КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 30 398
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте момичета!
Притеснено ми е и се обръщам към вас с молба за помощ.
Моят приятел Ц наскоро беше на фирмено парти. Моя позната, която му е колежка ми каза че през цялото време е бил залепен за тяхната колежка Р и е флиртувал, за която той ми е разказвал. Винаги съм мислила, че няма високо мнение за нея, по-скоро че не са приятели и се шокирах. Подписах го какво се е случило на това парти но той не спомена нищо за Р. Напротив държи се сякаш тази жена не съществува. Притеснението ми е че след това коледно парти приятелят ми е по дистанциран, просто усещам една хладина, нямаме спорове. Започвам да мисля че нещо там се е случило или пък вече започва да се случва между тях след партито.
Затова моля да ми помогнете и да ми народите едни карти какво се е случило/случва между Ц и Р. Много ще съм ви благодарна. Аз просто искам истината за себе си, никоя жена не заслужава да я лъжат  а аз искам да взема своите решения, а не да се окаже че се държи за мен докато не хване другия клон. Sad Интуицията ми казва че нещо не е наред.

Здравей!
Хвърлих една подредба. Предупреждавам, че съм любител таролог, а не професионалист, тъй че имай едно наум...
Картите казват, че на фирменото парти мъжа се е сблъскал, влязъл е в противобой с някакви свои вътрешни блокажи по отношение на стабилност и сигурност в него. Мъжа изпитва привличане към тази жена. Но сякаш у нея има някакво отегчение, тя си е самодостатъчна. Не виждам развитие на взаимоотношенията при тях до една година.

Здравейте!
Да върна ОВ доколкото е възможно, въпреки, че все още не е напълно ясно какво се е случило и случва.
Нямам инфо за партито. Но имам инфо за след него. Та моята позната, която им е колежка ми каза, че моя приятел отбягва тази жена, не говорят, тя обаче се появявала навсякъде където е той. Той ми обръща много внимяние последния месец и се чувствам обичана. Според моята позната тази жена безмълвно го преследва, не знам дали е така, не съм там. Но е факт че ми е гледала профила, защото не ми е в приятели, а беше харесала моя снимка на която съм само аз. Мисля си че е обсебена и че има причина той да е спрял всякаква комуникация с нея след партито. Не знам какво иска да постигне тази като рови в профила ми и очевидно и мен следи.

Благодяаря за ОВ, за мен това е опит и е важно, за да виждам къде греша. Лошото е че не си намирам снимката с подредбата ти сега. Но помня, че една от картите беше Дявола, но не помня въпроса свързан с тази паднала се карта. А дявола говори точно за обсебеност. Бях решила че е от страна на мъжа, но явно греша...
И все пак се радвам, че са се развили благоприятно нещата при вас. Това е важното! Blush

# 451
  • Sofia
Здравейте, отскоро започнах да се интересувам от Таро и още ми е много трудно да разтълувам значението им.
Зададох въпрос: Ще предприеме ли Х действия да се върне към Y.
Паднаха се: 7 пентакли, 2 пентакли и Влюбените.
Вие как бихте го разтълкували?
Също знаете ли дали едни и същи карти имат различно значение в колодите на Тот и Уайт? В случая имам предвид горните 3 карти.
Много ще съм благодарна за мнения. Виждам, че имате много опит, момичета.

# 452
На този етап-не.Което не означава,че няма да го направи след време.Не си задала срок,така че...Чакане,изчакване,очакване,бездействие(7 Пентакли).Колебание,няколко възможности,лавиране,лакатушене между две (или няколко)неща,но без промяна (2 пентакли).Влюбените на трета-решение все още не е взето.По 2 Пентакли и Влюбените може би човекът има два пътя пред себе си,два избора,за които мисли.Дали е свързано с трети човек,работа или нещо друго важно за него на този етап,няма как да кажем.Но мисли,според мен,не е забравил.
Здравейте, отскоро започнах да се интересувам от Таро и още ми е много трудно да разтълувам значението им.
Зададох въпрос: Ще предприеме ли Х действия да се върне към Y.
Паднаха се: 7 пентакли, 2 пентакли и Влюбените.
Вие как бихте го разтълкували?
Също знаете ли дали едни и същи карти имат различно значение в колодите на Тот и Уайт? В случая имам предвид горните 3 карти.
Много ще съм благодарна за мнения. Виждам, че имате много опит, момичета.

# 453
Пентаклите са най-бавни, по 7ма пентакли може да чака нещо да стане готово и тогава да предприеме действие, 2 пентакли като всяка двойка е избор , Пентаклите са жонглиране между две неща - може да е работа и личен живот, но е по скоро как да се намери баланса, Любовниците са отново избор, избор между сърцето и разума може да се каже също.
Но действия в тези карти категорично няма, има чакане на нещо и разкрач между 2 неща.

# 454
На въпрос : как ще ни се развият отношенията до края на месеца ми се паднаха: Императорът, Висшата жрица, Звездата, Тройка мечове, Четворка пентакли. Как го тълкувате ?

# 455
Според мен мъжът има някаква жена с която е в отношения, от разстояние и с тройка мечове е изневяра или любовен триъгълник, другото и значение е раздяла или разбито сърце и с 4 пентакли накрая ще се опитате да запазите своето.
Така го тълкувам аз, дано се включат и другите но 3 меча не е хубава карта за отношения...
На въпрос : как ще ни се развият отношенията до края на месеца ми се паднаха: Императорът, Висшата жрица, Звездата, Тройка мечове, Четворка пентакли. Как го тълкувате ?

# 456
Мъжът женен ли е ?

В тази подредба няма една хубава карта за съжаление и защо толкова много карти, теглете по 3.

# 457
Не е женен.

# 458
Може да не е женен или обвързан с никой друг, по-скоро тези карти ми говорят че връзката е от разстояние или има някакви други пречки между тях и мъжът в момента не е много отворен от към развитие.

# 459
Няма смисъл от толкова много карти и то без позиции.Три са напълно достатъчни.Няма развитие на физическо ниво на този етап в зададения срок.За първи път ли задаваш на Таро този въпрос?

# 460
Няма смисъл от толкова много карти и то без позиции.Три са напълно достатъчни.Няма развитие на физическо ниво на този етап в зададения срок.За първи път ли задаваш на Таро този въпрос?
Да. Отскоро си гледам. Ще вадя по три.

# 461
Попитах,защото при мен съм забелязала,че само големи аркани ми излизат,когато прекаля със задаването на един и същ въпрос.Струпването на големи аркани си е застой,но нещо се случва на вътрешно ниво,нещо важно.Мисля,че този човек се държи хладно,резервирано,дори може да показва категоричност,че никой не му трябва.Може ти да си Жрицата,ако отношенията не са представени пред обществото.Може пък и да показва,че той мисли за тези отношения.Звездата си е буквално нещо много мечтано,но далечно.
Да. Отскоро си гледам. Ще вадя по три.

# 462
Здравейте, момичета. От скоро съм в семейството на Таро🤗 Имам голямо желание да се науча.
Може ли да ми препоръчате литература или сайтове за значението на картите. Благодаря ви!

# 463
Здравейте,

Давам обратна връзка.
Подредбата беше слънце на трета позиция, очертаваше се да подпиша договори за покупка продажба на апартамент още януари, в ретриграден Меркурий, но нещата се забавиха, с искания от банката за още документи и объркани суми.
Та днес се подписваха договорите и всичко мина наред.

# 464
Здравейте,

От скоро проявявам интерес към таро и се записвам да следя темата. Ще се опитам да се включвам и с моите тълкувания на картите.

Междувременно, Вие как бихте изтълкували следната подредба за отношения
Мислите му: Справедливостта, Любовниците, Страшния съд
Чувствата му: 7 жезли, 10 жезли, Смъртта
Действията му: паж чаши, Дявола, 10 пентакли
Действията са подчертани с допълнителна карта Глупакът, която се пада в колона под Страшния съд, Смъртта и 10 пентакли. На дъното на колодата е 5 мечове

Благодаря на включилите се!

Общи условия

Активация на акаунт