На пазар във Варна - тема 70

• 35 843
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ето това ползвам аз, точно кристал е. Поръча ми го една позната, нямам идея откъде, но съм супер доволна. Няма мирис. Потя се, но не мириша на пот. Родих се с него.

# 151
ре-ге, да.  с  упойка за 350 лв.
Аз съм с резерви към този лекар. Мъжа ми така го обработи, накара го да си направи толкова ненужни изследвания за няма нищо, накрая го улеждаваше да си направи и гастроскопия.
Съвет обърнете се към лекар, който работи в болница

# 152
  • Варна
https://www.schmidts-distributor.com/schmidts-deodorant-charcoal-magnesium.html
alethea, аз ползвам този и мисля, че отговаря на критериите ти. И аз избирах пи подобни.Иначе в ДМ има разни такъв био варианти.

# 153
  • Варна
Аз бих препоръчала това, но е Део спрей. Ако те устройва. Няма алкохол и алуминий . Но напоследък не го виждам в ДМ. Исках да го пробвам и аз. Ползвам същия но не е сензитив и е без алуминий, но с алкохол.

# 154
Аз ползвам алое Вера на Forever.

# 155
  • Варна
Имам и двата спрея на Балеа, но не са особено дълготрайни. Стават, ако ще подновявам през 2 часа. Ползвам ги и вечер, ако няма да излизам.
Имам и солен кристал от дм май беше, и той не ми действа особено.
Поръчах Schmidt's за проба.

# 156
Имам и двата спрея на Балеа, но не са особено дълготрайни. Стават, ако ще подновявам през 2 часа. Ползвам ги и вечер, ако няма да излизам.
Същото щях да напиша и аз. Всякакви подобни дезодоранти, които ползвах сина и дъщерята, се оказаха не много удачни. Ползвах различни ценови категории.
От кристалите след дълго търсене (то не било лесна работа, има цяла тема в бг мама - какъв да е състава, какво да се избягва, как точно да се ползва иначе ефект няма) се спряхме на това, но щерката студент в Австрия и доставката излиза безплатна. Потвърждавам че този грамаж стига за почти две години наистина усилена употреба. Двамата току що почнаха по втори такъв.

Ето как изглежда след почти две години ( на есен ще станат две) употреба.

Ето как изглежда нов. Слагам си ръката а отчет на размера

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 09:15 от _re_ge

# 157
https://www.schmidts-distributor.com/schmidts-deodorant-charcoal-magnesium.html
alethea, аз ползвам този и мисля, че отговаря на критериите ти. И аз избирах пи подобни.Иначе в ДМ има разни такъв био варианти.

Благодаря, този звучи интересно.
Освен показания от теб, имат други интересни аромати, пробвала ли си останалите?
Успяват ли да спрат миризмата успешно?

Не съм доволна от кристалите, пробвала съм на ДМ и някакъв био-еко, бях поръчвала преди години от iherb.
Не виждах ефект. Реге е права, че има значение какъв точно е кристала и какво съдържа.
//
Имам още един въпрос.
В предната или по-предната тема се коментираше козметичка за оформяне на вежди с конец.
Върти ми се из мислите, някакво студио около ул.Битоля...
Може ли подсещане къде точно е или контакти на друга дама?

# 158
На Тодор Димов имаше такова студио - преди време бях видял реклама докато минавах от там. Това е улицата перпендикулярна на Битоля.

# 159
  • Варна
Alethea, не съм пробвал с други аромати, но ако искаше експериментрай с два вида от по - малките версии. При мен успява и съм доволна. Re ge, много интересен ми стана този кристал, който показваш!

# 160
  • Варна
Аз само да попитам 😄 преди време тук бях чела, че можеш да си избереш плат рънфорс и да ти ушият спално бельо, така по-евтино ли излиза и къде точно се предлага услугата?
И още един въпрос, в неделя от къде мога да купя ключ, отворен ключар?

Шила съм в Нина ООД, на ул.Русе зад Бизнес хотела и Полиграфията

# 161
. Re ge, много интересен ми стана този кристал, който показваш!
Да е жива и здрава бг мама че има инфо за всичко. Като търсих тогава решение за потливи хора попаднах на тема и имаше много задълбочено обсъждане. Признавам бях скептична. Признавам промених си изцяло мнението. Както казах трябва да е 100 естествен, проверено качество. Търка се на мокра кожа след душ. Върши чудеса с моите деца и двамата са горещо кръвни и ужасно потливи.

Не знам в тази тема ли го обсъждахме но в автобуса има дете, на видима възраст 12-13 г. Което яде нещо като дюнер от кутия с вилица. Целият автобус мирише. Това дете не знам има ли родители... Изглежда прилично облечено.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 15:43 от _re_ge

# 162
alethea, аз ходя при една туркиня мисля, че е. Намира се срещу Сити клиник. Ако искаш ще ти изпратя телефон. Тя ще ти даде точен адрес. На удобни място е.

_re_ge, от къде поръчваш тези кристали нещо пропуснах май!

# 163
_re_ge, от къде поръчваш тези кристали нещо пропуснах май!

Мнение # 156. От амазон.де с безплатна  доставка до Австрия, където дъщерята е студентка. Затова не мога да се включа с лично мнение от предлаганите в бг. Четох че хвялят Salt it the earth, но нямам лични наблюдения.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 17:05 от _re_ge

# 164
Не знам в тази тема ли го обсъждахме но в автобуса има дете, на видима възраст 12-13 г. Което яде нещо като дюнер от кутия с вилица. Целият автобус мирише. Това дете не знам има ли родители... Изглежда прилично облечено.
Де да беше само дюнерите ....
Тротинеткаджии от всякакви върасти и пол - навират се с возилата си и изобщо не им пука, че мръсните гуми цапат.
Тийнове с колелета .... добре, вкарал го в автобуса, ама се подпрял на него и си цъка на телефона вместо да се хване и да се държи. И при всяко по-рязко спиране като залитне с колелото и се натресе в някого - извинете, извинете ....
Сутрин в 22 и 41 редовно има някой тийн с електрическа цигара. Били разрешени за ползване на закрито.....
Вечер е същото но с по-възрастната част от населениетокартинката се повтаря, но към опитите за пушене се прибавя и пиене на бира....
Това да се качиш с бирата/кафето в автобуса и да си посръбваш ... не го разбирам.
За мазните банички, качените крака по седалките, високото говорене и пуснатия телефон с чалга на всеослушание, пререканието с контролите за билетчето и куп други "катилски" изпълнения не ми се ще и да се сещам.
Какво да се прави - възпитание. Като ги търпи обществото - ще затъваме. След години познайте тези индивиди какви деца ще отглеждат ...

Общи условия

Активация на акаунт