КАРТИ ТАРО - ТЕМА 28

• 29 797
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Попитах картите как да преодолея една случка от лятото, от която се почувствах предадена, наранена и разклати доверието ми в един човек. Картите са: кралица жезли, 9 жезли и паж меч. Идея си нямам какво искат да ми кажат. По-скоро виждам случката и моментното си състояние по тях.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 13:00 от mechopooh1

# 91
Попитах картите как да преодолея една случка от лятото, от която се почувствах предадена, наранена и разклати доверието ми в един човек. Картите са: кралица жезли, 9 жезли и паж меч. Идея си нямам какво искат да ми кажат. По-скоро виждам случката и моментното си състояние по тях.
В такъв случай изтеглете още три

# 92
Какви промени ме очакват в работата скоро....

Императрица, 10 пентакли, крал жезли, колесница. Благодаря

Здравейте,

“Как ще се развият отношенията ни в следващите  3 месеца ?”

Излизат Паж Пентакли+ Тройка чаши+ Асо чаши и поясняваща 2 мечове

Отношенията са съвсем пресни и преобладават в писмена комуникация.
  Не  бърза , май не е много сериозен за задълбочава отношенията.  Обича купоните, влюбчив. 2ка меч според мен се е закрил някой очите като с презръка и не иска да види действителнастта.

# 93

Здравейте,

Не  бърза , май не е много сериозен за задълбочава отношенията.  Обича купоните, влюбчив. 2ка меч според мен се е закрил някой очите като с презръка и не иска да види действителнастта.
Но въпроса е за отношения, не за това какъв е той

# 94
Да, Вие питате едно, но много често картите искат да Ви кажат нещо друго !
Така, че Таро отговаря , а Ние просто задаваме въпроси.

# 95

Здравейте,

Но въпроса е за отношения, не за това какъв е той
По това какъв е човек може да си вадите извод докъде ще стигнат отношенията Ви. Вие си го познавате по-добре.

# 96
Може ли някой да погледне, каквоме очаква през новата работна седмица?

Крал жезли, 3 чаши, колелото на съдбата, 4 жезли.

Благодаря.

Здравейте, теглих 3 карти на въпрос : Ще успее ли тя в чужбина ?

1. Кралица пентакли
2. Шестица жезли
3. Асо пентакли

Аз го разбирам като шанс за действие, материална и финансова стабилност. Но бих искал да чуя още мнения Simple Smile не съм от много напредналите..

Ако заминава с цел да спечели пари, ще бъде по-добре от сега.

# 97
Здравейте, какво и тълкуването на Кралица чаши и Асо чаши във въпрос за резултат от дело? Не ми е ясно как да тълкува чашите тук. Другите карти са Тройка жезли, Осмица жезли, Колесницата

# 98

Здравейте,изтеглих тези карти на въпрос какво ме очаква в живота.В много тежък душевен катарзис съм.Не знам какво да правя честно.Дават ли насоки картите според вас?

# 99
Въпросът ти е доста общ и абстрактен.
Картите са 2 големи Аркана и една обърната 5 пентакли / доста трудна и мъчителна ситуация, мислиш си, че няма изход, чувсто на самота, изолация, неразбиране от околния свят/
Колкото и шаблонно да звучи, трябва да се вземеш в ръце, да контролираш сама живота си, да бъдеш силна и сама да помогнеш на себе си.
Задай някакви други въпроси по конкретни : Например : Какво да направя днес или тази седмица, за да се чувствам по добре?
Какво ме очаква в работа до 1 месец или нещо подобно?
И не се изолирай от света, опитай се да комуникираш с познати или се запознай с нови хора.
Знам, че е много лесно отстрани да се дават такива съвети, но в такива моменти човек има нужда някой да го " нахъсва" да продължи напред Simple Smile

# 100
За мен петица пентакли обърната посочва край на неволите, които изпитваш. Те могат да бъдат от финансово естество, да е чувство на самота и изолация, здравословен проблем. Звездата и Императорът са големи аркани. Повечето хора не харесват Звездата, но на мен тя винаги ми е носила много оптимизъм, сила да следвам мечтите си и намиране на равновесие между духовното и материалното. Императорът е земното, законът, волята - превръщане на идеите в реалност чрез работа, последователност и дисциплина.

# 101
Благодаря Ви много, момичета! Дано да свърши този лош късмет скоро.Без работа съм,без приятел,няма даже и с кой да излизам навън.Здравословно съм горе долу, все още съм в депресия.Бях започнала шофьорски курс,за да ми е по-лесно да си намеря работа после.Скъсаха ме 2 пъти и там се провалих и се отказах.Моля се някога лошото все пак да свърши!

# 102
Благодаря Ви много, момичета! Дано да свърши този лош късмет скоро.Без работа съм,без приятел,няма даже и с кой да излизам навън.Здравословно съм горе долу, все още съм в депресия.Бях започнала шофьорски курс,за да ми е по-лесно да си намеря работа после.Скъсаха ме 2 пъти и там се провалих и се отказах.Моля се някога лошото все пак да свърши!

Sladuranata, трябва да зададеш по-конкретни въпроси и все пак да упоменеш някакъв срок - нали разбираш че с едни три карти, Таро няма как да ти даде отговор какво те очаква във всички сфери на живота и то години напред! Peypy правилно те е посъветвала!
Иначе ако касае въпрос за работа, комбинацията е добра. Виж обаче ако става въпрос за любовни въпроси - не е положителна.
Така че, структурирай си въпросите и задай време.
Но като цяло по тези карти, наистина трябва да се активираш самичка....силата е вътре в теб!

# 103
  • гр.София кв.Драгалевци
Момичета,здравейте.Аз нямам карти таро,та исках да попитам дали някоя от вас би се съгласила да си задам въпроса и тя ми изтегли карти,и да ми каже какво означават изтеглините карти?

# 104
Привет, група💎!
Имах връзка с едно момче, беше преди години, но аз все още не мога да го забравя.
Първия въпрос ми е :мисли ли за мен или ме е забравил?
Иска ми се отново да възобновим връзката си с него.
Ще се случи ли ми е втория въпрос?
Изпитва ли чувства към мен?🙏
Нямам карти, за да изтегля, надявам се, че не е проблем.
Благодаря Ви!
Пожелавам Ви слънчеви усмивки!🌞

Общи условия

Активация на акаунт