КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 373
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Привет по 1ви въпрос
В отношения ли сте с този човек, имало ли е такива? По Справедливостта и Любовниците бих казала, че на дневен ред предстои някакво решение и е изправен през избор за да продължи напред.
Чувствата му тук не се виждат такива по - скоро има някакъв товар, който му тежи или е имало някакви конфликти между вас.
Действия може би ще научиш някаква емоционална новина/съобщение по Дяволът може би си обсебена от този човек и някой ще действа хлапашки.
🙂
Здравейте,

От скоро проявявам интерес към таро и се записвам да следя темата. Ще се опитам да се включвам и с моите тълкувания на картите.

Междувременно, Вие как бихте изтълкували следната подредба за отношения
Мислите му: Справедливостта, Любовниците, Страшния съд
Чувствата му: 7 жезли, 10 жезли, Смъртта
Действията му: паж чаши, Дявола, 10 пентакли
Действията са подчертани с допълнителна карта Глупакът, която се пада в колона под Страшния съд, Смъртта и 10 пентакли. На дъното на колодата е 5 мечове

Благодаря на включилите се!

# 466
Привет по 1ви въпрос
В отношения ли сте с този човек, имало ли е такива? По Справедливостта и Любовниците бих казала, че на дневен ред предстои някакво решение и е изправен през избор за да продължи напред.
Чувствата му тук не се виждат такива по - скоро има някакъв товар, който му тежи или е имало някакви конфликти между вас.
Действия може би ще научиш някаква емоционална новина/съобщение по Дяволът може би си обсебена от този човек и някой ще действа хлапашки.
🙂
Здравейте,

От скоро проявявам интерес към таро и се записвам да следя темата. Ще се опитам да се включвам и с моите тълкувания на картите.

Междувременно, Вие как бихте изтълкували следната подредба за отношения
Мислите му: Справедливостта, Любовниците, Страшния съд
Чувствата му: 7 жезли, 10 жезли, Смъртта
Действията му: паж чаши, Дявола, 10 пентакли
Действията са подчертани с допълнителна карта Глупакът, която се пада в колона под Страшния съд, Смъртта и 10 пентакли. На дъното на колодата е 5 мечове

Благодаря на включилите се!

Благодаря за включването! Ще дам малко повече контекст. Не се съобразих да го направя в предишния пост.

Отношения е имало и има, въпреки текуща пауза. Става въпрос за дългогодишни неизяснени и неафиширани взаимоотношения. Приятелство, секс, грижа към другия, като напоследък от негова страна се прокрадват и мимолетни споменавания за задълбочаване на връзката. До по-рано нещата са вървяли и без говорене и обсъждане за нещо по-сериозно като официална връзка. Въпреки това съществено развитие няма и ситуацията се напряга.

Последна редакция: пт, 10 фев 2023, 11:15 от innasn

# 467
На въпрос : как ще ни се развият отношенията до края на месеца ми се паднаха: Императорът, Висшата жрица, Звездата, Тройка мечове, Четворка пентакли. Как го тълкувате ?

Според мен няма потенциал за развитие на отношенията в близкия месец и по четворка пентакли човекът предпочита да запази ситуацията такава, каквато е. По Императора мисля, че той е водещия в тези взаимоотношения и вие сте повече реактивна страна - реагирате на неговите действия или бездействия и не задавате тон и посока на тази връзка. По Звездата спазва някаква дистанция - дали двамата сте на физическо разстояние един от друг или той пази емоционална дистанция от Вас, Вие най-добре знаете. Не се появяват чаши сред картите, така че аз бих заложила на второто. По тройка мечове бих казала, че има трети фактор в тази връзка, не става ясно какъв е този трети фактор дали е друга жена, работа или нещо друго, но отново поради липсата на чаши и високомерието на Императора като първа карта не мисля и че е разбито сърце.

По картите мисля, че човекът Ви държи на stand by и няма намерение да Ви предложи нещо повече в рамките на срока, който сте задали. Има причина това да е така, но най-същественото в случая е, че не се проявяват никакви чувства в разклада. Даже по Императора + Звездата като първи карти бих казала и че един вид Ви гледа от високо и връзката Ви не е нещо, което е на дневен ред за него. А за Висшата жрица според мен подкрепя точно това, че той е вглъбен в третия фактор, който в момента владее съзнанието му или друг прочит е, че по някакъв начин просто пази в тайна Вашите взаимоотношения или пък причината за това каква е ситуацията Ви в момента.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 23:31 от innasn

# 468
innas Приятелство, секс, грижа към другия, като напоследък от негова страна се прокрадват и мимолетни споменавания за задълбочаване на връзката.

ами ето отговор на 3 въпрос донякъде Дяволът понякога показва и сексуална страст. .

# 469
здравейте,
наскоро ме заинтригува тарото, но все още не мога напълно да тълкувам и да правя връзка.

Какво мислите за това - на въпрос 'ще срещна ли любовта в следващите 6 месеца' се падна  кралица жезли (queen of wands), на въпрос 'как ще го позная' се падна четворка чаши (four of cups). на дъното на тестето има крал чаши

# 470
здравейте,
наскоро ме заинтригува тарото, но все още не мога напълно да тълкувам и да правя връзка.

Какво мислите за това - на въпрос 'ще срещна ли любовта в следващите 6 месеца' се падна  кралица жезли (queen of wands), на въпрос 'как ще го позная' се падна четворка чаши (four of cups). на дъното на тестето има крал чаши

Здравейте,

Давам няколко съвета, с ясната представа, че съм съвсем в началото, ако пиша глупости, моля някой да ме поправи.

1. В най-добрия случай теглете на един въпрос три карти. По една карта трудно, почти нищо не не ми идва на ум и в контекст.
2. 6 месеца ми се вижда дълъг период, бих заложила на месец.
3. Бих променила въпроса така: какво да направя за да среща любовта или нещо от сорта с цел съвет.

Дано да съм била полезна 🌷

# 471
благодаря за съветите, ще ги взема под предвид, както казах съм много в началото.

като цяло навсякъде са по 3, но се чудих дали това не е много за един въпрос?

по отношение на времето, как стоят нещата с безвременните въпроси (или не се препоръчват) - какво да направя, за да ... (като цяло, не 'до 1 месец, 1 година)

# 472
Здравейте, доста съм притеснена.От няколко дни баща ми е болен, изтеглих карти с въпрос какво е здравословното му състояние и ще се оправи ли. Картите са Отшелникът, Кулата и 6 жезли. Отделно тази нощ сънувах много падащи звезди.Страх ме е честно казано.Какво мислите за тази комбинация? Ще съм благодарна,ако някой сподели мнение.

# 473
благодаря за съветите, ще ги взема под предвид, както казах съм много в началото.

като цяло навсякъде са по 3, но се чудих дали това не е много за един въпрос?

по отношение на времето, как стоят нещата с безвременните въпроси (или не се препоръчват) - какво да направя, за да ... (като цяло, не 'до 1 месец, 1 година)

Няма никакъв проблем да задавате по-дълги периоди.
Тези подредби с 3 карти са много използвани тук в темата, но аз лично не съм им фен.
Има книги по таро, има и курсове - изберете какъв е вашият вариант и подходете сериозно към картите. Иначе доста ще се лутате и повече ще се обърквате, отколкото да ги ползвате за реална навигация и компас.

# 474
Здравейте при въпрос как ще се развият отношенията между Х и У се паднаха Рицар на мечовете, Паж на мечовете и 6 чаши?
Може ли някой да се включи с двете дворцови карти какво мисли?

# 475
Здравейте при въпрос как ще се развият отношенията между Х и У се паднаха Рицар на мечовете, Паж на мечовете и 6 чаши?
Рицар на мечовете е бърза карта, карта показваща действие ( вс рицари са действия) директен разговор, който може и да стигне до скандал, пажа мечове като че ли потвърждава - той е с бърза мисъл, прям, отново може да има обида или просто казва каквото му е на ума.
6 чаши е приятна карта, но в нея няма бъдеще.
Та двамата може да си поговорят откровено за миналите хубави времена Simple Smile

# 476
Twinklestar Благодаря ти ще дам ОВ. 🤗

# 477

Привет, и аз искам да се включа тук. Присъединявам се към тълкуването, предложено от Twinklestar, като бих искала и да го разширя малко.

По Рицар мечове скоро ще има някакъв разговор. Вероятно разговорът ще се усеща като наложителен и провокиран от някаква ярост, агресия. Вероятно тази стъпка ще бъде предприета от мъжът (повече мъжка енергия излиза), който изпитва някакво недоволство и порив да се скара с втория човек в отношенията. Този гняв обаче ще се уталожи в някаква степен до язвителност, защото Рицарият преминава в Паж. Разговорът не се очаква да е приятен и вероятно ще изобилства от дребни заяждания и обвинения за минали събития, съвсем по пажовски.

6 чаши, освен че говори за вглеждане в миналото и в голяма степен вероятно показва и темата на разговора. А като последна от трите извадени карти говори, че двамата души остават в тази ситуация за известен период от време и се влиза в цикъл, в който тя ще се преповтаря отново и отново. Като период от време докато се излезе от нея аз бих казала по-скоро месец и половина, но може да продължи и до края на лятото - края на август, началото на септември.

# 478
здравейте,

питах - какво да направя, за да съм успешна на новата  позиция. Падна  се обърната седмица чаши, hanged man и обърната осмица жезли. На дъното на тестето е кулата

# 479
здравейте,

питах - какво да направя, за да съм успешна на новата  позиция. Падна  се обърната седмица чаши, hanged man и обърната осмица жезли. На дъното на тестето е кулата

Здравейте, popai,

Първо искам да направя уточнението, че не става ясно дали новата Ви позиция е в рамките на същата компания, в която сте работили и преди да я заемете.

По 7 чаши бих казала, че естеството на работата ще се окаже не това, което сте очаквала и ще се чувствате неподготвена по 8 жезли. Рискувате да се провалите по 8 жезли и да пропуснете възможностите, които Ви се предлагат по 7 чаши. Обесения също показва потинциал за провал, ако не направите саможертва.

По Кулата, която като shadow card се явява основна за разклада, според мен трябва да изоставите досегашните си разбирания за конкретната работа, да преосмислите собствения си подход в работния процес и да се учите от начало. Основата, която сте изградили в професионалния си път до момента няма да Ви е в особена помощ на новото място. И това е нещото, което Обесения Ви казва, че трябва да жертвате.

7 чаши и 8 жезли излизат обърнати, но ако ги вземем предвид в изправените им позиции, тази работа ще Ви донесе много нови възможности за развитие. За да се справите с нея и да извлечете максимума, заложете на комуникация - питайте за всяко нещо, за което не сте сигурна, искайте в подробности да ви обясняват детайлите и различните аспекти на дадена задача, питайте това защо е така,а не иначе, каква логика се крие в това и си записвайте. По 8 жезли силната комуникация, ще Ви отвори пътя към растеж и индикира възможностите за прогрес.

Отворете съзнинието си за новото на тази позиция и излезте от "кутията", в която малко или много Ви е затворила досегашната Ви работа.

Успех! Simple Smile

Последна редакция: сб, 18 фев 2023, 22:58 от innasn

Общи условия

Активация на акаунт