Да пия ли хапче?

• 550
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, искам да попитам нещо тъй като постоянно го мисля. С приятеля ми го правихме без презерватив и той не свърши в мен. Но аз се притеснявам, защото на календара ми пише, че шанса за забременяване е голям. Много се чудя дали да пия хапче.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 11:34 от bubanka

# 1
Знаем, колкото и ти. Може да трябва, може да не трябва. Главата е на твоите рамене, преценявай с нея Simple Smile
Само за информация - календарчето не дава информация за теб този месец, а средна информация за жените принципно. И който не иска да прави бебе се пази. Вече дали и кога ще пие хапче си е негова преценка Simple Smile Не е редно някой друг да приема отговорност за твоите гениталии и твоите хормони Simple Smile

# 2
  • София
Прецени дали те е повече страх от хапчето или от евентуалната бременност и вземи решение кое ти звучи по-приемливо.

# 3
на колко си години?

# 4
Тия хапчета не са бонбонки. Купи му презервативи на приятеля и да ги ползвате, защото ако разчиташ, че не бил ... ще дундуркаш бебе скоро.

# 5
Въпросът е какво са се прави сега.
Хапчето може да ти обърка хормоните за известно време.
Нежелано дете може да ти обърка живота за доста повече време.
Живота или хормоните?
Времето тече!

# 6
Аз не разбирам нещо. След като шанса ти е бил голям да забременееш защо правихте секс без презерватив?

# 7
  • Sofia
Заключвам по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт