На пазар във Варна - тема 70

• 36 539
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На тема килими-нося ги в автомивка Лолита(Владиславово). Изключително съм доволна, вземам ги навити на руло. Ползваме им услугите вече четвърта година.

# 271
За килимите- ползвах една фирма от Виница-имат сайт. Доволна съм. Килимче на Дормео с много петна по него , някои доста напластени, го изпраха без грешка.

# 272
https://www.perem-perfektno.com/
Дали е тази? Чудя се килим от естествена кожа някой ще успее ли  да изпере..

# 273
  • Варна
Здравейте, трябва ми часовникар за смяна на батерии просто в района на пазара, центъра, поща, Тракия.

И да добавя, преди време ми трябваше обущар в тези райони и ми препоръчахте клиника за болни обувки на Радецки- обаче там ми отказа обущаря.
Намерих друг, от който останах доволна той ми поправи въпросните чехли и сега  всичките си обувки  на него нося. Намира се на светофара на Кракра с Бенковска.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 11:34 от Daisy_D

# 274
  • Deutschland/HE
Алетея, на сп. Явор до офиса на УникредитБулбанк има офис на фирма, която пере и суши килимите машинно, плаща се на кг и ги вземат и връщат на адрес. Някъде по пътя за Виница била базата им.

# 275
Здравейте, трябва ми часовникар за смяна на батерии просто в района на пазара, центъра, поща, Тракия.

На Пазара, малко под Елитис/ пак под блока/ има едно магазинче за часовници- там съм сменяла батерии.

# 276
  • ВАРНА
Здравейте, някой да препоръча психолог за тийн проблеми ? Родителите предпочитат консултациите да не са с училищен психолог, доколкото разбрах става въпрос за липса на мотивация, трудно концентриране на внимание и проблеми с електронни устройства

# 277
  • Варна

На Пазара, малко под Елитис/ пак под блока/ има едно магазинче за часовници- там съм сменяла батерии.
магазинчето в търговския център до магазина за месо ли имаш предвид? Виждала съм отвън на витрината часовници, не знаех че сменят и батерии…. Ще мина тези дни.

# 278
Да, точно него. Сега се сетих и за един часовникар на бул. Владислав, след кръглата банка, точно преди да започне блока с магазините.

# 279
Отдясно на автобусната спирка срещу Колхозния пазар има един чичо с масичка и чадър, (пред новата сграда се пада) от години е там, поправя часовници, сменя батерии, пълни запалки.Ние само при него си носим часовниците.Малко след него срещу пешеходната  има и часовникар, магазинче, и при него съм ходила, но взима по-скъпо, и по-малко са ми държали батериите.

# 280
  • Варна

И да добавя, преди време ми трябваше обущар в тези райони и ми препоръчахте клиника за болни обувки на Радецки- обаче там ми отказа обущаря.
Намерих друг, от който останах доволна той ми поправи въпросните чехли и сега  всичките си обувки  на него нося. Намира се на светофара на Кракра с Бенковска.

Батерии на часовници сменям на Пискюлиев, златарското ателие срещу старата рибна борса, малко преди китайския ресторант. Може ли по - подробно описание къде на светофара е точно обущаря между Кракра и Бенковска? Не видях такова нещо, а минах днес.

# 281
  • Варна

Батерии на часовници сменям на Пискюлиев, златарското ателие срещу старата рибна борса, малко преди китайския ресторант. Може ли по - подробно описание къде на светофара е точно обущаря между Кракра и Бенковска? Не видях такова нещо, а минах днес.
благодаря за насоките за часовникар.
Обущаря е в началото на ул. Константин Доганов. От светофара се вижда. До него има на ъгъл заложна къща, обущаря и ветеринар.
Преди малко пак ходих да оставя едни сандали, преди месец ми лепи дясната, изпрах ги да ги прибирам и гледам и лявата се разлепила….. 2 лв ми взе, сряда ще си ги вземам.

# 282
  • Варна
Здравейте, някой да препоръча психолог за тийн проблеми ? Родителите предпочитат консултациите да не са с училищен психолог, доколкото разбрах става въпрос за липса на мотивация, трудно концентриране на внимание и проблеми с електронни устройства

Вижте Наталина Пекова, има и фейсбук страница. Напоследък даже описва случаи от практиката си точно с тийнове. Нямам лични впечатления обаче.

# 283
  • Варна
Здравейте,търся добър майстор за плочки в баня,коридор,кухня,тераса.Моля да ми препоръчате такъв, от който вие сте доволни или сте харесали при ремонт на ваши познати.Много ни е важно да си изпипва нещата и да си почиства добре.Оказа се доста трудна задача намирането на такъв.Благодаря предварително.

# 284
  • Варна
Задачата наистина е трудна. Моя позната иска цялостен ремонт на баня, става дума за сериозна сума и търси такъв майстор бая време. Оказа се направо мисия невъзможна, въпреки че не се пазареше за парите.

Аз лично знам двама плочкаджии, които бачкат доказано добре, но не взимат евтино, да не кажа, че даже тарифите им са бая сериозни. И не работят на дребно, а взимат само големи обекти. Имам чувството, че добрите все така са се насочили.

Общи условия

Активация на акаунт