни цени, ако търсиш двупосочен билет. Горното е в скайсканер.

# 572
Здравейте,
планираме полет до Дубай, но при търсене излиза предопреждение, че самолета каца в Абу Даби.
Осигуряват ли трансфер до Дубай, или всеки сам се организира?

# 573
Wizz пуснаха автобуси за транфер до Дубай от летището, не го мислете.

Доста е писано, ако искате детайли прегледайте малко назад, може и с търсачка. И във фейсбук групите я писано /че и там питате_/

# 574
  • Плевен
Здравейте! Потърсих с търсачката, но не успях да намеря...

След 2 седмици имаме полет до Аликанте. Вчера реших да прегледам този полет във Флаит радар, че после имаме и друг полет и с изненада видях, че на 01,11 този полет е бил пренасочен за Бари. Има ли такава практика и какви са ми опциите ако се случи така? Не би ли трябвало да се пренасочват полети само при буря или извънредни обстоятелства? Направо изтръпнах!

# 575
А аз се извинявам за сигурно глупавия въпрос Flushed , но се зачудих коя опция е по-добра и изгодна - флекса или застраховка "отмяна на пътуване" и въобще дали се припокриват или са за различни случаи?
Благодаря предварително на включилите се с мнение Hug

# 576
  • София
Здравейте! Потърсих с търсачката, но не успях да намеря...

След 2 седмици имаме полет до Аликанте. Вчера реших да прегледам този полет във Флаит радар, че после имаме и друг полет и с изненада видях, че на 01,11 този полет е бил пренасочен за Бари. Има ли такава практика и какви са ми опциите ако се случи така? Не би ли трябвало да се пренасочват полети само при буря или извънредни обстоятелства? Направо изтръпнах!
Извънредните обстоятелства са голям набор от такива. Лекарска помощ, технически проблем. Флайтрадар не дава такава информация. Не може да се предвиди и това, че на 1.11 се е случило по никакъв начин не предполага, че след 2 седмици ще се случи пак със същия полет.
Ако се случи, авиокомпанията има грижа нататък - същия самолет, друг самолет, наземен транспорт, хотел ...

# 577
на 01,11 този полет е бил пренасочен за Бари. Има ли такава практика и какви са ми опциите ако се случи така? Не би ли трябвало да се пренасочват полети само при буря или извънредни обстоятелства?

Принципно да, при извънредни обстоятелства - лошо време, техническа неизправност, някой пътник със здравни проблеми или направо умрял... Във флайтрадара обаче не пишат какви са причините.
Ако на 1.11 е имало извънредни обстоятелства, от това не следва, че и за вашия полет ще има (както и обратното).

# 578
  • Варна
Здравейте. Днес реших да купя билети от Букурещ до Пиза. Много ниска цена, но 3 пъти не ми приема картата. Сменихме 3 карти, но не става . Опитахме с банков превод, но пише, че в момента тече плащане. Започнах всичко отначало, но не ни приема плащането. Дали утре ще стане? Тя цената е смешна, но никога не сме имали проблеми с картите- ползваме дебитни и кредитни на различни банки.

# 579
днес имат проблем някакъв със сайта

# 580
Здравейте. Днес реших да купя билети от Букурещ до Пиза. Много ниска цена, но 3 пъти не ми приема картата. Сменихме 3 карти, но не става . Опитахме с банков превод, но пише, че в момента тече плащане. Започнах всичко отначало, но не ни приема плащането. Дали утре ще стане? Тя цената е смешна, но никога не сме имали проблеми с картите- ползваме дебитни и кредитни на различни банки.

Често ми се случва. Изнервящо е. Пробвайте директно в приложението.

# 581
Напоследък проверявайки за билети за различна дестинация, не ми показва никакви предложения..Например в момента за целия ноември няма полети до Бари...
А за декември например има..
Преди това за Барселона постоянно изписваше"преглед на цените". Става въпрос за поредни дни, в които проверявам...струва ми се странно. Забелязвате ли подобни бъгове или наистина няма полети?

# 582
  • София
Напоследък проверявайки за билети за различна дестинация, не ми показва никакви предложения..Например в момента за целия ноември няма полети до Бари...
Не знам какви полети до Бари виждате през декември. В зимното разписание няма до Бари. Започват от края на март, когато стартира лятното разписание.

# 583
Не знам какви полети до Бари виждате през декември. В зимното разписание няма до Бари. Започват от края на март, когато стартира лятното разписание.
Да, наистина няма вече за декември, но вчера все още си имаше.
Миналата година пътувах със Уиз до Бари през ноември и имаше редовни полети. Явно тази година  ги спират.

# 584
При чекиране без места два дни преди полета само за отиване ли мога да чекирам или щом е една резервация позволява в същия ден да се чекираме и за връщане, което е след четири дни.
Досега съм пътувала със закупени места и не съм имала такъв казус.

Общи условия

Активация на акаунт