На пазар във Варна - тема 70

• 35 847
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли телефона на шивачката на бански  Надя?

# 136
Изкупуват учебниците на 25% от коричната цена.
И то само ако има търсене на съответния учебник😉
Продават на 50% от коричната

Много благодаря!

# 137
Аз само да попитам 😄 преди време тук бях чела, че можеш да си избереш плат рънфорс и да ти ушият спално бельо, така по-евтино ли излиза и къде точно се предлага услугата?
И още един въпрос, в неделя от къде мога да купя ключ, отворен ключар?

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 21:53 от Kalina1985

# 138
  • Варна
И аз да питам. С какво мога да пътувам утре до Обзор? Къде мога да видя някакво разписание?

# 139
  • Deutschland/HE
Виж в сайта на Автогара - Варна, има автобуси за Бургас сигурно на всеки час, те спират в Обзор.

# 140
Реге, колко е голямо детето? Ако е след 8 клас му ги връчва, те ходят на групички и знаят повече от нас

# 141
Реге, колко е голямо детето? Ако е след 8 клас му ги връчва, те ходят на групички и знаят повече от нас

9-ти ще е и е ужасно залюпан, разсеян, срамежлив. Имат много разтропани девойки в класа, но младежите явно за по-назад и на техния фон са като дечковци. Таз година ще съм аз за последно, приключих а купуване, почти разродадох от мин. Година. Изцяло в групата на ФБ за учебници втора употреба. Показах му как става. Той го оприличи на игра на борсата. Simple Smile Другата година ще се справя сам по един или друг начин.

# 142
  • Варна
Как да платя синя зона за цял ден? Предполагам, че е от приложението, но не намирам опция - цял ден.. Също така в сайта пише, че може да се плаща в брой на обозначени търговски обекти, знаете ли кои са тези търговски обекти?

# 143
  • Варна
Момичета, знаете ли във Варна място, където мога да си правя гел на ноктите, но при някоя рускиня или украинка? Специалното рускините са майсторки и изпипват всичко до най - малкия детайл.

# 144
Как да платя синя зона за цял ден? Предполагам, че е от приложението, но не намирам опция - цял ден.. Също така в сайта пише, че може да се плаща в брой на обозначени търговски обекти, знаете ли кои са тези търговски обекти?

Синята зона е за 3 часа, неможе да се плати за цял ден. Освен това като минат 3-те часа трябва да преместиш колата (за това не съм 100% сигурна, но мисля, че трябва и зоната да се смени, моля някой да ме поправи ако не е така) и да мине малко време от следващия смс

# 145
МОЖЕ!

Това е през приложението!

# 146

Синята зона е за 3 часа, неможе да се плати за цял ден. Освен това като минат 3-те часа трябва да преместиш колата (за това не съм 100% сигурна, но мисля, че трябва и зоната да се смени, моля някой да ме поправи ако не е така) и да мине малко време от следващия смс

Синя зона може да се плати за цял ден, но само през приложението и то, ако сте заредили портфейл там, т.е. не със смс.
А иначе, обекти да платите синя зона има тук
тук

# 147
  • Варна
Момичета, знаете ли във Варна място, където мога да си правя гел на ноктите, но при някоя рускиня или украинка? Специалното рускините са майсторки и изпипват всичко до най - малкия детайл.
В мадам бюти маникюристката мисля че беше украинка.
това и е инстаграм профила. И аз мислех да ходя при нея ама така и не стигнах.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 17:19 от Daisy_D

# 148
Търся стик за изпотяване без вредни съставки, в това число и без алуминий и алкохол.
Препоръчаха ми стиковете на Дотера, но си мисля че тази марка е вид МЛМ компания и съм малко на кантар за нея.
Имате Ли лични отзиви за въпросния дезодорант и има ли как да го взема без да влизам в нечия мрежа?

# 149
Вземи си направо кристал. Той само няма аромат. Иначе не съдържа вредни съставки и обезмирисява. Единствено търси 100% натурален.

Общи условия

Активация на акаунт